Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kutja

Featured Replies

Acum sper sa nu se supere prietenii rusi ca am descris-o asa, dar e grau? Sunt nuci?

Nelipsita la masa de Craciun, dar si Pasti si chiar si la inmormantari.De obicei sarbatori crestine.

O cana de arpacas (grau, orez chiar in unele zone, orz) si doua cani de apa.Va suna cunoscut? :)

Cand a fiert, si apa s-a absorbit complect , lasam la racit.Acum totul e in funtie de gusturiile fiecaruia.Ma refer la cantitate.

Eu am pus 3 linguri de miere.Un pumn de stafide hidratate bine in apa calda.Un pumn jumatate de nuci taiate grosier. Cam doua linguri de mac (eu inmuiat in apa fierbinte si zdrobit, sau macinat).Arome : scortisoara si coaja de portocala rasa.

In unele zone se adauga si doua linguri de smantana.Eu n-am avut, data viitoare pun.

Macul si stafidele ii dau o aroma deosebita .Noua ne-a placut foarte mult, m-au si certat:ce ai facut asa putin? :violent6:

post-9-126511722605_thumb.jpg

post-9-126511724899_thumb.jpg

de mult nu am mai mancat asa ceva.acum trebuie sa caut arpacas si le voi face.

Cred ca e tare bun.

Imi lipseste emoticonul care se da cu capul de pereti.

Nu mai promit ca fac,pentru ca deja retetele care-mi fac cu ochiul ma depasesc. :P

Dar am salvat ideea de nuci+stafide+mac. :D

Un pumn de stafide hidratate bine in apa calda.... doua linguri de mac (eu inmuiat in apa fierbinte si zdrobit, sau macinat)

Se puateeeee????

De la tine nu ma asteptam ...

Apa caldaaaaaaa ??? (Si te du la balta / si bea apa calda :love7: )

Grog :thumleft: Rom :headbang: Cognac-canoe, chiar Wodka daca suntem in Maica Rusie

Il mai tineti minte pe Stefan Ciubotarasu in rolul Ciungul din Columna ?

"Apeducte, nu! - VIN !"

• Author

Mdah, ma asteptam la critici! :D Dar cum mananca si Manu (mai ales ea), nu prea agreeaza alcooale =)) .

Aveam si eu cognacul 5 stele si vodka (de la vanilie, la mere)ca strigau razbunare, dar...Nu-i nimic , am baut alcoolul dupa.Se pune?