July 9, 201016 yr comment_46651 Din cate am mai citit pre net, recenzii si altele, se pare ca HTC Desire cam da clasa la tot. Creca din cauza asta Google a renu8ntat la un urmas al lui Nexus One. http://www.unwiredview.com/wp-content/uploads/2010/03/HTC-Desire-Virgin-UK.jpg Report
July 12, 201016 yr Author comment_47127 ce mi-am luat pina la urma n-o fo nici aifon, nici gugalfon. mi-am luat htc legend, cu android 2.1. de ce asta? pai pentru ca m-am scumpit, d-aia, asta era 200 de dolari sgp la dealer, iar gugalfonu' era 700 pe internet. diferenta e ca legendu' are un proc la 600 mhz in loc de 1 ghz si ceva mai putina memorie ram. daca se cunoaste? pina acum am pus pe el o gramada de aplecatii (free from market) si niciodata nu am reusit sa-l imping spre limita posibilitatilor. deci probabil ca am facut o afacere buna. eniuei, androidu' fata de win moghile e un vis. cu regret, in urma miscarilor drm ale apple, eu am decis sa ocolesc produsele lor. bine ai facut. desi ma cam mir ca nu ti-ai loat desire-ul. pe mine ma bate gandul sa-mi iau desire. pai ca raport pret/calitate mi s-a parut (mie, desigur) cea mai buna alegere. p-orma alt avantaj al legendului e ca are cover din metal. un MARE pas inainte de la nenorocitele alea de coveruri din cel mai de rahat plastic. n-o sa inteleg in veci de ce htc nu-si permite un plastic mai bun. Report
December 30, 201312 yr comment_210624 Dupa 3 ani vin si eu sa marturisesc c-am achizitionat un Desire 500.Sper sa-mi inlocuiasca cu succes Defy+ -ul care nu mai facea fata cu performanta. La aproape 200ron (la abonament), mi s-a parut un best-buy. Btw, a vazut cineva cati megatrixeli are Lumia 1020 ? Report