February 7, 201016 yr comment_19431 Miha, aveai tu o reteta beton cu vita facuta la temperatura joasa. Poti s-a pui si aici, cind ai timp, ca m-ar coafa Sa nu imi ceri sa ii zic pre numele ei ca mi se pare aseeeeeeeeeeee de complicaaaaaaaaaat Nu-i graba, cind ai timp... Report
March 1, 201016 yr comment_23744 Miha, aveai tu o reteta beton cu vita facuta la temperatura joasa. Poti s-a pui si aici, cind ai timp, ca m-ar coafa Sa nu imi ceri sa ii zic pre numele ei ca mi se pare aseeeeeeeeeeee de complicaaaaaaaaaat Nu-i graba, cind ai timp... Draga Raluca sper sa nu te superi ca intervin eu asa si sper sa nu fac nici vreo gafa s-o supar pe Maya sau pe tine,dar eu am vazut reteta de friptura de vita nieder temperatur(low temperature cooking)pe blogul Mayei pe care-l urmaresc de f.mult timp(asa am ''urmarit-o'' si pana aici pe draga de Maya si pe fete ca-mi lipseau)Asta in cazul in care doresti sa ti-o ''coafezi''Blogul www.maya's world... Report
March 1, 201016 yr comment_23788 Am adus-o! Ralu,Geany,merci https://forum.artaculinara.ro/index.php?/topic/968-friptura-de-vita/ Report