Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pizza taraneasca la tava

Featured Replies

• Author

Si nu am terminat acu' vin cu variantele'' soc'' :icon_twisted,va rog sa apucati :oale ,sucitoare,mixere,melesteie si sa va pregatiti sa aruncati dupa mine...

Deci jur ca m-a pus ficior'miu cel mare sa-i fac pizza Hawaii cu ananas:am luat un compot de ananas light,zeama am folosit-o la preparat sosul de rosii...cubuletele le-am pus pe blat+boabe de porumb+ardei gras+sunca de pui+branza,va jur ca desi a fost una din cele mai ciudate pizza pe care le-am facut era buna,bineanteles ca nu m-am dat batuta, si lui i-am zis ca-i cea mai naspa,dar el vede pe la tv.,americanisme deastea,aude pe la prieteni,mananca prin pizzerii de 2 lei..

Alta pizza din ciclul: cea mai ciudata a fost cea ''Tedesca''adica nemteasca,cu crenvusti,si sos de rosii in care am pus si mustar,si branza...buna si aia..

Pizza floare,aici nu mai pot da vina pe nimeni ca a fost ideea mea 100/100,am vrut sa fie un aperitiv pentru o masa festiva unde fiecare sa-si rupa petale,mie mi-a placut...

post-405-126787756399_thumb.jpg

Pizza cu aluat de foietaj,inventia mamei care e mereu pe fuga si in lipsa de timp...,e bunuta cu foitele alea...

post-405-126787769204_thumb.jpg

Si ca si desert Pizza cu nutella,nu nu am innebunit probabil ca ati vazut-o deja..

post-405-126787781338_thumb.jpg

Si daca nici astea nu v-au socat,eu nu mai stiu....

Acu' dati frateee..ca merit :( :( :( :floare: :boohoo

:

Eu am stat cuminte...:''la cotitura''!!!am vazut ca sunteti indulgente cu mine,asa ca mi-am luattt-o in cap frattee!!!..si daca:'' am mai sarit calu''..cum zice o matusa batrana de-a mea ,mii de scuze :-*

Da' uneori prea multa seriozitate strica,iar un pic de caterinca(cu tot bunul simt din dotare)cred ca face bine.. :(

Si nu am terminat acu' vin cu variantele'' soc'' :icon_twisted,va rog sa apucati :oale ,sucitoare,mixere,melesteie si sa va pregatiti sa aruncati dupa mine...

Acu' dati frateee..ca merit :P :P :P :P :P

Eu am stat cuminte...:''la cotitura''!!!am vazut ca sunteti indulgente cu mine,asa ca mi-am luattt-o in cap frattee!!!..si daca:'' am mai sarit calu''..cum zice o matusa batrana de-a mea ,mii de scuze :P

Da' uneori prea multa seriozitate strica,iar un pic de caterinca(cu tot bunul simt din dotare)cred ca face bine.. :D

Da' di ci crezi ca trebuiesti batuta cu rosii stricate? Mie-mi suna a bun-bun ce povestesti tu acolo! :D Poti sa mai povestesti, ca io iau notite! :D

Stau aci in fata calculatorului,rontai mere si inghit in sec.

Nu mai mananc dupa ora 7 seara ca mi-a crescut dosul.

Manca-ti-as pizza matale !

• Author

Acu' dati frateee..ca merit :P :P :P :P :P

Eu am stat cuminte...:''la cotitura''!!!am vazut ca sunteti indulgente cu mine,asa ca mi-am luattt-o in cap frattee!!!..si daca:'' am mai sarit calu''..cum zice o matusa batrana de-a mea ,mii de scuze :P

Da' uneori prea multa seriozitate strica,iar un pic de caterinca(cu tot bunul simt din dotare)cred ca face bine.. :D

Da' di ci crezi ca trebuiesti batuta cu rosii stricate? Mie-mi suna a bun-bun ce povestesti tu acolo! :D Poti sa mai povestesti, ca io iau notite! :D

FOXULE ma bucur mult ca-ti place :D

• Author

Geany arata asa de bine si asa de apetisanta,ca-mi veni o foame!

Taylor las' ca nici cu omleta ta nu mi-i rusine,brraava :P :P o pregatesc eu intr-un fel mai inedit..vad io''..inca ma gandesc ce si cum.. :P

• Author

Stau aci in fata calculatorului,rontai mere si inghit in sec.

Nu mai mananc dupa ora 7 seara ca mi-a crescut dosul.

Manca-ti-as pizza matale !

Pisco si eu ma abtinez' cat pot,iar la cat de mult imi place off topicul daca ma apuc acu' sa vb. si despre dosul meu(scuzoaiele mele...)...mai bine nu... :P :P

Oricum va pupez pe tootatee :P :P