Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nelamuriri de toate felurile

Featured Replies

Inaugurez acest topic cu o intrebare care ma cam chinuie de vreo 3 zile . si anume:

Putem pune aici retete pe care le-am postat dincolo? Ma refer la cele in imagini. Ca doar sunt ale mele si pozele le mai am in calc. Sau numai si numai retete noi?

Desigur, puteti posta retetele care va apartin.

E libera voastra alegere daca vreti sa dati contorul la zero si sa continuati, sau sa faceti oarece incursiuni în trecut. :love7:

Gand la gand cu bucurie... exact ac intrebare ma 'rodea' si pe mine.

Stiu ca Adriana, Maya si toate celelalte fete mai cu vechime si mai pricepute au multe de facut, dar ar fi bine daca ar relua cate ceva din trecut...

Ar fi bine pt noii veniti care nu au idee de nimic, asa cum eram si eu cu ceva timp in urma...

Era doar o idee. Ce ziceti, se poate face? Sorina

Gand la gand cu bucurie... exact ac intrebare ma 'rodea' si pe mine.

Stiu ca Adriana, Maya si toate celelalte fete mai cu vechime si mai pricepute au multe de facut, dar ar fi bine daca ar relua cate ceva din trecut...

Ar fi bine pt noii veniti care nu au idee de nimic, asa cum eram si eu cu ceva timp in urma...

Era doar o idee. Ce ziceti, se poate face? Sorina

Cum spune si ALex,faceti cum doriti.Cine vrea de la zero,zero sa fie..cine vrea sa-si aduca retetele cu el,la fel de bine.

Eu am hotarît ca o sa car cel putin cîteva..asa cum am timp :toothy9;

Maya sau cine ma poate ajuta: nu reusesc sa intru pe forumache de la mine de pe comp. Adica daca merg la www.arta... si apas butonul de forum imi arata eroarea de Page not found (eroare 404 am impresia). Daca scriu eu toata adresa (artaculinara.com/forum.....) iar nu-mi merge. Singura mea solutie e sa-mi dea Snej linkul ei si atunci pot intra. Are cineva idee ce se intampla? Mersic!
Maya sau cine ma poate ajuta: nu reusesc sa intru pe forumache de la mine de pe comp. Adica daca merg la http://www.arta... si apas butonul de forum imi arata eroarea de Page not found (eroare 404 am impresia). Daca scriu eu toata adresa (artaculinara.com/forum.....) iar nu-mi merge. Singura mea solutie e sa-mi dea Snej linkul ei si atunci pot intra. Are cineva idee ce se intampla? Mersic!

Ursuleata, cînd intri în linkul http://artaculinara.com/forum/ , daca ai internet explorer apesi pe butonul "favorites", apoi pe "add favorire" si adaugi forumul.

Îl vei regasi întotdeauna apasînd pe acelasi buton.

Mersi, Alexandru, am rezolvat intre timp. Mi-a memorat Mozilla adresa forumului completa in lista site-urilor cele mai accesate si nu mai trebuie sa intru la artaculin...si pe urma sa apas la forum. :pupic:
  • Author

intrebare-ntrebatoare:

de ce ie unii cu albastru?

si mie-mi place culoarea :angry:

intrebare-ntrebatoare:

de ce ie unii cu albastru?

si mie-mi place culoarea :love7:

io personal am cerut sa fiu vacsuit cu coloarea aia. cica se poate, atita vreme cit nu e tzipator si dureros la ochi :angry: . asa ca cere si tu si ti se va da. in rest ... e doar o coloare ... banui ca pentru admini/mozi exista culori rezervate, pentru evitarea borshului cromatic.

• Author

Multzam de raspunsul prompt , coometre :angry:

Alexandru? Maya? Adriana? Se poate sa ma zugravitzi si pe mine in albastru?

:love7: :-* :floare: %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> Multumeeeeesc mult, cu ocazia asta ati aflat si care-i culoarea mea preferata, nu verde. :D
Va rog mult, pot sa primesc si eu o culoare galbena frumoasa, poooooot? Si mai vreau sa imi pun avatarul cu motanul ala gras care da din coada, ala pe care il am dincolo, dar nu stiu cum. Ajutoooor, va rog. Multumesc :floare:
Alexandru, mii de multumiri. Boierul tot boier. Acuma vin si cu o completare, ca stii cum e tiganul: ii dai de pomana toata saptamana, dar daca nu-i dai si duminica.... daca va deranjeaza culoarea poate fi ajustata, nu? Mi-e sa nu chiorasca unii incercand sa citeasca numele meu.

Vad ca se impart culori :D Va rooooggg muuuuult %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> ..As vrea si eu sa fiu verde (o nuanta mai inchisa) daca se poate ca vad ca moderatorii sunt acum roz :D va roooooooooooog :mrgreen:

Multumesc :love7: :-* %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> :floare:

Alexandru, mii de multumiri. Boierul tot boier. Acuma vin si cu o completare, ca stii cum e tiganul: ii dai de pomana toata saptamana, dar daca nu-i dai si duminica.... daca va deranjeaza culoarea poate fi ajustata, nu? Mi-e sa nu chiorasca unii incercand sa citeasca numele meu.

Galbenul e ... galben. Eventual sa-l trag mai catre portocaliu, sa se asorteze cu motanul :floare:

Galbenul e ... galben. Eventual sa-l trag mai catre portocaliu, sa se asorteze cu motanul :hungry:

Asta sa fie singura conotatie, da? :) :)

Multam, boierule.