January 11, 201016 yr comment_14748 am inceput vineri seara sa ma uit la Dexter la recomandarea Mayei. mai am un episod din prima serie.m-a captivat de la primul episod, desi secventele pe care le prindeam pe la televizor nu m-au atras.sunt in pauza la toate sezoanele: House, Grey A.,Fringe asa ca Dexter a picat la fix. Report
January 15, 201016 yr comment_15625 Am inceput sa ne uitam si noi la Dexter - am vazut primele 4 episoade. Nu-i extraordinar, da' mere. :mrgreen: Am inteles ca Michael C. Hall are cancer limfatic - Limfomul Hodgkin - o forma tratabila de cancer si cica momentan boala a fost oprita. Sanatos sa fie si mai departe! Report
January 15, 201016 yr comment_15626 Heroes si Supernatural urmareste cineva? Impresii, pareri, comentarii....? Report
January 15, 201016 yr comment_15647 Doar Heroes și suntem la zi cu serialul Mie mi se pare foarte relaxant, ceea ce și caut la un serial. Report
January 18, 201016 yr Author comment_16049 Doar Heroes și suntem la zi cu serialul Mie mi se pare foarte relaxant, ceea ce și caut la un serial.Me too ...dar îmi place si agitatia din 24.Auzi,dar stii ce ma impresioneza tare de tot la serialul asta(Heroes)? Coloana sonora!Nu stiu ce are,dar ma leaga,îmi place "cum se aude" Eu chiar mai trag cu ochetele si la Supernatural .Îmi plac unele conversatii dintre baieti ...în rest demoni and co Foxy,asta e serial pentru psychos.Nici pe mine nu m-a impresionat în mod special la început.Dar pe Dexter îl iubesti..asa cu timpul.Oricum,în afara de colega mea Irina,nu mai stiu pe cineva asa psycho Report
January 18, 201016 yr comment_16065 Doar Heroes și suntem la zi cu serialul Mie mi se pare foarte relaxant, ceea ce și caut la un serial.Me too ...dar îmi place si agitatia din 24.Auzi,dar stii ce ma impresioneza tare de tot la serialul asta(Heroes)? Coloana sonora!Nu stiu ce are,dar ma leaga,îmi place "cum se aude" Eu chiar mai trag cu ochetele si la Supernatural .Îmi plac unele conversatii dintre baieti ...în rest demoni and co Foxy,asta e serial pentru psychos.Nici pe mine nu m-a impresionat în mod special la început.Dar pe Dexter îl iubesti..asa cu timpul.Oricum,în afara de colega mea Irina,nu mai stiu pe cineva asa psycho Deci, suntem 3...... Report
January 20, 201016 yr comment_16510 Countdown:mai sunt 13 zile si 6 ore pana incepe Lost! 4xPOXSfPQGE Report
January 20, 201016 yr comment_16511 Countdown:mai sunt 13 zile si 6 ore pana incepe Lost! Deci inca 2 saptamani....... pardon, mai putin de 2 saptamani! :mrgreen: Report
January 20, 201016 yr comment_16513 Au aparut primele 4 episoade din 24 - seria a 8-a. 399Hiwua0J4 Report
January 20, 201016 yr comment_16555 Le-am fumat asara pi tati patru No, se vede cine are tava de net..... La mine inca se descarca.... si mai are.... si se mai descarca... offfffffff Report
January 20, 201016 yr comment_16606 Am găsit și eu toate seriile, așa că pe dimineața voi fi mai bogat cu aprox. 70 GB de seriale. Report
January 21, 201016 yr comment_16626 Singurul serial care il urmaresc este "Heroes" si intotdeauna revad cu placere"Stargate" si "Friends." Report
January 23, 201016 yr comment_16802 Am reusit sa descarc (intr-un final apoteotic! ) primele 4 episoade din 24 si le-am si vazut. Inca-mi place de Kiefer, chit ca-i mai batraior (pentru gusturile mele ).Am vazut si Dexter - o serie jumate. Merge din ce in ce mai rapid vizionarea! (om fi sadici???? :mrgreen: ) Report
January 24, 201016 yr Author comment_16900 Am reusit sa descarc (intr-un final apoteotic! ) primele 4 episoade din 24 si le-am si vazut. Inca-mi place de Kiefer, chit ca-i mai batraior (pentru gusturile mele ).Am vazut si Dexter - o serie jumate. Merge din ce in ce mai rapid vizionarea! (om fi sadici???? :mrgreen: ) Daca te "leaga" acuma,mai încolo te tinemai mult. Rabdarica...zic de Dex Hai mai,ca pashtri' de ani nu e mult! Era normal ca ti-a placut V for Vendetta Report
January 24, 201016 yr Author comment_16902 -10! MFnO3dobmm8 Eataly,acu zi si mie ce e asta,ca noi astia din D.,nu mai vedem orice video de pe youtube,din cauza legii de copyright...si io nush ce e aia -10,dar lam vazut pe Sawyer! Report
January 24, 201016 yr comment_16905 E countdownul.Mai sunt 10 zile pana incepe Lost.Si eu fac un fel de "asteptand Lost"! :mrgreen: Report
January 24, 201016 yr comment_16917 am terminat Dexter. nu m-am asteptat la final ( ma refer la ultima scena ).mai urmeaza si alte sezoane? chiar mi-a placut - l-am vizionat in 2 spatamani Report
January 24, 201016 yr comment_16936 Am reusit sa descarc (intr-un final apoteotic! ) primele 4 episoade din 24 si le-am si vazut. Inca-mi place de Kiefer, chit ca-i mai batraior (pentru gusturile mele ).Am vazut si Dexter - o serie jumate. Merge din ce in ce mai rapid vizionarea! (om fi sadici???? :mrgreen: ) Daca te "leaga" acuma,mai încolo te tinemai mult. Rabdarica...zic de Dex [b]Hai mai,ca pashtri' de ani nu e mult! [/b]Era normal ca ti-a placut V for Vendetta Apropo de varsta.... Tata, anu' trecut, prin vara, se plangea ca la stiri anuntasera ca un batran de 63 de ani.... (facuse nu stiu ce).... iar tata are si el 63 de ani (+ inca vreo cativa... ), asa ca a reactionat rapid: "pasca mamii voastre de prezentatori.... ala-i batran, la 63 de ani??? Apai io ce-s???" Report
January 24, 201016 yr comment_16937 am terminat Dexter. nu m-am asteptat la final ( ma refer la ultima scena ).mai urmeaza si alte sezoane? chiar mi-a placut - l-am vizionat in 2 spatamani Sssssssttttttt!!!!!!! Noi inca mai avem de vizionat..... urmeaza abia sezonu' 3 la rand, asa ca.... va rog frumos sa nu ne stricati bunatate de ciurpriza, da????? Report
January 24, 201016 yr comment_16945 Sssssssttttttt!!!!!!! Noi inca mai avem de vizionat..... urmeaza abia sezonu' 3 la rand, asa ca.... va rog frumos sa nu ne stricati bunatate de ciurpriza, da????? nici nu ma gandesc sa dezvalui ceva vreau decat sa stiu daca mai apare alta serieacum ca am terminat seria 4, m-am apucat sa vizionez episoadele restante din serialele mele, si parca nimic nu ma mai sasisface. am ramas prinsa in lumea lu Dexter Report