March 17, 201016 yr comment_27481 Hana de cand te asteptam cu sfaturi nu puteai lipsi deaici cunosc masca cu unt de shea,iar pt. maini este o crema cu unt de cacao minunata de la aceeasi firma...iar acum pt. par ca ai mentionat berea ,da am folosit si eu(buna si de sters frunzele de la plantele de apartament dealtfel)multumesc,ca m-ai amintit... Report
March 17, 201016 yr comment_27503 Alles klar, vielen Dank, jetzt habe ich alles verstanden. Dar: eu am facut pana acum doua tratamente din astea: respectiv in US cu Regaine, din care si acu' mai am, adus de T. Apoi am facut in vara cu Revalid, respectiv tot tacamu: capsule, sampon si ser. Cu samponul nu ma impac deloc, dar deloc! Apropos daca cineva doreste samponul Revalid de la mine, sa spuna ca il trimit imediat! L-am folosit de foarte putine ori. Mie imi ingrasa parul la greu. Acum am de la mama sapunul vegetal Hofigal si solutia Chelstop. Cica folosite consecvent vor reda pigmentul parului...hmm, greu de crezut. Marturisesc ca solutia asta usuca parul ceva infiorator!!! Cu sapunul moale ma impac foarte bine, insa eu raman la aceeasi problema: nu pot sa sar peste zile, sa nu spal parul, avand in vedere ca vin zilnic in contact cu oameni, zeci si zeci de contacte sociale si zeci si zeci de ochi pe mine. Asa ca sunt intr-un Teufelskreis si nu stiu cum sa ies. De la o vreme am lasat Chelstopul insa o sa incerc sa fac tratamentul cum trebuie. Cel mai rau e cand tre sa ma dusez dimineata la 5 sau 6 si imi mai ramane o laie timp sa mai aplic solutia aia. Stii ce mi-a spus o colega venita din Ro ? Ca noi nu ne putem adapta cu apa , si ca ea se clateste numai cu apa minerala pe cap , ca nu are atata calc....se spala normal la dus apoi se clateste cu apa din sticla ,Stillwasser , dar incalzita....Tot am zis ca incerc si io.... Report
March 17, 201016 yr comment_27629 Kim Basinger,spune ca tot secretul este apa.Ea îsi spala parul numai cu evian! So! Report
March 17, 201016 yr comment_27641 Kim Basinger,spune ca tot secretul este apa.Ea îsi spala parul numai cu evian! So! Stie ea Kim ce stie...ca si bunicile noastre se spalu pe par cu apa de ploaie.... Report
March 17, 201016 yr comment_27642 Poate o sa rideti,insa eu cu opera am facut 13 sau 14 turnee in Germania si aaabsolut de fiecare data imi aparea o matreatza din aia turbata, cu mincarimi pe cap Si fatza mi se usca aiurea(eu avind tenul mixt spre gras).Deci sigur e ceva diferit in apa de la robinet-o trateaza cu ceva,habar n-am.Cind reveneam in romania, cam intr-o saptamina trecea si matreatza,si uscaciunea fetzei.Era cam singurul motiv pt care ma bucuram ca ma intorc Report
March 17, 201016 yr comment_27651 Poate o sa rideti,insa eu cu opera am facut 13 sau 14 turnee in Germania si aaabsolut de fiecare data imi aparea o matreatza din aia turbata, cu mincarimi pe cap Si fatza mi se usca aiurea(eu avind tenul mixt spre gras).Deci sigur e ceva diferit in apa de la robinet-o trateaza cu ceva,habar n-am.Cind reveneam in romania, cam intr-o saptamina trecea si matreatza,si uscaciunea fetzei.Era cam singurul motiv pt care ma bucuram ca ma intorc Nu stiu pe unde ai fost in Germania, dar cel putin in Bavaria, nemtii sustin sus si tare (nu stiu cat e de adevarat) ca apa nu e tratata cu nimic! Inspre Alpi, dar mai ales in zona muntoasa, sunt lacuri limpezi si curate de poti sa bei din ele! La fel, tot nemtii sustin asta.... Unul din lacurile curate e Eibsee - am fost acolo acum 2 ani si, intr-adevar, apa e superba, iar peisajul te baga-n boale!!! Problema cea mare o constituie, de fapt si de drept, calcarul... Apa aici contine foarte mult calcar si cred ca din cauza asta apar si problemele cu pielea capului (matreata, uscaciunea pielii, etc). Report
March 17, 201016 yr comment_27686 calcarul e vina , ca in rest , e curata apa.sEu am la bucataria veche o chiveta din inox si e groaznic , cum se stropeste putzin , cum arata ca naiba... Report
March 17, 201016 yr comment_27690 calcarul e vina , ca in rest , e curata apa.sEu am la bucataria veche o chiveta din inox si e groaznic , cum se stropeste putzin , cum arata ca naiba... Traiasca otetul!!!!! Las' ca nici cu chiuveta de ceramica nu mi-e rusine! La baie, tre' sa spal la cateva zile chiuveta, altfel zici ca n-a ma vazut picior de perie de ani de zile! Report
March 17, 201016 yr comment_27726 numai la mine efectul este invers, mi se ingrasa parul ca naiba, da in schimb raman mancarimile si pe bune ca n-am paduchi Report
March 18, 201016 yr comment_27806 Eu am parul pana la fund... si nu i-am facut nimic special sa creasca. De unde prin liceu credeam ca mie nu o sa imi vcreasca parul niciodata... dupa cem-a tuns soacra-mea prima data, acum vreo 3 ani... parul meu a avut un avant fantastic... si a crescut si a tot crescut.Apa cu care ne spalam pe cap e importanta... daca iti afecteaza pielea capului, iti afecteaza si parul. Si apa aici in It e calcaroasa, eu pana sa ma mut aici nu am facut matreata niciodata.. aici da, samponul pe care il foloseam in Ro si imi facea bine aici nu mai da nici un rezultat.Cineva zicea mai sus ca insista pe taierea parului.. eu as zice ca nu insist... tai parul de 2 ori pre an... si nu ma refer la schimbat look.. Pana in vara mie imi ajunge parul pana sub fund.. atunci il tai mai mult, iar a doua oara dupa vreo 6 luni, scurtez 2 cm de varfuri... Si mereu creste la loc, parca de fiecare data mai repede.Dupa sarcina si alaptat, parul meu arata jalnic, l-am refacut in 2 luni cu niste solutii medicamentoase pe care mi le-a recomandat medicul, se administrau pe cale orala.. au stopat caderea, i-au redat stralucirea .Beleaua mea acum e ca am juma de cap natural si juma cu vopsea.. ca am decis eu sa renunt la vopsea, asa ca acum astept sa mai creasca.. si sa scap.Si eu ca si Geany il spal cu apa calduta, nu fierbinte, eu il perii pentru ca nu pot sa fac nimic cu nici un pieptene, il rup in par. Nu mi-l usuc cu feonul decat in caz de maxima urgenta... 1 pentru ca nu imi place cum arata dupa uscare2 pentru ca nu suport sa simt caldura de la feon pe pielea capului... Il descalcesc cand e uscat si fara sa trag de el ca sa nu il rup.Nu-l stresez.. cu produse varii si nici el nu ma streseaza pe mine ca nu creste... Report
March 18, 201016 yr comment_27807 Dupa sarcina si alaptat, parul meu arata jalnic, l-am refacut in 2 luni cu niste solutii medicamentoase pe care mi le-a recomandat medicul, se administrau pe cale orala.. au stopat caderea, i-au redat stralucirea . stop cadru..... pot sa te intreb cum se numea medicamentul acela? ca si eu sunt dupa alaptare,medicamentul de care spunea Maya nu se gaseste in Romania,poate reusesc sa-l gasesc pe asta pe care l-ai folosit tu.Poti sa-ti amintesti cum se numea? Report
March 18, 201016 yr comment_27894 Da, este foarte adevarat ca apa mi-a distrus parul si imi distruge si pielea. Mi.o usuca oribil, desi ma cremuiesc mereu. Ca sa dau banii pe Evian si sa ma spal cu ea...nu mi-as permite. Cu ce apa se spala Simo prietena ta? Report
March 18, 201016 yr comment_27924 Da, este foarte adevarat ca apa mi-a distrus parul si imi distruge si pielea. Mi.o usuca oribil, desi ma cremuiesc mereu. Ca sa dau banii pe Evian si sa ma spal cu ea...nu mi-as permite. Cu ce apa se spala Simo prietena ta? Lori,la Aldi gasesti apa plata foarte buna cu 19 cent sticla de 1,5 L Ar trebui sa probam,sa vedem daca face miracole! Report
March 18, 201016 yr comment_27936 Aici nu am Aldi, in satu'-n care stau. Da' in ala in care muncesc e. Sa stii ca maine ma duc cu masina la job sifac si aprovizionarea. Acum ma duc la dus cu apa normala. Mie pana dimineata imi e parul gata ingrasat, mor de ciuda! Report
March 19, 201016 yr comment_28140 Lori , nush cu ce se spala , ca nu mi-a zis marca , a zis apa minerala...cred ca oricare apa plata bunicica e OK. Report
March 19, 201016 yr Author comment_28150 Fetelor sunteti minunate! Va citesc cu mare interes si preiau sfaturi si tips-uri de la toate. Am inceput asa:1. Mi-am scurtat parul astazi cu 1 cm (ca incepea sa se despice);2. Mi-am luat Chel Stop si Sapun Moale de la farmacie si le voi folosi in perioada ce urmeaza;3. Mi-am luat Vitamax: stimuleaza cresterea parului si ajuta la regenerarea lui; voi lua o capsula o data la 2 zile;4. Ma voi clati in apa+putin otet, iar cand vor aparea urzicile, ma voi tabari asupra lor. Voi reveni cu impresii peste 2-3 saptamani Dupa tratamentul asta, voi lua samponul si masca de par propusa de Hana; suna fain un par care nu se despica Report
March 20, 201016 yr comment_28364 mamistef,asa am patit si eu dupa aceasta perioada,iar solutia asta m-a ajutat rapid de tot.Costa între 20-25 euro,depinde de unde este cumparata.Dupa sarcini,probleme cu hormonii,cica asta este solutia cea mai rapida si eficienta.Pentru mentinerea de dupa ,sînt indicate masti naturale de ulei de migdale,apa de urzici,frunze de nuc...etc Maya, imi spui te rog daca solutia respectiva ai cumparat-o din farmacie sau din magazine gen DM, Bipa? As vrea sa o caut in Austria, poate am noroc si o gasesc. Report
March 21, 201016 yr comment_28574 Eu la DM nu am vazut, inclin sa cred ca e de la farmacie. Dar sa iti spuna Maya mai sigur. Cosmina, sa ai grija cu Chelstop ca usuca teribil parul. Eu am o pipeta si cu aia imi pun la radacini sa evit firul de par. Eu deocamdata am intrerupt pentru ca nu am timp sa imi tin parul invelit in prospos asa cum trebuie. Report
March 21, 201016 yr comment_28659 Ma inscriu si eu in randul celor care au nascut si alaptat (la mine a fost tura dubla) si acum plang dupa poadoaba capilara...Imi cade si mi s-a subtiat teribil. Ell Cranell eu n-am gasit pe nici un site care sa trimita in ro, poate isi aminteste alimocanu ce a luat ea...Am tot citit zilele astea si parca ma imbie tratamentul in 4 pasi K nu stiu cum de la Joico. L-a incercat cineva? Pentru cresterea parului: m-a invatat un medic dermatolog ca daca vreau sa-mi creasca parul repede sa-mi masez scalpul in fiecare seara. Circulatia este imbunatatita si parul creste mai repede; atentie insa daca aveti parul gras, se ingrasa mai repede cu masajul asta. Report
April 6, 201016 yr Author comment_31383 Cosmina, sa ai grija cu Chelstop ca usuca teribil parul. Eu am o pipeta si cu aia imi pun la radacini sa evit firul de par. Eu deocamdata am intrerupt pentru ca nu am timp sa imi tin parul invelit in prospos asa cum trebuie. Mersi! Am inceput tratamentul si nu prea schimb schimbari. Doar ca parul parca mi se ingrasa mai putin Report
July 14, 201016 yr comment_47721 MASCA PENTRU PAR: -4 galbenusuri-ulei de ricin(cam o lingura)-vitamina A(cam o lingura)-ulei de masline-2 linguri kerosen-ulei de catina-balsam se face o pasta omogena si se aplica pe parul uscat. se lasa de preferat de seara pana dimineata, sau de dimineata pana seara. cantitatea e cam mare, dar eu am parul foarte lung. se maseaza bine pielea capului. este extraordinara, si ar trebui aplicata de doua ori/saptamana. Report
July 14, 201016 yr comment_47723 MASCA PENTRU PAR:-2 linguri kerosen Fiind cam greu sa jefuiesti un aveon de rezerva de kerosen, se poate folosi petrol lampant... Report