February 24, 201016 yr Author comment_22942 Cu placere Daca mai ai problema trimite-mi un mp ca sa ajung mai devreme ca acum Cu siguranta asa voi face!Sincera sa fiu ma gandeam sa-ti scriu dar nu am vrut sa te deranjez,nu am indraznit. Merci mult! Adriana, poti sa il elimini, nu ma deranjeaza. Eu am gresit ca am scris asa iute da nu mai puteam de nerabdare sa o felicit pentru pont.Gabrenia, esti tare, fata!Am si eu o intrebare:Sa deschid topic separat pentru fulgii de nea? Gloxi ,multumesc din nou!Sa stii ca nu e cine stie ce pont...Trebuia musai sa fac frezii si pentru ca nu stiam sa existe vreo tehnica speciala pentru frezii,m-am gandit sa adaptez aceasta forma din setul verde si uite ca a iesit!Impartasesc bucuroasa cu voi tot ceea ce fac pentru ca tot ceea ce stiu,lucruri si trucuri,de la voi stiu si nu obosesc sa va multumesc ori de cate ori am ocazia! Vai ce frumuseti de flori,sunt super reale. Am si eu acest set si ma bate gandul sa incerc si eu,poate sambata sa am nervi mai linistiti sa ma apuc de treaba,daca iese ceva va arat si poze ca doar se apropie 1 si 8 martie Multumim ca iti piezi din timp si ai pozat sa ne arati si noua. Te asteptam cu nerabdare!Hai galeria sa o sustinem pe marinaemy!Pupici!gabrenia-le-am facut si eu pe frezii in seara asta. dar nu am timp si nici acumulatori incarcati la aparatul foto, asa ca maine sau vineri cel tarziu le prezint...si fara nici o legatura cu minunatele frezii, am facut o...vacuta pt un tortulet.Daniela,daca ai sti ce nerabdatoare sunt sa-ti vad freziile!Hai ,nu ne mai fierbe!Pupici! Report
February 26, 201016 yr comment_23220 am venit cu caricaturile mele, sper ca nu ati crezut ca vor fi ca ale gabreniei, dar atata m-o dus capu`. asta am facut asta va arat .acum de m-am uitat la freziile gabreniei , am vazut ca trebuia sa pun bobocii in varf asa ca pt saptamana viitoare stiu ce am de facut...aaa si uitasem, nu vine fain cu hartie creponata, mie cel putin nu-mi place, asa ca musai dau azi comanda de banda speciala http://i900.photobucket.com/albums/ac202/dani_ela_photo/IMG_0745-1.gif Report
February 26, 201016 yr comment_23222 am venit cu caricaturile mele, sper ca nu ati crezut ca vor fi ca ale gabreniei, dar atata m-o dus capu`. asta am facut asta va arat .acum de m-am uitat la freziile gabreniei , am vazut ca trebuia sa pun bobocii in varf asa ca pt saptamana viitoare stiu ce am de facut...aaa si uitasem, nu vine fain cu hartie creponata, mie cel putin nu-mi place, asa ca musai dau azi comanda de banda speciala hai,nu fi modesta!florile sunt ffff frumoase,da comanda de banda si sa vezi cum se schimba totul! Report
March 2, 201016 yr comment_23896 Gabrenia ,freziile tale sunt superbe ! Daniela ,ce vorbesti...sunt chiar reusite si ale tale Report
March 2, 201016 yr Author comment_23933 am venit cu caricaturile mele, sper ca nu ati crezut ca vor fi ca ale gabreniei, dar atata m-o dus capu`. asta am facut asta va arat .acum de m-am uitat la freziile gabreniei , am vazut ca trebuia sa pun bobocii in varf asa ca pt saptamana viitoare stiu ce am de facut...aaa si uitasem, nu vine fain cu hartie creponata, mie cel putin nu-mi place, asa ca musai dau azi comanda de banda speciala daniela ,ma bucur ca te-ai incumetat sa faci frezii,ai vazut ca nu e mare inginerie.Imi plac mult freziile tale dar daca imi permiti sa iti dau oarece sfaturi daca vrei sa mai faci si sa iti spun unde mai trebuie lucrat.La modelaj e OK ! la pictat trebuia sa faci trecerea de la o culoare la alta mai lin,sa iti iasa un degrade usor,lin.Am dreptate?Eu te felicit si ma bucur mult ca ti-am trezit interesul pentru ele si vreau sa nu te superi ca ti-am facut aceste obs.Cat despre hartia grofata,macar ai incercat cu ce ai avut mai la indemana.Poate daca taiai fasiile mai inguste si le umezeai un pic,ar fi mers.Dar nu te necaji,iti vine ea comanda si atunci sa te tii florareala!Te pup si numai bine! Gabrenia ,freziile tale sunt superbe ! Multumesc Lissa!Parca ziceai ca faci si tu sau am incurcat eu borcanele?Te pup! Report
March 2, 201016 yr comment_23940 am venit cu caricaturile mele, sper ca nu ati crezut ca vor fi ca ale gabreniei, dar atata m-o dus capu`. asta am facut asta va arat .acum de m-am uitat la freziile gabreniei , am vazut ca trebuia sa pun bobocii in varf asa ca pt saptamana viitoare stiu ce am de facut...aaa si uitasem, nu vine fain cu hartie creponata, mie cel putin nu-mi place, asa ca musai dau azi comanda de banda speciala daniela ,ma bucur ca te-ai incumetat sa faci frezii,ai vazut ca nu e mare inginerie.Imi plac mult freziile tale dar daca imi permiti sa iti dau oarece sfaturi daca vrei sa mai faci si sa iti spun unde mai trebuie lucrat.La modelaj e OK ! la pictat trebuia sa faci trecerea de la o culoare la alta mai lin,sa iti iasa un degrade usor,lin.Am dreptate?Eu te felicit si ma bucur mult ca ti-am trezit interesul pentru ele si vreau sa nu te superi ca ti-am facut aceste obs.Cat despre hartia grofata,macar ai incercat cu ce ai avut mai la indemana.Poate daca taiai fasiile mai inguste si le umezeai un pic,ar fi mers.Dar nu te necaji,iti vine ea comanda si atunci sa te tii florareala!Te pup si numai bine! Gabrenia ,freziile tale sunt superbe ! Multumesc Lissa!Parca ziceai ca faci si tu sau am incurcat eu borcanele?Te pup! io sa ma supar??? neeee ca doar si io am vazut ca nu-s chiar cum trebuie. dar maine musai sa-mi iasa mai bine pt tortul special de sambata.si comanda mea nu `da semne de viata` daca nu vine...am pus-o Report
March 3, 201016 yr Author comment_24195 Ramo,ti-am vazut ultimile torturi si mi-au placut foarte mult dar cel care mi-a mers la suflet este cel lila gen cadou cu fundita si cu frezii!Este foarte foarte frumos,elegant si finut!Te felicit inca o data si sa stii ca freziile ti-au iesit foarte bine!Mi-ai dat o idee de un viitor presupus tort.Imi e tare draga culoarea lila dar te rog sa-mi spui de unde ai acea culoare,de la wilton?daca poti sa imi spui exact nuanta!te rog mult!Te pup! Report
March 3, 201016 yr comment_24207 Multumesc Lissa!Parca ziceai ca faci si tu sau am incurcat eu borcanele?Te pup! Am facut dar numai una ,am vrut sa fac un buchetel pt ziua soacramii si pe urma m-am hotarat sa fac ghiocei ca si asa e ziua ei duminica,dar o sa fac si frezii mai multe ca-mi plac .Uite-o,nu e prea grozava dar pe tort la soacra ar fi mers . Report
March 3, 201016 yr Author comment_24302 Lissa dar este chiar foarte frumoasa!Nu am ce sa comentez,ti-a iesit foarte bine!Poate ne arati si noua ghioceii;voiam sa fac si eu dar nu am mai avut timp.Felicitari! :floare:P.S. Parca ma simt asa nu stiu cum sa-ti dau eu tie sfaturi ,tu care esti asa de avansata fata de mine...Te pup! Report
March 4, 201016 yr comment_24377 Ramo,ti-am vazut ultimile torturi si mi-au placut foarte mult dar cel care mi-a mers la suflet este cel lila gen cadou cu fundita si cu frezii!Este foarte foarte frumos,elegant si finut!Te felicit inca o data si sa stii ca freziile ti-au iesit foarte bine!Mi-ai dat o idee de un viitor presupus tort.Imi e tare draga culoarea lila dar te rog sa-mi spui de unde ai acea culoare,de la wilton?daca poti sa imi spui exact nuanta!te rog mult!Te pup!Multumesc mult de aprecieri Gabrenia, da nuanta e de la wilton si e "violet" Freziile sa zicem ca au iesit cumva avand in vedere ca nu am avut sarme si m-am descurcat cu sarmulite taiate de la alte flori Am facut ieri inca 2 fire de frezii mult mai frumoase zic eu ca celelalte ca is pe sarma. Eu mi-am luat sarme de la florarie dar tare greu se lucra cu ele, is greu de manuit. Din pacate nici de data asta nu sunt complete ca nu am hartie sa maschez sarmele, dar macar astea seamana cu un fir de frezie Mai deseara cand am timp le pun sa vedeti cum mi-au iesit, acum tre sa plec de acasa. Am facut dar numai una ,am vrut sa fac un buchetel pt ziua soacramii si pe urma m-am hotarat sa fac ghiocei ca si asa e ziua ei duminica,dar o sa fac si frezii mai multe ca-mi plac .Uite-o,nu e prea grozava dar pe tort la soacra ar fi mers .Foarte grozava e Lissa si modul de prezentare e superb. Imi place tare mult frezia ta Report
March 4, 201016 yr comment_24391 lissa ce decupator ai folosit la frezii? dar la ghiocei? si eu am facut ieri ghiocei, dar au iesit micutiramo si tu ai folosit acelasi decupator ca si gabrenia, pt frezii? ca mie nu-mi prea seamana freziile mele cu cele originale Report
March 4, 201016 yr comment_24395 Dragele mele "florarese" Gabrenia,Dani-ela,Lissa care dati mai ieftin firu' de frezie? Eu vreau sa va felicit si sa va ,sunt ff frumoase florile.Spor la treaba,ca vine primavara si stiu ca o sa aveti o multime de torturi cu tematica florala.pa Report
March 4, 201016 yr comment_24472 Da, Daniela, acelasi decupator l-am folosit, acuma cat de reale is sau nu cred ca depinde de fiecare cum le vedem. Eu cel putin stiind cat am bibilit la ele zic ca is destul de reale, macar pentru munca depusa daca nu pentru altceva Chiar nu inteleg de ce zici asta, ca ti-au iesit tare bine freziile.Pun si eu ale mele 2 fire, dupa cum ziceam fara banda pe sarme ca nu am Edit: am uitat sa specific ca ale mele sunt din pasta de zahar Report
March 4, 201016 yr Author comment_24485 Dragele mele "florarese" Gabrenia,Dani-ela,Lissa care dati mai ieftin firu' de frezie? Eu vreau sa va felicit si sa va ,sunt ff frumoase florile.Spor la treaba,ca vine primavara si stiu ca o sa aveti o multime de torturi cu tematica florala.paeheheee!Le dam gratis!Multam frumos de urari dar tu de ce nu faci?Spor si tie la treaba! Edit: am uitat sa specific ca ale mele sunt din pasta de zahar Multumesc Ramo pentru informatii;cred ca o sa fac si eu comanda la acel violet,cat despre frezii,te felicit,sunt foarte frumoase...dar ce nu faci tu frumos!? Report
March 4, 201016 yr comment_24510 Sa-mi trag palme! Tare fain arata freziile tale gabrenia!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
March 4, 201016 yr comment_24529 Si ale mele prime frezii din lapte praf: Azi am mai facut 3 fire din care una visinie. O sa le pozez pe toate mai incolo sa le vedeti.Gabrenia pentru idee. Report
March 4, 201016 yr Author comment_24533 Sa-mi trag palme! Tare fain arata freziile tale gabrenia!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifHana mersi tare mult!Pe cand si tu? Si ale mele prime frezii din lapte praf: Azi am mai facut 3 fire din care una visinie. O sa le pozez pe toate mai incolo sa le vedeti.Gabrenia pentru idee.Gloxiii imi plac tare mult ale tale frezii,pe bune!Si ma bucur din tot sufletul cand vad ca freziile mele au trezit un asa interes!La mai multe fetelor!P.S.Astept si suratele ! (adica celelalte frezii) Report
March 4, 201016 yr comment_24540 Dragele mele "florarese" Gabrenia,Dani-ela,Lissa care dati mai ieftin firu' de frezie? Eu vreau sa va felicit si sa va ,sunt ff frumoase florile.Spor la treaba,ca vine primavara si stiu ca o sa aveti o multime de torturi cu tematica florala.paeheheee!Le dam gratis!Multam frumos de urari dar tu de ce nu faci?Spor si tie la treaba! Edit: am uitat sa specific ca ale mele sunt din pasta de zahar Multumesc Ramo pentru informatii;cred ca o sa fac si eu comanda la acel violet,cat despre frezii,te felicit,sunt foarte frumoase...dar ce nu faci tu frumos!?Multumesc frumos, multe nu imi ies mie frumos, crede-ma ... Si ale mele prime frezii din lapte praf: Azi am mai facut 3 fire din care una visinie. O sa le pozez pe toate mai incolo sa le vedeti.Gabrenia pentru idee.Oti super freziile tale, imi plac tare, abia astept sa vad cum a iesit visiniu' cu ce l-ai facut? Report
March 4, 201016 yr comment_24550 Mai fetelor,pai voi sunteti artiste .Nu ca nu as fi stiut pana acum dar freziile voastre,pot usor fi confundate cu cele reale.De ce sa le mai puneti pe tort ?Mergi si oferi buchetul si gata.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Foarte buna ideea de a demonstra tehnica modelajului in pasta de zahar.Astept si alte demonstratii,la care sincer nu ma voi incumeta niciodata,dar imi place sa va vad pe voi.Bravo ! Report
March 5, 201016 yr Author comment_24601 Mai fetelor,pai voi sunteti artiste .Nu ca nu as fi stiut pana acum dar freziile voastre,pot usor fi confundate cu cele reale.De ce sa le mai puneti pe tort ?Mergi si oferi buchetul si gata.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Foarte buna ideea de a demonstra tehnica modelajului in pasta de zahar.Astept si alte demonstratii,la care sincer nu ma voi incumeta niciodata,dar imi place sa va vad pe voi.Bravo !piscotel ne magulesti!Uite chiar de Martisor am oferit cateva fire de frezii legate cu snur de martisor si te asigur ca acele fete au fost foarte incantate!Cat despre alte demonstratii,ce sa zic?sa ne consultam si-om vedea noi care mai face cate ceva.Parca Gloxi zicea ceva de stelute de zapada sau gresesc?Gloxinia corecteaza-ma daca gresesc.Pupici tuturor! Report
March 5, 201016 yr Author comment_24667 Am facut si eu doua firicele de frezii,din pasta de zahar Mimisor dragute foc freziile tale!Cea alba imi place foarte mult!Ce ma bucur ca v-am trezit interesul!Sa stii ca eu nu mai am decat un singur fir din toate cate am avut pt.ca le-am facut cadou de martisor,asa ca trebuie sa mai fac ca am cam ramas in urma voastra.Pupici si la cat mai multe! Report
March 8, 201016 yr comment_25329 Fetelor frumoase freziigabrenia asa cum am promis uite si freziile melela unul din torturile de azi am avut mina libera la decorat si am profitat sa va arat cum fac euscuze pozele sint facute pe fuga si nu sint clare da chiar am avut mult de lucrudeci fac un mot pus pe sirmulita apoi cu forfecuta tai niste firisoarepe alte sirmulite pun putina pasta si rasucescle mai rasucesc putin cu mina si cam asa aratafac un buchetel mic din prima floricica+trei firisoareapoi un mot de pastaintind si tai cu forma astaapoi petalele le intind pe bila astase mai latesc un pic si ramin rotunde si cu scobiturapun un rind pe buchetel apoi inca un rind peste primul si intre petalele anterioarecu forma asta mica(aia mare este din alta poveste)tai frunzuliteleapoi pictez floricelele si lipesc frunzulitele Report
March 8, 201016 yr comment_25331 asamblareanu este nevoie sa rasuciti doar se indoaie putin floricica si se stringe cu bandacam asta estesper ca se intelege ceva Report