Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Artistii Culinari, in toata splendoarea lor!

Featured Replies

Laponica, superba poza, superba coafura si evident, superba miresica!

Uitati ce am gasit in calculatorul de acasa, o fotografie cu coafura de la nunta mea, de acum 16 ani:

post-88-13567958453487_thumb.jpg

Georgi esti si vei ramine o femeie f frumoasa!!!

Marilyn Monroe in versiune bruneta! eu asa te vad

Exact, sunt de acord. Georgi, tu tot tanara ramai!

Lori ai fost o miresica superba, ia uite cum te soarbe bateristul(tobosarul) din ochi :)!

Imi faci pofta sa m-arat si eu :) , da' tot timida sunt.

Lori,esti superba https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif

Fetelor,daca mai aveti poze cu voi mirese,puneti-le,ca tare dragi imi sunt miresele.Eu nu am fost mireasa,dar cine stie,poate oi fi o data cu fiica-mea :)

Mai, eu de cate ori intru aici raman traznita.

Carmen, te ador cu noua coafura.Iti sta de milioane.

Lore cu rochia aia m-ai dat gata.Romantic chic forever! :)

Any, hai indrazneste. :)

Eataly m-ai emotionat :) multumesc.

Greu sa tot intind la el, sunt curioasa daca o sa va placa si cu el valvoi.

Cum am poza va arat.

Lore esti o zana din povesti,splendida rochia.

Georgiana esti o femeie frumoasa si sigur ai descoperit elixirul tineretii.

"Marilyn Monroe in versiune bruneta! eu asa te vad"

Sunt total de acord.

Zerda si Any acum este momentul sa va aratati - cu carlionti sau nu cu rochie de mireasa sau nu acum e momentul :iamwithstupid:. Eu astept aici cu rabdare sa stiti :thumleft:

Eu cred ca am pus candva poze de la nunta - de la a doua, ca prima a fost acum 100 de ani :thumleft:. Am avut rochie scurta asa ca sa ies din tipare :D

Carmencita, mie imi place si varianta *linsa* si valvoi sa stii :iamwithstupid:

+ Ca mie imi place fata ta de Om Bun .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

[b]

[/b]

[b]

[/b]

Any ,

Hai CURAJ ! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif

Superba artista voastra...are sensul ritmului, si un echilibru grozav :iamwithstupid:

Se vede pe fata ei ce happy este. Sa va traiasca

:iamwithstupid:

O mica artista

tzucu-i sufletzelu' de artista mica

va, ce mi-a inseninat ziua

Cristina, sa va traiasca sanatoasa si vesela, sa aiba noroc cu caru'

Lorica, ce conteaza coafura, cand tu erai asa radioasa...lumea se uita la tine cat esti de happy, nu la par, parol.

Stella, am hotarat ca ziua aia si seara aia sunt ale mele :iamwithstupid:

Lori sunteti amindoi radiosi!!!

Semeni cu o prietena de a mea de care nu mai stiu cam de5 ani nimic....o chema andreea

Multumim Verber! :thumleft:

Lori ai fost o miresica superba, ia uite cum te soarbe bateristul(tobosarul) din ochi !

Imi faci pofta sa m-arat si eu , da' tot timida sunt.

Multumesc draga mea :D! Pe baterist imi venea sa il arunc pe geam la ora aia, ca nu a vrut sa exersam si noi un dans de deschidere, ceva. Cica "Iubire, eu sunt un dansaretz din nascare". Ma mai uitam pe la alte nunti in Romania...uainlei, vin cu trupe de balet la deschiderea petrecerii, cu scheme, figuri etc. Pe noi ne-a salvat faptul ca am fost amandoi ceva dansatori cand eram mai mici.

Hai te rog, pune si tu o pozica, esti o frumoasa si ochioasa!

Lore cu rochia aia m-ai dat gata.Romantic chic forever!

Hi,hi, tenchiu! Italian couture, dear B) Unul din visele mele e sa ma lase o noapte in atelierul acela de unde vine rochia. :thumleft::D

Lori,esti superba

Fetelor,daca mai aveti poze cu voi mirese,puneti-le,ca tare dragi imi sunt miresele.Eu nu am fost mireasa,dar cine stie,poate oi fi o data cu fiica-mea

Ah, Petu, esti tu foarte ingaduitoare! Iti multumesc frumos! Am cunoscut o familie in Franta care aveau trei copii si care nu au vrut sa se casatoreasca si dupa aia atat s-au tinut copiii de capul lor ca nu au avut incotro :D

Lore esti o zana din povesti,splendida rochia.

Multumesc Carmencita! Mai deschid cutia, mai vorbesc cu ea, o mai mangai :D

Artista mica va multumeste pentru aprecieri si va trimite cate un pupic Stella, Bristena si Lapona :iamwithstupid: :thumleft: :thumleft:

Stella asa este are un ritm nemaipomenit si cand mai creste putin o dam la muzica - daca vrea sa faca performanta mai tarziu va fi alegerea ei - nasa ei de botez este profesoara de pian si harpa - deci ar avea cine sa o pregateasca.

Pup si eu rockeritza blonda! Frumoasa s-a facut! :(( Si-a luat tata-sau pusca? Nu? Sa-si ia c-are sa-i trebuiasca! Com danseaza ea Phoenix...^_^

Lori, parerea mea deja o stii! WOOOOW! :floare:

Cristina, Anabelle e o mare artista. Se vede ca-i place muzica si dansul. Sa va traiasca!!
Anabelle este preferata mea, o papusa minunata si vesela, cu un zambet ca soarele!

Ce aparitii pe-aici!

Lori, ai fost o mireasa f distinsa, buna alegere la culoarea rochiei, imi place mult! Cum se tinea voalul ala pe umeri? F frumos!

Giorgi, tu ai fost glamour, cred ca am mai vazut poza.

Annabelle, e0o scumpete, sa va traiasca!

Haide Any, post-100-13568923226523_thumb.gif post-100-13568923226523_thumb.gif post-100-13568923226523_thumb.gif

Haide Any,post-100-13568923388582_thumb.gif post-100-13568923388582_thumb.gif post-100-13568923388582_thumb.gif

Carmencita, mie imi place si varianta *linsa* si valvoi sa stii :-*

Stella multumesc esti tare draguta.

+ Ca mie imi place fata ta de Om Bun .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Piscotico m-au emotionat tare cuvintele tale, multumesc :blink:

Lori, ai fost o mireasa f distinsa, buna alegere la culoarea rochiei, imi place mult! Cum se tinea voalul ala pe umeri? F frumos!

Ah, multumesc mult! Culoarea e atat de dulce, si in nuantele astea am organizat tot decorul nuntii.

Voalul e prins sus in coc si cade liber pana jos.