March 6, 201016 yr comment_24833 Gogosile astea sunt minunate, fine, pufoase, delicate! se fac repede, se mananca si mai repede...)sunt ideale cand esti in pana de timp si vrei ceva dulce! aaaa, am uitat, atentiune la silueta... sunt "mardar" pt centimetrii din talie!) reteta este a Elaidei, sper sa nu se supere ca am postat reteta aici! daca apar probleme, o rog pe Maya sa stearga topicul! Ingrediente:600 gr. iaurt3 oua2 pliculete praf de copt500- 600 gr. faina3 pliculete zahar vanilat/esenta de vanilieun praf de sare ingredientele se pun toate intr-un vas, mai putin faina...se bat bine cu mixerul... se adauga faina... aluatul trebuie sa fie putin mai gros decat cel de clatite... se incinge uleiul intr-o tigaie... se ia cu lingura din compozitie si se pune la prajit...pe ambele parti... se pudreaza cu zahar, sau se garnisesc cu dulceata... sectiune... enjoy! Report
March 7, 201016 yr comment_24943 Dia, am facut cind eram in clasa a Vii-a gogosile astea, din caietul urias de retete al mamei mele, unde au denumirea de Gogosele rapide si fragede, si mie mi-au iesit niste gloante... Mama era internata, i le-am dus, ca pentru ea le facusem, si le-a laudat, ca orice mama iubitoare, deh, dar avea o fata cind minca de am ris cu lacrimi Report
March 7, 201016 yr Author comment_24945 Dia, am facut cind eram in clasa a Vii-a gogosile astea, din caietul urias de retete al mamei mele, unde au denumirea de Gogosele rapide si fragede, si mie mi-au iesit niste gloante... Mama era internata, i le-am dus, ca pentru ea le facusem, si le-a laudat, ca orice mama iubitoare, deh, dar avea o fata cind minca de am ris cu lacrimi raluca, da harnicuta mai erai in clasa a vii-a! normal ca te-a laudat mai ales ca tu ai vrut sa o surprizi atat de placut? Report
March 7, 201016 yr comment_24995 Foarte frumoase'' Diamanto''eu stiam de o reteta de:''gogosi turnate''cu aluat care continea cartof fiert,foarte bune dar nu mai stiu reteta ca am pierdut unul dintre caietele mele vechi de bucatarie...eu fac ceva in genul asta(in orice caz seamana f. mult) dar pun inauntru ori mere rase si scurse,ori branzica de vaci....Astea ale tale imi plac tare mult o sa retin reteta.. Report
March 7, 201016 yr comment_25085 n-a facut nime gogoshili astea? ba da, da' altadata, mai demult. noi mai puneam si mere rase in compozitie. mi-amintesc ca erau bune, mai ales calde. Report
March 7, 201016 yr Author comment_25097 Foarte frumoase'' Diamanto''eu stiam de o reteta de:''gogosi turnate''cu aluat care continea cartof fiert,foarte bune dar nu mai stiu reteta ca am pierdut unul dintre caietele mele vechi de bucatarie...eu fac ceva in genul asta(in orice caz seamana f. mult) dar pun inauntru ori mere rase si scurse,ori branzica de vaci....Astea ale tale imi plac tare mult o sa retin reteta.. n-a facut nime gogoshili astea? ba da, da' altadata, mai demult. noi mai puneam si mere rase in compozitie. mi-amintesc ca erau bune, mai ales calde. fetelor, multumesc pt idee, nu am incercat niciodata cu mere sau branza! suna bine, merita sa incerc! Report
March 7, 201016 yr comment_25136 Bune trebuie sa fie, se vede din poza ci sectiunea, insa deocamdata nu pot sa le fac, apropos de talie , am facut 3 luni de sacrificii asa ca stau cumintica! Report