Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nelamuriri de toate felurile

Featured Replies

Am si eu o mica nelamurire, de ce mi-a iesit poza de la avatar asa de mica, ca marime, intr-adevar am schimbat-o, dar sigur cealalta era mai mare. As putea sa o aduc pe cealalta inapoi?!?!

Multumesc frumos!!!

Gio,merge de 150 x 150 px rezolutie,si 50 kb marime.

Poate era prea mare kb..sau rezolutie?Mai încearca.

Pai, si mie-mi place albastrul... pot sa fiu si eu colorata? Sorina

Se poate si pentru mine ceva mai de inima "albastra"?

E mistoaca rau bijuteria,dar daca nu e deloc "elastica",nush cum o s-o bagi pe gît.Din profil(-ul gîtului),nu merge...cu forta? =))

Atîrnata,nu stiu ce sa zic...

Ma gîndesc ca bijuteria asta fu construita direct pe gît ... :? =))

Chestia asta e bratara. Eventual o poti pune pe brat daca n-ai chef la incheietura mainii.

Iubire, nu stiu sa micsorez poza. Daca ti-as trimite-o tie poti sa ma ajuti?!?! Da-mi un PM! PUPICI!!!

Iubire, nu stiu sa micsorez poza. Daca ti-as trimite-o tie poti sa ma ajuti?!?! Da-mi un PM! PUPICI!!!

Sigur ca ti-o micsorez.trimite-o la maya.esprit@gmail.com

Sau pune-o aici in urmatorul post :scratch:

Sigur ca ti-o micsorez.trimite-o la maya.esprit@gmail.com

Sau pune-o aici in urmatorul post :director:

Sa traitzi, am intzeles!!! Multumesc mult si pupici!!!Ti-am trimis e-mail.

Chestia asta e bratara. Eventual o poti pune pe brat daca n-ai chef la incheietura mainii.

Ntz, nu-i bratara. Am pus-o si pe brat, nici acolo nu sta, cade. La incheietura nici atat. :biggrin:

post-8-126600719579_thumb.jpg

Boni, m-ai facut sa-mi masor gitul si bratul drept (intre cot si umar, asta numiti brat, da?) si am o diferenta de doar 2 centimetri in circumferinta, zic eu, cu mintea de la ora asta, ca daca ti-e mai larga pe brat cum de nu-ti intra la git? :biggrin:

Boni, m-ai facut sa-mi masor gitul si bratul drept (intre cot si umar, asta numiti brat, da?) si am o diferenta de doar 2 centimetri in circumferinta, zic eu, cu mintea de la ora asta, ca daca ti-e mai larga pe brat cum de nu-ti intra la git? :biggrin:

Eu nu m-am masurat. :floare: Pe brat a intrat un pic mai greu, dar nu sta, daca las mana-n jos. Nu circumferinta e problema, ci distanta dintre arcurile de inchidere. Fiindca este extrem de rigida, acestea nu se pot departa. Pe brat intra, pentru ca muschiul e mai "maleabil" , dar la gat nu merge, nici macar la un copil.

Eu nu m-am masurat. :floare: Pe brat a intrat un pic mai greu, dar nu sta, daca las mana-n jos. Nu circumferinta e problema, ci distanta dintre arcurile de inchidere. Fiindca este extrem de rigida, acestea nu se pot departa. Pe brat intra, pentru ca muschiul e mai "maleabil" , dar la gat nu merge, nici macar la un copil.

Legi o sfoara de urechile chestiei aleia si o porti la gat ca o salba mai lasata. Ce zici de asta? :pupic:

BonBon, cred ca ti-ar intra pe git daca nu te-ar deranja sa pierzi niste abilitati, ca de exemplu aia de a respira :o

:) :o Daca ar fi doar asa pentru cat pot eu sa-mi tin respiratia sub apa, inca ar fi OK, dar teama mi-e ca n-o mai pot scoate. :o

Si crezi ca nici sa fumez nu mai pot, ca asta tine de aceeasi abilitate. :o

Am si eu o intrebare intrebatoare, daca mi se permite :scratch: Am vazut ca unele persoane sunt inscrise in diferite grupuri. Ce reprezinta grupurile? Si cum se poate inscrie un membru?

P.S.: imi cer scuze daca s-a mai raspuns si in alt loc la aceasta intrebare, dar eu am cautat si nu am gasit :pupic:

Avem bisericute :)

Deci nu ma putui abtine, de care bisericute?!?! Intrebare intrebatoare?!?! :lol: :)

Deci d-alea, cine cu cine :love7:

Hai ca te-am facut Nordica, doar esti din Nord Vest :)

Multumesc :love7: Imi place! Heeeii, cine rade de expresia mea ("intrebare intrebatoare")? :lol:

Incerc sa raspund unui mesaj personal, dar intampin urmatoarea problemuta:

[i]The following errors were found

Array

This personal message has not been sent [/i]

Ma poate lamuri cineva ce inseamna? Ca eu nu am idee. Am incercat sa scriu mesajul din nou, dar nimic. Am deschis o alta fereastra pentru a trimite mesaj, dar primesc aceeasi eroare. Ce fac eu gresit? :)

Incerc sa raspund unui mesaj personal, dar intampin urmatoarea problemuta:

[i]The following errors were found

Array

This personal message has not been sent [/i]

Ma poate lamuri cineva ce inseamna? Ca eu nu am idee. Am incercat sa scriu mesajul din nou, dar nimic. Am deschis o alta fereastra pentru a trimite mesaj, dar primesc aceeasi eroare. Ce fac eu gresit? :-*

la mine a mers :)