Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Omleta din pasta

Featured Replies

E un mod frecvent aici de reciclare a pastelor care ramin, eu o pusesem pe mama sa fiarba paste si pe linga faptul ca a fiert pentru inca 2 persoane in plus le-a si rasfiert asa ca incalzite in nici un caz nu se mai puteau minca, drept pentru care le-am facut omleta.

Am folosit tigaia mea dubla si veche pe care o folosesc mereu cu succes pentru omlete.

Asta e tigaia deschisa

54_113d869c1a7c1c1a26c251f24faa759a_thumb.jpg

si inchisa

54_eedc5bffb20fd5fe050452b2b2f7d632_thumb.jpg

Deci pe linga pasta ramasa am amestecat ouale cu mult parmigiano si cu nitica sare aromatizata, apoi le-am amestecat impreuna

54_49d2f2183a4365f3ee61952f3cecd480_thumb.jpg

am uns tigaia cu un pic de ulei, am pus partea de jos pe foc si cind era calda am varsat compozitia, apoi am inchis tigaia

54_cf61129c76aee56475ec550c866dfb35_thumb.jpg

din cind in cind o deschid si cind vad ca fundul e copt intorc tigaia

54_087baee5cc65dc04b30f21ed497f8090_thumb.jpg

asa e gata

54_9dcbfc38dfa42ab95632461b7394a990_thumb.jpg

si asa e o felie

54_dceb4defdd2d39003747b97930b40231_thumb.jpg

Excelenta Adriana, :hello: iata o modalitate excelenta de a recicla pastele avansate(dupa gustul meu eu a-si mai fi pus doar un pic de parmegeano in ouale batute,si piper )
Excelenta Adriana, :) iata o modalitate excelenta de a recicla pastele avansate(dupa gustul meu eu a-si mai fi pus doar un pic de parmegeano in ouale batute,si piper )

Scuze am scris gresit parmegeano voiam sa zic pecorino :hello:

• Author
Preferata mea.Si eu o folosesc frecvent, in plus mai pun si sunca sau salam , ce mai ramane prin frigider .Si mai ales ca-i place lui Manu.Am facut-o acu' doua seri.

Da, vroiam si eu sa scriu ca se pot adauga bucatele de brinza doar ca eu am facut-o rapidulescu si din motive de dieta nu puteam pune mai multe.

Mai dar ce aveti azi? Numai mancaruri pe gustul meu , mai devreme Tortilia acuma asta .

Felicitari Adriana si multumesc mult , splendida idee . De obicei aruncam de fiecare data cate un pumnutz de paste :floare:

• Author
De obicei aruncam de fiecare data cate un pumnutz de paste :lol:

Pai se poate, tie nu-ti ziceau povestea cu copiii care mor de foame cind erai mica si nu mincai? :love3: Eu abia acu tin cont de ea :roll:

• 3 weeks later...
  • 5 months later...