January 29, 201016 yr Author comment_17811 Sa creasca mare si frumoasa, papusa mica. Sa ai parte numai de bucurii de pe urma ei. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> multumesc Report
January 29, 201016 yr Author comment_17812 La multi ani, Natasha!Totul foarte bun si frumos... felicitari, mami! SorinaSORINA multumesc Report
January 29, 201016 yr Author comment_17813 La multi ani , Natasha ! Sa cresti mare , sa fii sanatoasa , sa aduci multe bucurii parintilor ! Misha , da` ai muncit , nu gluma . Toate arata foarte bine , piesa de rezistenta fiind tortul , care a iesit foarte frumos . DORIANA multumesc mult de urari si aprecieri Report
January 29, 201016 yr Author comment_17814 Minunat misha sa-ti traiasca,ce pregatiri faine,mi-a atras atentia porumbul(e cu maioneza?) vazusem intr-o revista practic in bucatarie f. veche, cum cineva a postat meniu de la nunta la care s-a servit si porumb dulce cu maioneza (asa cum vazusera in Anglia),si zice ca a facut adevarate furori,am incercat si mi-a placut f.mult,eu am mai pus si cubulete te cascaval etc am facut diverse experimente,care mi-au placut mult.. multi lui bubuleata..GEANY multumesc porumbul il fac cu branza topita,smantana si o lgta de maioneza,piper negru si sare Report