January 18, 201016 yr comment_16020 Aveam in frigider citeva albusuri ramase de la zabaioanele sarbatorilor, initial vroiam sa fac bezele dar cum n-aveam nimic pentru micul dejun am decis sa fac un tort, am modificat o reteta mai veche adaptind-o la cantitatea de albusuri pe care o aveam la dispozitie.Ingrediente:380 gr de albusuri300 de gr de zahar pudra300 gr de faina + 15 gr de praf de copt200 gr de unt topit (in microunde)Am batut albusurile spuma in Ken, am adaugat zaharul pudra, cite o lingura pe rind, redus la viteza la minim si adaugata faina cu praful de copt si la urma untul topitcoapta la 180°C pentru 45 minutesi o felie Report
January 18, 201016 yr comment_16064 Atata e tot? Si eu care credeam ca e vreo mare filozofie. Merci Adriana am si eu o multime de albusuri congelate cu care nu stiam ce sa fac. Am sa le reciclez astfel Report
January 19, 201016 yr comment_16305 cu albusurile stranse de la sarbatori, am facut blatul de tort, am trisat un pic si am pus o lingura de cacao.i-am facut o crema din chestii care imi stateau pe creier ( la figurat, ca la propriu erau prin frigider ) si anume: o cutie desfacuta de la revelion de frisca vegetala, o ciocolata cu crema de caramel pe care nu o vroia nimeni si o punga de bomboane pt brad cu aroma de caramel si cafea.deci am comis ditamai operatiunea de reciclare. multumesc frumos pt reteta! Report
January 19, 201016 yr comment_16318 Cred ca ar merge demential cu sirop de portocale si cativa stropi de liqueur de portocale.Mama ce pofta mi s-a facut ! Report
January 19, 201016 yr Author comment_16372 deci am comis ditamai operatiunea de reciclare. ba chiar as zice o capodopera de reciclare ma bucur ca ti-a placut si ca ai creat si o noua varianta, de cacao, da in sensul bun :mrgreen: Report
August 26, 201214 yr comment_161224 Cu cateva stafide si miezi de nuca. Pacat doar ca a fost asa de putin... Report