Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

how to make...

Featured Replies

Da da, aveti dreptate. Eu am intrat pe forum de la servici si aici sant restrictionate multe linkuri cu video.

O sa le citesc acasa, mersi la toate pentru ajutor :-*

Sper ca doar server-ul de la serviciu are ceva restrictii si ai sa le poti vedea de-acasa! :appl:

• 3 weeks later...
  • 10 months later...

Fetelor, va ador. Multumita voua am facut niste trandafiri si pasta de zahar de toata frumusetea, filmuletele sunt extraordinare.

Mai puneti, mai vreau :occasion14:

Cum se fac trandafiri-fara decupatoare

Trandafiri

mai am ceva filmulete cu decoratii din legume. daca intereseaza pe cineva deschidem topic la tehnici si le atasez cu placere.
  • 2 weeks later...
conteaza foarte mult si zaharul pudra ; cel de la noi este cat se poate de prost...sanse de reusita sunt destul de mici ...

Sa mai incerc.

Ce mult mi-as dori si eu un aerograf dar e prea scum pentru mine si la volumul comenzilor mele nu amortizez nici in 3 ani investitia dar asta e macar sper ca intr-o buna zi sa pot avea si eu.

Fetelor am si eu o intrebare,cu ce imbraca tortul asta ?

http://www.youtube.com/watch?v=8qXVkoZFhIM&feature=player_detailpage

Parerea mea e ca imbraca tortul in buttercream icing , pentru ca, intr-un al 2-lea video imbraca acelasi tort in fondant.

Tocmai daia intrebam,si eu am vazut ca apoi il imbraca in pasta.Am vazut in alt filmulet ca lasa tortul doar cu crema aia,are o consistenta super si se intinde forte bine. Am vazut un al filmulet unde da reteta la battercrem icing dar contine niste ingrediente care la noi nu se gasesc,o sa il caut sa il pun.

Am vazut un al filmulet unde da reteta la battercrem icing dar contine niste ingrediente care la noi nu se gasesc,o sa il caut sa il pun.

Exista mai multe retete de buttercream icing. Una dintre ele er fi:

1 lb (16 oz or 454g) unt nesarat

8 oz (230 g) grasime vegetala solida (probabil margarina)

11⁄2 tsp (7.5 ml or 3 g) extract de lamaie, vanile sau migdale

1 tsp (5 g) ) sare

3 lb (48 oz or 1.36 kg) zahar pudra

3 Tbsp (3⁄4 oz or 24 g) Meringue powder

41⁄2 fl oz (133 ml or 128 g)) apa,lapte, lichior

Se mixeaza impreuna untul nesarat impreuna cu grasimea vegetala pentru 3 minute.Se adauga apoi extractul de vanilie si sarea.Gradual se adauga mai intai zaharul pudra si mai apoi meringue powder. Amestecul va parea initial uscat. Se adauga apoi apa/laptele/lichiorul si se mixdaza inca 5-8 minute pana compozitia va capata o consistenta lucioasa si pufoasa. Compozitia se acopera cu o pelicula de plastic pentru a se preveni uscarea. Se conserva la frigider pentru 2 saptamani sau in congelator pentru 3 luni.

Eu personal n-am lucrat cu el, reteta am luat-o dintr-o carte de-a mea.

[quote name='Alinus' date='16 February 2011 - 07:07 AM'

Eu personal n-am lucrat cu el, reteta am luat-o dintr-o carte de-a mea.

Multumesc pentru reteta .Eu am vazut ceva asemanator dar fara apa si sare,grasimea aia vegetala e ceva special nu margarina noastra ,eu am meringue powder si inca nu stiu daca sa ma apuc de facut avand in vedere ca nu am acea grasime vegetala ,oricum as face jumatate de portie