December 31, 201213 yr comment_177810 Foarte frumos, laponico, esti o romantica incurabila! Petu, si eu ca tine, ma uit cu placere la mirese, dar eu nu am fost. Nu tu nunta, nu tu mireasa, nu tu mire, doar noi doi si martorii, si gata. Dar nu-mi pare rau, asta e ce-am vrut amandoi. cristina, smotoceste mica dansatoare . cat poate fi de scumpa!!!! Report
December 31, 201213 yr comment_177854 Foarte frumos, laponico, esti o romantica incurabila! Petu, si eu ca tine, ma uit cu placere la mirese, dar eu nu am fost. Nu tu nunta, nu tu mireasa, nu tu mire, doar noi doi si martorii, si gata. Dar nu-mi pare rau, asta e ce-am vrut amandoi. cristina, smotoceste mica dansatoare . cat poate fi de scumpa!!!! , am fost intr-o perioada pink mood, acum mi-a trecut. Winter's come Cat despre treaba cu miresica, nici nu stii de unde sarele iepurele. Mie nici prin colturile capatzanii nu-mi trecea. Report
December 31, 201213 yr comment_177863 Fetelor, ma faceti sa rosesc! Eu una nu ma vad frumoasa, imi place sa cred ca sunt frumoasa sufleteste. Cristina, mi-a placut enorm de mica voastra artista, sunt asa de dragalasi la varsta asta! Report
January 2, 201313 yr comment_178090 E de anul trecut .....din 30 dec sigur nu din 30 martie? a venit primavara la voi.tinerico, esti o bucatica! Report
January 2, 201313 yr comment_178132 E de anul trecut .....din 30 dec sigur nu din 30 martie? a venit primavara la voi.tinerico, esti o bucatica! Ete cine vorbeste! Tu ce vezi cand te uiti in oglinda? Nu tot o pustoaica?Stellin, veeeche tare poza.Vrem de azi! Aura, si-a ta e tot din 30 decembrie? Ca-i cam vara p-acolo!Si eu vazusem doua perech de merisoare rosii si zambarete (de care mi-e cam dor! ) Report
January 2, 201313 yr comment_178137 Aura, si-a ta e tot din 30 decembrie? Ca-i cam vara p-acolo!Si eu vazusem doua perech de merisoare rosii si zambarete (de care mi-e cam dor! )tot din 30 dec. Unul din purtatorii de merisoare era mai sfios la pozat. Report
January 3, 201313 yr comment_178161 Aura , Nu ma mir ca micutul se tine de piciorul tau ..... " Si avea un piciorrrr , Ca un fuior, Si o botina Din cea mai finaaaa " https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_boohoo.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Esti frumoasa rau !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif Report
January 3, 201313 yr comment_178167 Cristina, sa va traiasca artista, e dulce foc, un copil frumos si vesel!Carmen, arati tare bine, ai slabit si ai intinerit!Georgi, esti o frumoasa, chiar arati ca o actrita in poza aia!Lapo, eu n-am apucat sa te vad, pot doar sa presupun ca arati grozav!Stella, asa cald era in decembrie? Tare bine arati, subtirica, tinerica, zambitoare si calda, ca intotdeauna.Aura, ce faina poza cu "atasul" tau si ce tanara esti.. Report
January 3, 201313 yr comment_178194 E de anul trecut .....din 30 dec Pacat ca nu este poza mai mare, sa te vad si eu mai clar! Oricum imi place ce vad! Pupici! Report
January 3, 201313 yr comment_178195 Si eu, tot de anul trecut Nu stiu daca te-am mai vazut, dar imi place ce vad si puiul lipit de tine! Pupici! Report
January 3, 201313 yr comment_178213 Stella ce bine e acolo la tine in soare.Arati tare bine, intineresti Aura mami frumoasa tare, alaturi de puiul iubaret Report
January 3, 201313 yr comment_178214 Am promis ca mai pun poze cu parul ondulat.Am impresia ca monoplolizez topicul dar am promis. Tot eu. Report
January 3, 201313 yr comment_178219 Carmen iti sta bine oricum, dar mie-mi place mai mult cu zulufi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Report
January 3, 201313 yr comment_178220 Carmen, iti sade bine si asa, dar mie imi place mai mult neondulat, chestie de gusturi! Pupici! Report
January 3, 201313 yr comment_178222 Sunteti superbe! Carmencita ,si mie imi plac zulufii tai,semeni cu o actrita dar nu stiu sa pun degetul(aka,care?!,parca am un lapsus ashesa ) Giorgi' in schimb stiu, imi e f, clar Report
January 3, 201313 yr comment_178231 Multumesc fetelor sunteti dragute.Mie imi e greu sa il indrept mereu si nici nu tine, e sufiecienta putinaumiditate si pa par lins.Imi place de asemenea si faptul ca atunci cand ma grabesc, e suficient sa-l spal, sa trec degetele prin el si gata freza Geany asa zici tu? Scumpa de tine Report
January 3, 201313 yr comment_178234 Giorgi' in schimb stiu, imi e f, clar Da, parca, ceva, ceva! Geany, te tii de sotii! Report
January 3, 201313 yr comment_178237 Spun din suflet! Zau ca va vad asa de expresive si frumoase! Eclipsati starurile ,pe bune! Report
January 3, 201313 yr comment_178241 Fetili, multumesc pentru complimente Pisco, m-ai facut sa rad Auzi la ea, botina din cea fina Report