January 27, 201313 yr comment_182388 f interesante, Carmella! tin vreun pic de cald?io n-am nicio pereche tricotata. si cate-aveam cand eram copil si mi le facea bunica! tin minte ca mi le lega cu ata pe manecile hainelor, ca prea le pierdeam Verb, asta-i alta intamplare din seria toate mi se-ntampla numai mie ia zi-ne si ceva mai vesel! sanatate multa iti doresc! Report
January 27, 201313 yr comment_182397 f interesante, Carmella! tin vreun pic de cald?io n-am nicio pereche tricotata. si cate-aveam cand eram copil si mi le facea bunica! tin minte ca mi le lega cu ata pe manecile hainelor, ca prea le pierdeam Verb, asta-i alta intamplare din seria toate mi se-ntampla numai mie ia zi-ne si ceva mai vesel! sanatate multa iti doresc! Puqsa ...esti tu sigura ca astea se intimpla numai mie???Eu sunt convinsa ca NUSI uite gata mi a venit instalatorul acum Duminica si m a rezolvat....vezi ca nu sunt numai pasarea de vesti rele???ps oricum cu forumurile astea sunt multe de invatat. Report
January 27, 201313 yr comment_182404 cred ca m-ai inteles gresit, am vrut sa zic ca prea multe experiente neplacute ai si ai avut.numai bine! Report
January 27, 201313 yr comment_182408 Faine manusi doamnelor...ale mele-s mai proletare ...cele mai calduroase ( de le avusei in mama rusia sunt tricotate, si da, tin cald Report
January 27, 201313 yr comment_182428 f interesante, Carmella! tin vreun pic de cald? Banuiesc ca intrebi de cele cu degetele pe-afara daca tin cald. Tin, dar normal ca pina la degete alea fiind pe-afara nu se incalzesc de la nimic. Dar imi plac ca merg bine si la condus, avind degetele libere, la scos banii din geanta in piata si in alte cazuri in care nu mai trebuie sa-ti scoti manusile. Pe astea le si port cel mai des acum. Report
January 28, 201313 yr Author comment_182551 Manusile actuale, mai sint unele ascunse pe undeva dar deocamdata nu le-am simtit absenta Astea imi plac cel mai mult Carmella, sa le porti cu placere, ca toate sint faine ! dar alea grena mi-au furat ochii cel mai mult. manusi fara degete purtam in liceu, ca am prins vremurile punk. Report
January 28, 201313 yr comment_182587 Carmella, sa le porti cu placere, ca toate sint faine ! dar alea grena mi-au furat ochii cel mai mult. ha,ha,tu ai ceva cu alea rosii! si dintre ale mele tot rosioarele ti-au placut. Report