January 27, 201016 yr comment_17392 Buburuza mea a facut un anisor!!!!!!!!asa ca am facut cateva chestii printre drumurile la lucru si schimbat de scutece si gatit pt toata lumea si iar mers la lucrunu am facut decat fff putine chestii din lipsa de vreme incep cu sarbatoritaapoi cu tortula fost compus din 2 parti"rochia" blat cu multe fructe uscate + umplutura de frisca cu iaurt si piersici din compot toate tinute cu gelatina"baza" blat cu rahat si nuci pisate si crema de frisca cu vanilie/ciocolata si nuci-blat taiat in 3 parti ,umplut cu crema de vanilie jos si cu cioco mai sus apoi mancareachec aperitiv reteta de muffins de aici: viewtopic.php?f=4&t=611rulada aperitiv cu spanac MAYA rulada de foietaj cu sos de pizza (rosii blenduite+usturoi+cimbru+oregano+salvie+rozmarin+sare+piper) si branza rasasi pachetele din foi de placinta umplute cu ciuperci si pulpa de pui dezosata si tocata din satar+ceapa si mar bulete de cascaval +branza de capra si branza de burdufminipizzele AFRODITEI pe care leam umplut cu sos de pizza (rosii blenduite+usturoi+cimbru+oregano+salvie+rozmarin+sare+piper) +salam+bacon+masline+multa branza rasasalata de ciuperci cu maioneza si usturoisalata de vinetesi salata de beuf (cu vaca aferenta)si la insistentele tatalui mei niste muraturi (castraveti,fasole verde,morcov si sfecla rosie)si salata de porumb cu branza topita+maioneza(putina) +smantana si cam asta e tot!!!! Report
January 28, 201016 yr comment_17396 Draga Misha,Felicitari pentru cite ai pregatit si ce bine arata toate. Multa sanatate celei micute care seamana foarte bine cu tine.Pareti mai mult surori decit mama si fiica.(Imi place si "echipamentul" piticei si in mod special obrajorii ) Report
January 28, 201016 yr comment_17401 Misha, la multi ani fericiti bubuletzei! E scumpica foc, iar mamica ei a facut o treaba grozava de petrecerea zilei ei! Felicitari! Report
January 28, 201016 yr comment_17418 La multi ani Printzesei ! Si La multi ani Parintilor ! Foarte frumos ai facut tortul.Cred ca Natasha a fost uimita ! Report
January 28, 201016 yr comment_17425 la multi ani!.foarte frumoase printesele, si fetita si tortuletul. Report
January 28, 201016 yr comment_17431 Unde maica" putine lucruri"?Ca ai facut cat pentru o armata intreaga??? Sa va traiasca Buburuza dragalasa!Si sa traiasca si mama Misha, ca tare harnicuta mai esti! Report
January 28, 201016 yr comment_17441 faine pregatiri, fain tort, dar mai faina decat toate astea la un loc (sau nu ) ii sarbatorita sa va traiasca, sa fie cuminte, sa aiba noroc si sa va aduca numai bucurii Report
January 28, 201016 yr comment_17459 Misha, foarte frumoase mancarurile pregatite de tine! Bravo! Sa-ti traiasca si printesa cea bolfoasa! E frumusica foc! Report
January 28, 201016 yr Author comment_17541 Draga Misha,Felicitari pentru cite ai pregatit si ce bine arata toate. Multa sanatate celei micute care seamana foarte bine cu tine.Pareti mai mult surori decit mama si fiica.(Imi place si "echipamentul" piticei si in mod special obrajorii )SACRAMENTO multumesc de urari si aprecieri Report
January 28, 201016 yr Author comment_17542 Misha, la multi ani fericiti bubuletzei! E scumpica foc, iar mamica ei a facut o treaba grozava de petrecerea zilei ei! Felicitari!BUNNY multumesc Report
January 28, 201016 yr Author comment_17545 La multi ani Printzesei ! Si La multi ani Parintilor ! Foarte frumos ai facut tortul.Cred ca Natasha a fost uimita ! PISCO multumescnu prea a stiut ea ca ala e tort si de ce e el a inceput sa priceapa cand a vazut lingurite si atunci a realizat ca e acolo unde trebuie Report
January 28, 201016 yr Author comment_17547 la multi ani!.foarte frumoase printesele, si fetita si tortuletul. multumesc KIKI Report
January 28, 201016 yr Author comment_17549 Unde maica" putine lucruri"?Ca ai facut cat pentru o armata intreaga??? Sa va traiasca Buburuza dragalasa!Si sa traiasca si mama Misha, ca tare harnicuta mai esti!EATALY lista era lungaaaa...da jobul mia dat peste cap planurile multumesc mult de urari %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
January 28, 201016 yr Author comment_17550 faine pregatiri, fain tort, dar mai faina decat toate astea la un loc (sau nu ) ii sarbatorita sa va traiasca, sa fie cuminte, sa aiba noroc si sa va aduca numai bucuriiBRISTENA multumesc din suflet de urari si aprecieri Report
January 28, 201016 yr Author comment_17551 Misha, foarte frumoase mancarurile pregatite de tine! Bravo! Sa-ti traiasca si printesa cea bolfoasa! E frumusica foc! sarumanusitele FOXYY pt aprecieri si urari Report
January 28, 201016 yr comment_17599 [align=center][b]La multi ani,printesa mica si frumoasa! http://www.preisvergleich.org/news/bilder/Barbie_Fairytopia.jpg[/b][/align] Mami Misha,ai facut treaba buna,gustoasa si prezentata frumos!Felicitari Report
January 28, 201016 yr comment_17638 Sa creasca mare si frumoasa, papusa mica. Sa ai parte numai de bucurii de pe urma ei. Report
January 29, 201016 yr comment_17690 La multi ani, Natasha!Totul foarte bun si frumos... felicitari, mami! Sorina Report
January 29, 201016 yr comment_17696 La multi ani , Natasha ! Sa cresti mare , sa fii sanatoasa , sa aduci multe bucurii parintilor ! Misha , da` ai muncit , nu gluma . Toate arata foarte bine , piesa de rezistenta fiind tortul , care a iesit foarte frumos . Report
January 29, 201016 yr comment_17743 Minunat misha sa-ti traiasca,ce pregatiri faine,mi-a atras atentia porumbul(e cu maioneza?) vazusem intr-o revista practic in bucatarie f. veche, cum cineva a postat meniu de la nunta la care s-a servit si porumb dulce cu maioneza (asa cum vazusera in Anglia),si zice ca a facut adevarate furori,am incercat si mi-a placut f.mult,eu am mai pus si cubulete te cascaval etc am facut diverse experimente,care mi-au placut mult.. multi lui bubuleata.. Report
January 29, 201016 yr Author comment_17809 [align=center][b]La multi ani,printesa mica si frumoasa! Mami Misha,ai facut treaba buna,gustoasa si prezentata frumos!Felicitari sarumana de urari si de aprecieri (means a lot ) Report