January 18, 201016 yr comment_16025 E un mod frecvent aici de reciclare a pastelor care ramin, eu o pusesem pe mama sa fiarba paste si pe linga faptul ca a fiert pentru inca 2 persoane in plus le-a si rasfiert asa ca incalzite in nici un caz nu se mai puteau minca, drept pentru care le-am facut omleta.Am folosit tigaia mea dubla si veche pe care o folosesc mereu cu succes pentru omlete.Asta e tigaia deschisasi inchisaDeci pe linga pasta ramasa am amestecat ouale cu mult parmigiano si cu nitica sare aromatizata, apoi le-am amestecat impreunaam uns tigaia cu un pic de ulei, am pus partea de jos pe foc si cind era calda am varsat compozitia, apoi am inchis tigaia din cind in cind o deschid si cind vad ca fundul e copt intorc tigaiaasa e gatasi asa e o felie Report
January 18, 201016 yr comment_16031 Preferata mea.Si eu o folosesc frecvent, in plus mai pun si sunca sau salam , ce mai ramane prin frigider .Si mai ales ca-i place lui Manu.Am facut-o acu' doua seri. Report
January 18, 201016 yr comment_16034 Excelenta Adriana, iata o modalitate excelenta de a recicla pastele avansate(dupa gustul meu eu a-si mai fi pus doar un pic de parmegeano in ouale batute,si piper ) Report
January 18, 201016 yr comment_16035 Excelenta Adriana, iata o modalitate excelenta de a recicla pastele avansate(dupa gustul meu eu a-si mai fi pus doar un pic de parmegeano in ouale batute,si piper )Scuze am scris gresit parmegeano voiam sa zic pecorino Report
January 18, 201016 yr Author comment_16052 Preferata mea.Si eu o folosesc frecvent, in plus mai pun si sunca sau salam , ce mai ramane prin frigider .Si mai ales ca-i place lui Manu.Am facut-o acu' doua seri.Da, vroiam si eu sa scriu ca se pot adauga bucatele de brinza doar ca eu am facut-o rapidulescu si din motive de dieta nu puteam pune mai multe. Report
January 18, 201016 yr comment_16094 Mai dar ce aveti azi? Numai mancaruri pe gustul meu , mai devreme Tortilia acuma asta . Felicitari Adriana si multumesc mult , splendida idee . De obicei aruncam de fiecare data cate un pumnutz de paste Report
January 18, 201016 yr Author comment_16132 De obicei aruncam de fiecare data cate un pumnutz de paste Pai se poate, tie nu-ti ziceau povestea cu copiii care mor de foame cind erai mica si nu mincai? Eu abia acu tin cont de ea :roll: Report
February 4, 201016 yr comment_18778 Omleta din paste cu imbunatatiri(broccoli, morcov si mazare). Report
July 25, 201016 yr Author comment_49922 Am facut paste in Thermomix dar am uitat 2 chestii si a iesit aiurea, asa ca ce a ramas a devenit frittata di pasta Incredibil cum se imbunatateste Report