Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Seriale (Ce seriale urmariti?)

Featured Replies

am inceput vineri seara sa ma uit la Dexter la recomandarea Mayei. mai am un episod din prima serie.

m-a captivat de la primul episod, desi secventele pe care le prindeam pe la televizor nu m-au atras.

sunt in pauza la toate sezoanele: House, Grey A.,Fringe asa ca Dexter a picat la fix.

Am inceput sa ne uitam si noi la Dexter - am vazut primele 4 episoade. Nu-i extraordinar, da' mere. :mrgreen: Am inteles ca Michael C. Hall are cancer limfatic - Limfomul Hodgkin - o forma tratabila de cancer si cica momentan boala a fost oprita. Sanatos sa fie si mai departe! :(
Doar Heroes și suntem la zi cu serialul :( Mie mi se pare foarte relaxant, ceea ce și caut la un serial.
  • Author
Doar Heroes și suntem la zi cu serialul :) Mie mi se pare foarte relaxant, ceea ce și caut la un serial.

Me too :) ...dar îmi place si agitatia din 24.

Auzi,dar stii ce ma impresioneza tare de tot la serialul asta(Heroes)? Coloana sonora!Nu stiu ce are,dar ma leaga,îmi place "cum se aude" :)

Eu chiar mai trag cu ochetele si la Supernatural .Îmi plac unele conversatii dintre baieti ...în rest demoni and co ;)

Foxy,asta e serial pentru psychos.Nici pe mine nu m-a impresionat în mod special la început.Dar pe Dexter îl iubesti..asa cu timpul.Oricum,în afara de colega mea Irina,nu mai stiu pe cineva asa psycho :hello:

Doar Heroes și suntem la zi cu serialul :floare: Mie mi se pare foarte relaxant, ceea ce și caut la un serial.

Me too :floare: ...dar îmi place si agitatia din 24.

Auzi,dar stii ce ma impresioneza tare de tot la serialul asta(Heroes)? Coloana sonora!Nu stiu ce are,dar ma leaga,îmi place "cum se aude" :floare:

Eu chiar mai trag cu ochetele si la Supernatural .Îmi plac unele conversatii dintre baieti ...în rest demoni and co :pupic:

Foxy,asta e serial pentru psychos.Nici pe mine nu m-a impresionat în mod special la început.Dar pe Dexter îl iubesti..asa cu timpul.Oricum,în afara de colega mea Irina,nu mai stiu pe cineva asa psycho :floare:

Deci, suntem 3...... :floare:

Am găsit și eu toate seriile, așa că pe dimineața voi fi mai bogat cu aprox. 70 GB de seriale. :boohoo:
Singurul serial care il urmaresc este "Heroes" si intotdeauna revad cu placere"Stargate" si "Friends."

Am reusit sa descarc (intr-un final apoteotic! :floare: ) primele 4 episoade din 24 si le-am si vazut. Inca-mi place de Kiefer, chit ca-i mai batraior (pentru gusturile mele :floare: ).

Am vazut si Dexter - o serie jumate. Merge din ce in ce mai rapid vizionarea! (om fi sadici???? :mrgreen: )

• Author
Am reusit sa descarc (intr-un final apoteotic! :pupic: ) primele 4 episoade din 24 si le-am si vazut. Inca-mi place de Kiefer, chit ca-i mai batraior (pentru gusturile mele :hello: ).

Am vazut si Dexter - o serie jumate. Merge din ce in ce mai rapid vizionarea! (om fi sadici???? :mrgreen: )

Daca te "leaga" acuma,mai încolo te tinemai mult. Rabdarica...zic de Dex :appl:

Hai mai,ca pashtri' de ani nu e mult! ;)

Era normal ca ti-a placut V for Vendetta ;)

am terminat Dexter. nu m-am asteptat la final ( ma refer la ultima scena ).

mai urmeaza si alte sezoane? chiar mi-a placut - l-am vizionat in 2 spatamani :hello:

Am reusit sa descarc (intr-un final apoteotic! :D ) primele 4 episoade din 24 si le-am si vazut. Inca-mi place de Kiefer, chit ca-i mai batraior (pentru gusturile mele ;) ).

Daca te "leaga" acuma,mai încolo te tinemai mult. Rabdarica...zic de Dex :hello:

[b]Hai mai,ca pashtri' de ani nu e mult! :D

[/b]

Era normal ca ti-a placut V for Vendetta :D

Apropo de varsta.... Tata, anu' trecut, prin vara, se plangea ca la stiri anuntasera ca un batran de 63 de ani.... (facuse nu stiu ce).... iar tata are si el 63 de ani (+ inca vreo cativa... ;) ), asa ca a reactionat rapid: "pasca mamii voastre de prezentatori.... ala-i batran, la 63 de ani??? Apai io ce-s???" ;)

am terminat Dexter. nu m-am asteptat la final ( ma refer la ultima scena ).

mai urmeaza si alte sezoane? chiar mi-a placut - l-am vizionat in 2 spatamani ;)

Sssssssttttttt!!!!!!! Noi inca mai avem de vizionat..... urmeaza abia sezonu' 3 la rand, asa ca.... va rog frumos sa nu ne stricati bunatate de ciurpriza, da????? :hello: :D

Sssssssttttttt!!!!!!! Noi inca mai avem de vizionat..... urmeaza abia sezonu' 3 la rand, asa ca.... va rog frumos sa nu ne stricati bunatate de ciurpriza, da????? :hello: ;)

nici nu ma gandesc sa dezvalui ceva :D

vreau decat sa stiu daca mai apare alta serie

acum ca am terminat seria 4, m-am apucat sa vizionez episoadele restante din serialele mele, si parca nimic nu ma mai sasisface. am ramas prinsa in lumea lu Dexter :D