December 28, 201213 yr comment_177359 [b]Zoazorico multumesc https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Parca si al tau e ondulat nu?[/b] = nu, Carmen! E drept si cu firul gros.Dau bani grei sa-l ondulez, si dupa doua luni e iar drept! Pe tata l-am mostenit!Mama era creata-inele, dar, se putea sa am eu norocul asta? Neah! Bine ca inca mai e des! Report
December 28, 201213 yr comment_177361 E drept si cu firul gros.Dau bani grei sa-l ondulez, si dupa doua luni e iar drept! tu vorbesti serios? puteam sa jur ca-i natural! oricum ai un par f misto tu, nu te mai alinta degeaba. Report
December 28, 201213 yr comment_177365 Carmencita, iti sta super...eu abia am venit si plec in 5 min. Multumesc. Esti tot pe fuga. Carmen iti sta super !!!Sunteti dragute voi merci. Carmen iti sta tare bine! Acelasi tip de par am si eu ,si de cearcane nu-mi mai spune..pff!! eu cred ca m-am nascut cu cearcane Da Geany am ochii incercanati de fel, dar se accentueaza la oboseala. Noi sa fim sanatoase. Merci. [b]Zoazorico multumesc https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Parca si al tau e ondulat nu?[/b] = nu, Carmen! E drept si cu firul gros.Dau bani grei sa-l ondulez, si dupa doua luni e iar drept! Pe tata l-am mostenit!Mama era creata-inele, dar, se putea sa am eu norocul asta? Neah! Bine ca inca mai e des! Ei vezi eu am retinut bine ai un par bogat si frumos. Am sa fac o poza si cu el natural cu prima ocazie, cum am fost tunsa scurt multa vreme nu mai sunt obisnuita. Report
December 28, 201213 yr comment_177375 Va pun o poza cu parul cat de lins se poate pentru caeu am parul ondulat tare si va sta lins putin, pana la prima umezeala cand se bucleaza la loc.Carmen, nu vrei sa facem schimb de scalpuri? Io il am lins si il vreau ondulat Dar daca noi n-am fi asa din ce ar trai coafezele? Report
December 28, 201213 yr comment_177376 ....Dar daca noi n-am fi asa din ce ar trai coafezele? O tipa iese dupa 3 ore de la coafor. Barbatul care o astepta afara zice: "Oricum, macar ai incercat." Report
December 28, 201213 yr comment_177383 ....Dar daca noi n-am fi asa din ce ar trai coafezele? O tipa iese dupa 3 ore de la coafor. Barbatul care o astepta afara zice: "Oricum, macar ai incercat." pe mine barbate-miu ma intreaba "la ce croitor te-ai tuns" Report
December 28, 201213 yr comment_177390 Carmen, nu vrei sa facem schimb de scalpuri? Io il am lins si il vreau ondulat Dar daca noi n-am fi asa din ce ar trai coafezele? Adriana asa e, trebuie sa aiba si coafezele ce face.In general sunt multumita cu zulufi, ma enerveaza ca e intre frizuri.Vad ca si micsoararea pozei pentru avatar e afectata, parca nu imi place dar vad eu.Ori il las pe asta ori fac o poza cu freza buclata. Imi place cum esti tu aranjata Report
December 28, 201213 yr comment_177392 Eu? Multumesc frumos Sunt extrem de monotona, asta-mi place si asta o vreau mereu, meritul coafezei Coafeza cea mica (is 2 surori) ar vrea mereu sa-mi schimbe ceva eu nu si nu singura chestie care a reusit sa o obtina e pe linga suvitele blonde sa-mi faca si citeva rosii. Dar taie si tund excelent, amindoua. Costa, dar rezultatul pentru mine e mereu foarte multumitor. Report
December 29, 201213 yr comment_177425 E drept si cu firul gros.Dau bani grei sa-l ondulez, si dupa doua luni e iar drept! tu vorbesti serios? puteam sa jur ca-i natural! oricum ai un par f misto tu, nu te mai alinta degeaba. Nu m-alint, Motzulino! E cum zic.Ca-i des, da, asta-i misto, dar mi l-as fi dorit macar ondulat!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/mellow.gif Cand m-ai vazut tu ultima oara, eram facuta permanent de doua saptamani!Pai asa trebuia sa fie? Nu cret? Uuuff, nici nu-l mai ard.Asa mi l-a dat Dumnezeu, asa-l las!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/unsure.gif Report
December 29, 201213 yr comment_177435 Moama, ce Craciunita ochioasa! Carmen, mi se pare ca ai slabit tare mult. Arati foarte frumos! A-propos de coafor...io m-am-niervat rau cu coafeza la nunta... Pan' la urma am ignorat si am dansat pana mi-au sarit scantei din calcaie Acuma cand ma uit, a fost totul ok Report
December 29, 201213 yr comment_177437 La nunta mea, vorbisem dinainte cu coafeza sa nu-mi faca "sarmalute", numai ca ea a avut treaba in ziua aia, n-a venit si a venit alta fata! Cum eram presata de timp, n-am mai luat-o la prelucrat si m-am trezit cu bucle gramada!! Chestia este pana mi-am facut labutzele s-au lasat eu am parul cu firul subtire si cu personalitate.A venit o tipa de la samponat si s-a exprimat in asa: care se duce dupa bere??? Eu eram la stadiul ca as fi baut eu o naveta de bere nu m-am mirat! Au luat fetele bere au pus intr-o sticluta din aia de spreiat m-au spreiat pe par, mi-au repieptanat buclele si asa au intepenit!! Ce loreal, wella etc. bere bergenbier!Acum cand ma uit la pozele din spate a muncit fata aia ceva, dar cand am incercat sa-mi scot agrafele din par a fost de coma!!! Report
December 29, 201213 yr comment_177440 Pfuai, deci la mine au iesit toate taman pe dos fata de cum erau planuite... , dar ata ete, pan' la urma s-a terminat cu bine. Report
December 29, 201213 yr comment_177445 Am venit de la coafor.Coafeza l-a intins cu peria sa vada daca a ajuns la forma dorita,maitrebuie sa creasca un pic.Va pun o poza cu parul cat de lins se poate pentru caeu am parul ondulat tare si va sta lins putin, pana la prima umezeala cand se bucleaza la loc. Carmen , iti sta tare bine noua coafura , si esti tare frumoasa . https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifMoama, ce Craciunita ochioasa! Carmen, mi se pare ca ai slabit tare mult. Arati foarte frumos! A-propos de coafor...io m-am-niervat rau cu coafeza la nunta... Pan' la urma am ignorat si am dansat pana mi-au sarit scantei din calcaie Acuma cand ma uit, a fost totul ok Lore , Ai fost o mireasa tare frumoasa si romantica https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Radiai de fericire si asta se vede . Chiar si tunsa " O" ai fi fost frumoasa .Ochii tai exprima totul . Report
December 29, 201213 yr comment_177449 Laponico ce frumoasa esti, ce rochie diafana ai avut la nunta Multumesc de compliment dar mai am destul de slabit, sper si biciclesc in continuare. Cristina multumesc. Cand ajunge coafura la lungimea dorita va arat, pana atuncio sa va arat cum imi sta si in starea lui naturala, a parului adica, dar vreausa imi faca ai mei o poza, asta am facut-o singura si nu e ce trebuie. Piscotica mea frumoasa multumesc. Report
December 29, 201213 yr comment_177450 La nunta mea, vorbisem dinainte cu coafeza sa nu-mi faca "sarmalute", numai ca ea a avut treaba in ziua aia, n-a venit si a venit alta fata! Cum eram presata de timp, n-am mai luat-o la prelucrat si m-am trezit cu bucle gramada!! Chestia este pana mi-am facut labutzele s-au lasat eu am parul cu firul subtire si cu personalitate.A venit o tipa de la samponat si s-a exprimat in asa: care se duce dupa bere??? Eu eram la stadiul ca as fi baut eu o naveta de bere nu m-am mirat! Au luat fetele bere au pus intr-o sticluta din aia de spreiat m-au spreiat pe par, mi-au repieptanat buclele si asa au intepenit!! Ce loreal, wella etc. bere bergenbier!Acum cand ma uit la pozele din spate a muncit fata aia ceva, dar cand am incercat sa-mi scot agrafele din par a fost de coma!!! Parca te vad sigur erau frumoase buclele.Am sa-mi cumpar o spuma de la Niveea sau Wella cica, sunt mai moi si voi reusi sa tin onduleurile sub oforma, altfel nu stiu daca mai am rabdare sa creasca parul suficient. Imi vine sa merg sa-i dau comanda coafezei: scurt, taie-l acum, raspuns: ai avut rabdare pana acum mai asteapta putin. Report
December 29, 201213 yr comment_177456 Carmen si Lapona, sunteti frumoase, frumoase! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Carmen, are dreptatae coafeza, daca ai stat pana acum, mai rabda un pic https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Report
December 29, 201213 yr comment_177458 Carmen si Lapona, sunteti frumoase, frumoase! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Carmen, are dreptatae coafeza, daca ai stat pana acum, mai rabda un pic https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Multumesc Alpha Nu pot decat sa o ascult- pe coafeza- e prea buna sa o schimb Parul pana pe umeri l-am mai avut in tinerete, acum de ani buni scurtaranjat bucle cu degetele m-a facut comoda. Report
December 29, 201213 yr comment_177485 Moama, ce Craciunita ochioasa! Carmen, mi se pare ca ai slabit tare mult. Arati foarte frumos! A-propos de coafor...io m-am-niervat rau cu coafeza la nunta... Pan' la urma am ignorat si am dansat pana mi-au sarit scantei din calcaie Acuma cand ma uit, a fost totul ok Loricaaaa.....mi-au cazut plombele! Report
December 29, 201213 yr comment_177495 Laponica, superba poza, superba coafura si evident, superba miresica! Uitati ce am gasit in calculatorul de acasa, o fotografie cu coafura de la nunta mea, de acum 16 ani: Report
December 29, 201213 yr comment_177501 Uitati ce am gasit in calculatorul de acasa, o fotografie cu coafura de la nunta mea, de acum 16 ani: Marilyn Monroe in versiune bruneta! eu asa te vad Report
December 29, 201213 yr comment_177502 Uitati ce am gasit in calculatorul de acasa, o fotografie cu coafura de la nunta mea, de acum 16 ani: Marilyn Monroe in versiune bruneta! eu asa te vadSi eu la fel. Report
December 29, 201213 yr comment_177503 Doamnelor, fetelor, va multumesc tare mult de cuvintele frumoase! Dac-ati sti cum eram io atunci...ai de steaua mea. Dar am trecut si peste asta! Cofi, nu pui si tu o poza sa iti vedem sarmalutele? Poate gasesc o poza cu coafura pe care o doream eu si care s-a transformat pana la urma -dupa doua ore jumate de flocaiala in coafura Irina Loghin Giorgiiiiii, ce faci bai nene de nu trece timpul peste tine? Fantastica! Gabica, pune plombele la loc, ca avem treaba Pup fata frumoasa si harnica! Carmen, mie imi place de mor parul tau, coafura, firul si culoarea! Superb par! Pot pentru ca sa mai pun doua poze cu rochita, pot, pot? Mor dupa ea si m-as mai casatori o data numai ca sa o mai port Report
December 29, 201213 yr comment_177510 Lorica, ce conteaza coafura, cand tu erai asa radioasa...lumea se uita la tine cat esti de happy, nu la par, parol. Report
December 29, 201213 yr comment_177519 Lori sunteti amindoi radiosi!!!Semeni cu o prietena de a mea de care nu mai stiu cam de5 ani nimic....o chema andreea Report