May 1, 201115 yr comment_87354 Am sa atasez niste poze demonstrative,pt realizarea unei masinutze . Report
May 2, 201115 yr comment_87540 multumesc mult,am sa incerc sa speram ca imi ieseazi am reusit de am facut si eu comanda de niste coloranti...poate ma ajuta Report
May 4, 201115 yr comment_87735 ma chinuie marioneta astaam reusit sa fac botosei cu toate ca imi trebuie ceva adidas....mai incerc,dar cu mario asta nu stiu cum ............unsiret l-au mincat copii Report
May 4, 201115 yr comment_87745 pai dak ii mai pui o bucata alba in fatza(pe bot) si marchezi toata lungimea talpii cu o fashie alba, poti sa zici ca e un model sport...eu zic ca e f bine Report
May 4, 201115 yr comment_87749 cat despre mario...eu zic sa incerci sa urmaresti poza si sigur va iesi ceva...nu pare f greu...faci o bila pt cap, o bilutza pt nas, doua turtite putin pt urechi, pt ochi iar turtesti niste bilutze mici si suprapui culorile, modelezi mustata si sapca si ceva tot iese Report
May 4, 201115 yr comment_87756 AM INCEPUT CAPUL,SA VEDEM CE IESE,NUMAI CA NU AM INCA CULORILE,SI AS FI VRUT SA FAC OCHII,FARUL CU CARIOCA ALIMENTARA,ORICUM FAC DE PROBA DEOCAMDATA.AM FACUT COMANDA DE COLORANTI PRAF DE LA LUMEA BASMELOR,NU STIU DACA AM PROCEDAT CORECT,ADICA DACA ERA MAI BINE COLORANTUL GEL.AM LUAT SI GUM TEXT SAU CUM II SPUNE,CRED CA ASTA ERA PTR. PASTA DE ZAHAR,NU?ACUM ASTEPT CU NERABDARE COMANDA....SPER CA SUNT SERIOSI.MULTUMESC....PUN POZA CIND IL TERMIN PE MARIO SI PE MASINUTA,DACA REUSESC Report
May 4, 201115 yr comment_87759 eu personal mai mult folosesc colorantul gel, mai ales la figurine, flori..colorantul praf il folosesc doar cand fac pasta de acoperit, deci la cant. mare...asta gel mi se pare mai usor de folosit...faci pasta alba si apoi cu o scobitoare pui in bucatele de pasta alba cat doresti...ala praf tre diluat intai...sau poate nu ma pricep eu, nush Report
May 4, 201115 yr comment_87793 NU STIU NICI EU CUM VOI FACE CIND VA TREBUI SA COLOREZ MAI PUTINA PASTA.AM INERCAT SA IL MODELEZ PE FRUMOSUL DE MARIO SI CAM ASTA MI-A IESIT.SA VAD CUM MA DESCURC SI CU MASINA.SEAMANA MAI MULT CU PINOCHIO....NU I-AM FACUT NICI MUSTATA :P Report
May 4, 201115 yr comment_87798 mona- hai ca e ok ! fa-i mustata ca sa semene si mai si ! botoseii sunt tare frumosi . te rog mult nu mai scrie cu caps lock , e asa suparator la ochi , abia pot citi ce scrii Report
May 5, 201115 yr comment_87820 Mona dar e Mario! Seamana izbitor. as fi colorat bucatele de pasta totusi. Parca vad ca strici bunatate de capodopera cu pictatul. Eu asa fac de obicei. Le stric. Dupa ce pictezi pielea lasa-l juma de zi la uscat si apoi te ocupi de oki nas si gura. Altfel risti sa ti se amestece culorile.Pup si spor. Report
May 7, 201115 yr comment_88070 multumesc mult....nu stiu cum il colorez,ca am facut comanda de coloranti si ce am comandat sunt coloranti gel,eu vroiam colorant pulbere dar asta este daca nu ma dus capul.....acum nu mai pot face nimic...cu,colorantul gel se poate picta?am facut comanda si de gum text si nu stiu sa-l folosesc...se face pasta normal si se adauga si gum text....si cit? Report