February 4, 201016 yr comment_18752 Nu mai e un secret ca-mi plac aluaturile cu branza in ele, deci n-am rezistat nici la chiflele acestea pufoase si usoare ca niste bulgarasi.Branzica e acea cu bulgarasi, cottage cheese, fiocchi di latte. Ingrediente:200 gr branzica12 gr drojdie proaspata100 ml apa calda2 linguri zahar1 ou1 lingurita rasa de sare300-330 gr faina Branzica(de preferabil la temperatura camerei), oul, apa si drojdia cu zahar se amesteca bine cu o lingura. Adaugam faina treptat , framantam pana bulgarasii de la branza se topesc in aluat. Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.Dupa care pe masa infainata , facem sul, si taiem din aluat bucati din care v-om forma chifle. Lasam iar la crescut , dupa care ii ungem cu galbenus de ou(la temperatura camerei) si-i coacem 180 de grade , cam 15 minute si o baie initiala de aburi(adica stropesc fundul cuptorului cu apa si inchid repede cuptorul.) Sectiune! Report
February 8, 201016 yr Author comment_19585 Splendide! Multumesc! Zici ca-s gogosi !Asa de fain arata dupa copt. Daca le pudram cu zahar , puteam foarte bine sa le dau drept gogosi. ce apetisante sunt!! Daa, si foarte pufoase niste bulgarasi moi, moi! Report
August 19, 201115 yr comment_100500 Am vazut reteta inca de cand a fost postata, dar cum o perioada nu prea am avut nici timp si nici chef sa fac ceva... azi abia le-a venit randul. Succes pe toata linia, sunt intr-adevar niste bulgarasi.. aluatul este minunat dupa copt... pufosenie! Eu le-am dat putin o alta identitate umplandu-le cu chorizo si scamorza affumicata... o gustare absolut delicioasa si marturisesc, foarte apreciata de toti. Multumesc Lili!http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_1037.jpg Report