September 16, 201214 yr comment_163283 clar, are stil! si mai stie si sa pozeze!sa-ti traiasca! Report
September 16, 201214 yr comment_163293 Wow, pai are dreptate fata...de fapt, cwred ca owrice ii sta bine, la cat e de frumoasa. Sa va twraiasca. Report
September 16, 201214 yr comment_163309 is curios de unde a luat fiica-ta ideea cu manusile fara deshte. fiimiu nu m-a curmat pina nu i-am luat de-astea, da' monseur m-a vazt pe mine pe motopirtz cu asa ceva, are o scuza. Report
September 16, 201214 yr Author comment_163310 is curios de unde a luat fiica-ta ideea cu manusile fara deshte. fiimiu nu m-a curmat pina nu i-am luat de-astea, da' monseur m-a vazt pe mine pe motopirtz cu asa ceva, are o scuza.Pai fetele au manusi de toate felurile - toate modelele, toate culorile, toate materialele... e clar ca printre, se nimeresc si de astea fara deshte! Dragos, Ioana e o asortata cu stil, si mai este si fumoasa foc! [b]Vaxile[/b], pe ai tai baieti îi vad des, asa ca stiu ca-s mari si frumosi. Tu, vad ca întineresti si tot mai suplu te faci! Report
September 16, 201214 yr comment_163314 is curios de unde a luat fiica-ta ideea cu manusile fara deshte. fiimiu nu m-a curmat pina nu i-am luat de-astea, da' monseur m-a vazt pe mine pe motopirtz cu asa ceva, are o scuza. habar nu mai am. ori a vazut la scoala, ori i-a luat ma-sa nitam nisam. adevarul e ca la scoala vede fel de fel si face si ea ca ceilalti. spre exemplu, tenesi d-aia cu 2 tensori, la un picior legati drept, la celalalt in ics. sau la un crac de la pantalon lung sumecat de 2 ori gen manseta, la celalalt nu. si chestii d-astea. asa ca sunt curios ce va mai urma. Report
September 16, 201214 yr comment_163315 Dragos, Ioana e o asortata cu stil, si mai este si fumoasa foc! mie mi-a placut tare mult ce-a ales sa imbrace. lu' bunica-sa si ma-sa nu prea. habar n-au ele ce e frumos. Report
September 16, 201214 yr comment_163323 is curios de unde a luat fiica-ta ideea cu manusile fara deshte. fiimiu nu m-a curmat pina nu i-am luat de-astea, da' monseur m-a vazt pe mine pe motopirtz cu asa ceva, are o scuza.Pai fetele au manusi de toate felurile - toate modelele, toate culorile, toate materialele... e clar ca printre, se nimeresc si de astea fara deshte! Dragos, Ioana e o asortata cu stil, si mai este si fumoasa foc! [b]Vaxile[/b], pe ai tai baieti îi vad des, asa ca stiu ca-s mari si frumosi. Tu, vad ca întineresti si tot mai suplu te faci! stii de ce e suparata nevazmea? cica nu are si ea pen' cine sa cumpere haine frumoase. ca astea de baetz nu-i plac. mdeh, astea-s cu tot feliu' de monstri pe ele, cu rechini, cu crocodili, etc. si, da, ei se fac mari. eu nu ma mai subtiez, am ramas la fel de fro 5 luni. acu' nush, credeam ca la privat o sa ma subtiez mai tare, da' ciuciu. Report
September 16, 201214 yr comment_163324 is curios de unde a luat fiica-ta ideea cu manusile fara deshte. fiimiu nu m-a curmat pina nu i-am luat de-astea, da' monseur m-a vazt pe mine pe motopirtz cu asa ceva, are o scuza. habar nu mai am. ori a vazut la scoala, ori i-a luat ma-sa nitam nisam. adevarul e ca la scoala vede fel de fel si face si ea ca ceilalti. spre exemplu, tenesi d-aia cu 2 tensori, la un picior legati drept, la celalalt in ics. sau la un crac de la pantalon lung sumecat de 2 ori gen manseta, la celalalt nu. si chestii d-astea. asa ca sunt curios ce va mai urma. mda, si eu care credeam ca odata ce se sterg singuri la fund s-a terminat beleaua sh-am scapat. Report
September 16, 201214 yr comment_163355 Bueeeyy,Dragose, da'frumushica s-a facut...(aci fluier!)Deh, baiete, are personalitate si stil si-ar trebiu sa fiti tare mandri de ea! Culmea e ca chiar are dreptate: ii sta bine! Aaaa, ti-ai pregatit pusca? Vaxile, nop!Abia de cand invata sa se stearga singuri la...unde zici tu, de-atunci incep belelele!Mai vino si tu la raport! Report
September 16, 201214 yr comment_163360 Koralia , Esti divina asa imbulinata la piscina .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Georgi , Tu la fel .De cand te stiu nu vrei sa te schimbi de loc.Alex creste si tu tot la gradinita ramai .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Lilly , Tu te tii de shotii.Intalneli peste intalneli.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/cool.gif Report
September 17, 201214 yr comment_163384 M-am imbwracat singuwra!(ea si-a ales din dulap cu ce s-a imbracat si n-a vrut in ruptul capului cu altceva "astea-m stau mie bine acum!" Dragos, ce dulce este mandra ta! Mereu ma uit cu drag la pozele ei! Report
September 17, 201214 yr comment_163385 Georgi , Tu la fel .De cand te stiu nu vrei sa te schimbi de loc.Alex creste si tu tot la gradinita ramai .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Hai, nici chiar asa, macar de clasa intai! Pupici! Si una proaspata (ma simt langa Alex asa de mica!) Report
September 17, 201214 yr comment_163392 Hmmm , tu ne pacalesti , ai doar vreo 20 de anisori , iar Alex e fratele tau Report
September 17, 201214 yr comment_163395 Mie-mi place cum s-a imbracat fata, Dragos are dreptate, nu stiu ele ce-i frumos!Si nevasta Calugarului are dreptate, eu am doi fini si cand erau mici, le luam si hainute ca deh, pentru ei o jucarica era de-ajuns, dar bunicii etc. se uitau la cadouri, ma uitam mereu cu jind la alea de fetite, toate formele si culorile, la baieti "urate"!Cand am botezat-o pe fina mea, am facut-o ca pe o papusa ca sa-mi fac si eu damblaua cu hainutele "frumoase"! Report
September 17, 201214 yr comment_163398 Hmmm , tu ne pacalesti , ai doar vreo 20 de anisori , iar Alex e fratele tau Cam asa ceva!!!! Report
September 17, 201214 yr comment_163440 Si una proaspata (ma simt langa Alex asa de mica!) ce dragut!!! Abia astept sa ma simt si eu asa mica pe langa Teodor al meu. Report
September 17, 201214 yr comment_163460 Si una proaspata (ma simt langa Alex asa de mica!) ce dragut!!! Abia astept sa ma simt si eu asa mica pe langa Teodor al meu. Nici nu stii cand zboara timpul........ Report
September 17, 201214 yr comment_163503 Hmmm , tu ne pacalesti , ai doar vreo 20 de anisori , iar Alex e fratele tau Giorgiutoooo! Cand ti-am zis eu ca esti pustoaica, te dadeai mare la mine, ca iaca, ai un fir de par alb, bla-bla! Acu recunosti, da?Pupu-te io pa tine de frumusica! Report
September 18, 201214 yr comment_163539 Giorgi, chiar ca arati ca o fetiscana...curand o sa te gelozeasca fetele din condica lui Alex:) Report
September 18, 201214 yr comment_163542 ZoazoNico, Stella, sunteti voi niste dragute ca intotdeauna! Report
October 11, 201213 yr comment_165954 Mai sparg randurile si mai vin cu cate-o poza doua, ca prea e liniste:)Bau http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_6522.jpgSi.. am taiat parul si l-am colorat putin:)http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/302533_4377295362324_1905501934_n.jpg Report
October 11, 201213 yr comment_165962 Mai sparg randurile si mai vin cu cate-o poza doua, ca prea e liniste:)Bau Si.. am taiat parul si l-am colorat putin:) Mumoaso, ce ochi mari, frumosi, albastrii si expresivi ai!!! Sa nu-ti fie de deochi! Report
October 11, 201213 yr comment_165981 Dac-ai si zambi....Esti tare frumusica si tare tinerica!Zambeste si vei fi si mai si! Ochi ca ai tai doar la Geomy am mai vazut! Chiar, ce-o mai fi facand Geomy? Report