November 30, 200916 yr comment_3300 [b][color=#808000]Pot primi si eu kaki-ul asta al textului? [/color][/b][color=#808000][b]Si la nume si la semnatura? :roll: Multumesc[/b][/color] Report
November 30, 200916 yr comment_3310 Rezolvat,Dora! Gloxi,eu am citit intr-o dunga si am vazut doar de verde?Vrei altceva? Report
December 1, 200916 yr comment_3321 [color=#FF0000]mmmuuulllltttuuuummmmeeeeeesssscccccc %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" />e perfect [/color] aha, deci esti profa!! Report
December 1, 200916 yr comment_3396 Gloxi,eu am citit intr-o dunga si am vazut doar de verde?Vrei altceva? Pot visa la visiniu nu? Report
December 1, 200916 yr comment_3476 [color=#8000BF]Nu stiu unde sa ma lamuresc si eu ,asa ca pun intrebarea aici. Ce pot sa fac (dulce) cu un ananas proaspat. [/color] Report
December 1, 200916 yr comment_3508 Rezolvat,Dora! Gloxi,eu am citit intr-o dunga si am vazut doar de verde?Vrei altceva? [color=#808000][b]Multumesc mult Miha draga [/b][/color] Report
December 1, 200916 yr comment_3513 [color=#8000BF]Nu stiu unde sa ma lamuresc si eu ,asa ca pun intrebarea aici. Ce pot sa fac (dulce) cu un ananas proaspat. [/color] Sa-l mananci asa proaspat daca este dulce si copt - e tareeee bun si contine antioxidanti + o enzima bromelaina Eu consum cantitati industriale proaspat. Cand insa nu e copt bine il folosesc in prajituri - blat de pandispan cu bucatele de ananas si alte fructe sau doar ananas. Si mai fac si o upsidedown pineapple cake. Ananas taiat rondele, caramelizat cu putin zahar - pus pe fundul unei tavi care a fsot unsa cu unt si tapetata cu faina si peste adaugat blat de pandispan. este tare aspectuoasa si buna prajitura asta. Report
December 1, 200916 yr comment_3520 [color=#8000BF]Nu stiu unde sa ma lamuresc si eu ,asa ca pun intrebarea aici. Ce pot sa fac (dulce) cu un ananas proaspat. [/color] Sau ananas prajit in aluat, ceva de genul bananelor prajite. Report
December 1, 200916 yr comment_3524 Gloxi,eu am citit intr-o dunga si am vazut doar de verde?Vrei altceva? Pot visa la visiniu nu? Nu mai trebuie Report
December 1, 200916 yr comment_3585 Gloxi,eu am citit intr-o dunga si am vazut doar de verde?Vrei altceva? Pot visa la visiniu nu? Nu mai trebuie Deciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nu am cuvinte. Maya eu nu vreau sa incalc vreo regula. Stiu ca visiniul e doar pt admini. Report
December 1, 200916 yr comment_3631 Pot visa la visiniu nu? Deciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nu am cuvinte. Maya eu nu vreau sa incalc vreo regula. Stiu ca visiniul e doar pt admini. Parca al tau e mai închis Report
December 1, 200916 yr comment_3652 [b][color=#008080]verde estem?color=#008080 - ca as vrea si eu nuanta asta[/color][/b] Report
December 5, 200916 yr comment_5590 vreau si eu sa fiu colorata! am mare nevoie de ceva vesel...poate imi revin in simtiri. Report
December 6, 200916 yr comment_5922 Am nevoie si eu de ajutor: cunoaste cineva programul "citavi"? Sau cunoastetit un program care sa ajute la intocmirea listelor bibliografice, sa nu mai stau eu introduc toate in ordine, autor, titlu etc? Si inca o intreabre, ce experiente aveti cu ebay? Eu nu am cumparat niciodata nimic de pe ebay, insa caut mai multe chestii. Nu sunt produse noi sau cum? Spre exemplu caut un parfum si l-am gasit la jumatate de pret fata de cel din magazin, mi se pare suspect, ca e de lux. Report
December 6, 200916 yr comment_5960 Am nevoie si eu de ajutor: cunoaste cineva programul "citavi"? Sau cunoastetit un program care sa ajute la intocmirea listelor bibliografice, sa nu mai stau eu introduc toate in ordine, autor, titlu etc? http://eclore.veille.inist.fr/sites/ecl ... tion-2.pdf Poti alege un program similar, gratuit, din lista. Bibus de pilda, sau Jabref, OpenOffice Bibliographic, refBase, etc. Report