December 29, 201213 yr comment_177521 Laponica, superba poza, superba coafura si evident, superba miresica! Uitati ce am gasit in calculatorul de acasa, o fotografie cu coafura de la nunta mea, de acum 16 ani: Georgi esti si vei ramine o femeie f frumoasa!!! Report
December 29, 201213 yr comment_177529 Marilyn Monroe in versiune bruneta! eu asa te vad Exact, sunt de acord. Georgi, tu tot tanara ramai! Lori ai fost o miresica superba, ia uite cum te soarbe bateristul(tobosarul) din ochi !Imi faci pofta sa m-arat si eu , da' tot timida sunt. Report
December 29, 201213 yr comment_177533 Mai, eu de cate ori intru aici raman traznita.Carmen, te ador cu noua coafura.Iti sta de milioane. Lore cu rochia aia m-ai dat gata.Romantic chic forever! Any, hai indrazneste. Report
December 29, 201213 yr comment_177534 Lori,esti superba https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif Fetelor,daca mai aveti poze cu voi mirese,puneti-le,ca tare dragi imi sunt miresele.Eu nu am fost mireasa,dar cine stie,poate oi fi o data cu fiica-mea Report
December 29, 201213 yr comment_177539 Mai, eu de cate ori intru aici raman traznita.Carmen, te ador cu noua coafura.Iti sta de milioane. Lore cu rochia aia m-ai dat gata.Romantic chic forever! Any, hai indrazneste. Eataly m-ai emotionat multumesc.Greu sa tot intind la el, sunt curioasa daca o sa va placa si cu el valvoi.Cum am poza va arat. Lore esti o zana din povesti,splendida rochia. Report
December 29, 201213 yr comment_177572 Georgiana esti o femeie frumoasa si sigur ai descoperit elixirul tineretii. "Marilyn Monroe in versiune bruneta! eu asa te vad" Sunt total de acord. Report
December 30, 201213 yr comment_177583 Zerda si Any acum este momentul sa va aratati - cu carlionti sau nu cu rochie de mireasa sau nu acum e momentul . Eu astept aici cu rabdare sa stiti Eu cred ca am pus candva poze de la nunta - de la a doua, ca prima a fost acum 100 de ani . Am avut rochie scurta asa ca sa ies din tipare Report
December 30, 201213 yr comment_177584 Carmencita, mie imi place si varianta *linsa* si valvoi sa stii Report
December 30, 201213 yr comment_177589 Carmencita, mie imi place si varianta *linsa* si valvoi sa stii + Ca mie imi place fata ta de Om Bun .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif [b][/b][b][/b]Any , Hai CURAJ ! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif Report
December 30, 201213 yr comment_177603 Superba artista voastra...are sensul ritmului, si un echilibru grozav Se vede pe fata ei ce happy este. Sa va traiasca Report
December 30, 201213 yr comment_177605 O mica artista tzucu-i sufletzelu' de artista mica va, ce mi-a inseninat ziua Cristina, sa va traiasca sanatoasa si vesela, sa aiba noroc cu caru' Report
December 30, 201213 yr comment_177611 Lorica, ce conteaza coafura, cand tu erai asa radioasa...lumea se uita la tine cat esti de happy, nu la par, parol. Stella, am hotarat ca ziua aia si seara aia sunt ale mele Lori sunteti amindoi radiosi!!!Semeni cu o prietena de a mea de care nu mai stiu cam de5 ani nimic....o chema andreea Multumim Verber! Lori ai fost o miresica superba, ia uite cum te soarbe bateristul(tobosarul) din ochi !Imi faci pofta sa m-arat si eu , da' tot timida sunt. Multumesc draga mea ! Pe baterist imi venea sa il arunc pe geam la ora aia, ca nu a vrut sa exersam si noi un dans de deschidere, ceva. Cica "Iubire, eu sunt un dansaretz din nascare". Ma mai uitam pe la alte nunti in Romania...uainlei, vin cu trupe de balet la deschiderea petrecerii, cu scheme, figuri etc. Pe noi ne-a salvat faptul ca am fost amandoi ceva dansatori cand eram mai mici. Hai te rog, pune si tu o pozica, esti o frumoasa si ochioasa! Lore cu rochia aia m-ai dat gata.Romantic chic forever! Hi,hi, tenchiu! Italian couture, dear Unul din visele mele e sa ma lase o noapte in atelierul acela de unde vine rochia. Lori,esti superba Fetelor,daca mai aveti poze cu voi mirese,puneti-le,ca tare dragi imi sunt miresele.Eu nu am fost mireasa,dar cine stie,poate oi fi o data cu fiica-mea Ah, Petu, esti tu foarte ingaduitoare! Iti multumesc frumos! Am cunoscut o familie in Franta care aveau trei copii si care nu au vrut sa se casatoreasca si dupa aia atat s-au tinut copiii de capul lor ca nu au avut incotro Lore esti o zana din povesti,splendida rochia. Multumesc Carmencita! Mai deschid cutia, mai vorbesc cu ea, o mai mangai Report
December 30, 201213 yr comment_177612 Ce priviri timide are ea la inceput. Aveti o fetita tare dulce, sa va traiasca! Report
December 30, 201213 yr comment_177619 Artista mica va multumeste pentru aprecieri si va trimite cate un pupic Stella, Bristena si Lapona :thumleft: Stella asa este are un ritm nemaipomenit si cand mai creste putin o dam la muzica - daca vrea sa faca performanta mai tarziu va fi alegerea ei - nasa ei de botez este profesoara de pian si harpa - deci ar avea cine sa o pregateasca. Report
December 30, 201213 yr comment_177631 Pup si eu rockeritza blonda! Frumoasa s-a facut! Si-a luat tata-sau pusca? Nu? Sa-si ia c-are sa-i trebuiasca! Com danseaza ea Phoenix... Lori, parerea mea deja o stii! WOOOOW! Report
December 30, 201213 yr comment_177635 Cristina, Anabelle e o mare artista. Se vede ca-i place muzica si dansul. Sa va traiasca!! Report
December 30, 201213 yr comment_177644 Anabelle este preferata mea, o papusa minunata si vesela, cu un zambet ca soarele! Report
December 30, 201213 yr comment_177651 OMG, Cristina cat e de dragalasa.Piciorusele alea sunt fermecatoare.Sa se umple forumul de artisti ca Anabelle. Report
December 30, 201213 yr comment_177707 Ce aparitii pe-aici! Lori, ai fost o mireasa f distinsa, buna alegere la culoarea rochiei, imi place mult! Cum se tinea voalul ala pe umeri? F frumos! Giorgi, tu ai fost glamour, cred ca am mai vazut poza. Annabelle, e0o scumpete, sa va traiasca! Haide Any, Haide Any, Report
December 30, 201213 yr comment_177722 Carmencita, mie imi place si varianta *linsa* si valvoi sa stii Stella multumesc esti tare draguta. + Ca mie imi place fata ta de Om Bun .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Piscotico m-au emotionat tare cuvintele tale, multumesc Report
December 31, 201213 yr comment_177794 Lori, ai fost o mireasa f distinsa, buna alegere la culoarea rochiei, imi place mult! Cum se tinea voalul ala pe umeri? F frumos! Ah, multumesc mult! Culoarea e atat de dulce, si in nuantele astea am organizat tot decorul nuntii. Voalul e prins sus in coc si cade liber pana jos. Report
December 31, 201213 yr comment_177796 Any, Any, Any!!! =)) @ Petu: O sa fii si tu miresica, iti tin pumnii! Report