February 10, 201016 yr comment_20101 Am si eu o mica nelamurire, de ce mi-a iesit poza de la avatar asa de mica, ca marime, intr-adevar am schimbat-o, dar sigur cealalta era mai mare. As putea sa o aduc pe cealalta inapoi?!?!Multumesc frumos!!!Gio,merge de 150 x 150 px rezolutie,si 50 kb marime.Poate era prea mare kb..sau rezolutie?Mai încearca. Report
February 11, 201016 yr comment_20286 Pai, si mie-mi place albastrul... pot sa fiu si eu colorata? Sorina Se poate si pentru mine ceva mai de inima "albastra"? Report
February 11, 201016 yr comment_20288 E mistoaca rau bijuteria,dar daca nu e deloc "elastica",nush cum o s-o bagi pe gît.Din profil(-ul gîtului),nu merge...cu forta? Atîrnata,nu stiu ce sa zic... Ma gîndesc ca bijuteria asta fu construita direct pe gît ... :? Chestia asta e bratara. Eventual o poti pune pe brat daca n-ai chef la incheietura mainii. Report
February 11, 201016 yr comment_20341 Gio,merge de 150 x 150 px rezolutie,si 50 kb marime.Poate era prea mare kb..sau rezolutie?Mai încearca. Iubire, nu stiu sa micsorez poza. Daca ti-as trimite-o tie poti sa ma ajuti?!?! Da-mi un PM! PUPICI!!! Report
February 11, 201016 yr comment_20354 Gio,merge de 150 x 150 px rezolutie,si 50 kb marime.Poate era prea mare kb..sau rezolutie?Mai încearca. Iubire, nu stiu sa micsorez poza. Daca ti-as trimite-o tie poti sa ma ajuti?!?! Da-mi un PM! PUPICI!!!Sigur ca ti-o micsorez.trimite-o la maya.esprit@gmail.com Sau pune-o aici in urmatorul post Report
February 12, 201016 yr comment_20485 Sigur ca ti-o micsorez.trimite-o la maya.esprit@gmail.com Sau pune-o aici in urmatorul post Sa traitzi, am intzeles!!! Multumesc mult si pupici!!!Ti-am trimis e-mail. Report
February 12, 201016 yr comment_20543 Sigur ca ti-o micsorez.trimite-o la maya.esprit@gmail.com Sau pune-o aici in urmatorul post Sa traitzi, am intzeles!!! Multumesc mult si pupici!!!Ti-am trimis e-mail. Ti l-am si schimbat Report
February 12, 201016 yr comment_20632 Chestia asta e bratara. Eventual o poti pune pe brat daca n-ai chef la incheietura mainii.Ntz, nu-i bratara. Am pus-o si pe brat, nici acolo nu sta, cade. La incheietura nici atat. Report
February 12, 201016 yr comment_20638 Boni, m-ai facut sa-mi masor gitul si bratul drept (intre cot si umar, asta numiti brat, da?) si am o diferenta de doar 2 centimetri in circumferinta, zic eu, cu mintea de la ora asta, ca daca ti-e mai larga pe brat cum de nu-ti intra la git? Report
February 13, 201016 yr comment_20655 Boni, m-ai facut sa-mi masor gitul si bratul drept (intre cot si umar, asta numiti brat, da?) si am o diferenta de doar 2 centimetri in circumferinta, zic eu, cu mintea de la ora asta, ca daca ti-e mai larga pe brat cum de nu-ti intra la git? Eu nu m-am masurat. Pe brat a intrat un pic mai greu, dar nu sta, daca las mana-n jos. Nu circumferinta e problema, ci distanta dintre arcurile de inchidere. Fiindca este extrem de rigida, acestea nu se pot departa. Pe brat intra, pentru ca muschiul e mai "maleabil" , dar la gat nu merge, nici macar la un copil. Report
February 13, 201016 yr comment_20659 Boni, m-ai facut sa-mi masor gitul si bratul drept (intre cot si umar, asta numiti brat, da?) si am o diferenta de doar 2 centimetri in circumferinta, zic eu, cu mintea de la ora asta, ca daca ti-e mai larga pe brat cum de nu-ti intra la git? Eu nu m-am masurat. Pe brat a intrat un pic mai greu, dar nu sta, daca las mana-n jos. Nu circumferinta e problema, ci distanta dintre arcurile de inchidere. Fiindca este extrem de rigida, acestea nu se pot departa. Pe brat intra, pentru ca muschiul e mai "maleabil" , dar la gat nu merge, nici macar la un copil. Legi o sfoara de urechile chestiei aleia si o porti la gat ca o salba mai lasata. Ce zici de asta? Report
February 13, 201016 yr comment_20668 Asa mi-a zis si Bonicelul si cativa minunati forumisti de aici. Cred ca-i singura solutie. Report
February 13, 201016 yr comment_20671 BonBon, cred ca ti-ar intra pe git daca nu te-ar deranja sa pierzi niste abilitati, ca de exemplu aia de a respira Report
February 13, 201016 yr comment_20695 BonBon, cred ca ti-ar intra pe git daca nu te-ar deranja sa pierzi niste abilitati, ca de exemplu aia de a respira Daca ar fi doar asa pentru cat pot eu sa-mi tin respiratia sub apa, inca ar fi OK, dar teama mi-e ca n-o mai pot scoate. Si crezi ca nici sa fumez nu mai pot, ca asta tine de aceeasi abilitate. Report
February 13, 201016 yr comment_20719 Pai singura solutie ar fi sa-i pui snurulet sau lantisor! Report
February 15, 201016 yr comment_21203 Am si eu o intrebare intrebatoare, daca mi se permite Am vazut ca unele persoane sunt inscrise in diferite grupuri. Ce reprezinta grupurile? Si cum se poate inscrie un membru? P.S.: imi cer scuze daca s-a mai raspuns si in alt loc la aceasta intrebare, dar eu am cautat si nu am gasit Report
February 16, 201016 yr comment_21249 Avem bisericute Deci nu ma putui abtine, de care bisericute?!?! Intrebare intrebatoare?!?! Report
February 16, 201016 yr comment_21250 Avem bisericute Deci nu ma putui abtine, de care bisericute?!?! Intrebare intrebatoare?!?! Deci d-alea, cine cu cine Report
February 16, 201016 yr comment_21271 Hai ca te-am facut Nordica, doar esti din Nord Vest Multumesc Imi place! Heeeii, cine rade de expresia mea ("intrebare intrebatoare")? Report
February 16, 201016 yr comment_21300 Deci nu ma putui abtine, de care bisericute?!?!Pai bisericute colorate, nu? Report
February 17, 201016 yr comment_21414 Incerc sa raspund unui mesaj personal, dar intampin urmatoarea problemuta: [i]The following errors were foundArray This personal message has not been sent [/i] Ma poate lamuri cineva ce inseamna? Ca eu nu am idee. Am incercat sa scriu mesajul din nou, dar nimic. Am deschis o alta fereastra pentru a trimite mesaj, dar primesc aceeasi eroare. Ce fac eu gresit? Report
February 17, 201016 yr comment_21416 Incerc sa raspund unui mesaj personal, dar intampin urmatoarea problemuta: [i]The following errors were foundArray This personal message has not been sent [/i] Ma poate lamuri cineva ce inseamna? Ca eu nu am idee. Am incercat sa scriu mesajul din nou, dar nimic. Am deschis o alta fereastra pentru a trimite mesaj, dar primesc aceeasi eroare. Ce fac eu gresit? la mine a mers Report