September 3, 201214 yr comment_161917 Fetele cu costume de baie, m-ati dat pe spate!Bravos! Ghiciti cu cine m-am intalnit? Report
September 3, 201214 yr comment_161934 Wow, Lili Ce ma bucur Sa stii ca imi pare rau ca nu am stat mai mult de vorba,da sper ca la anul sa avem timp mai mult.A fost asa scurt si noroc ca nu plecasem de la magazin ca aveam programare la tuns.Pana la urma am apucat sa ma tund, da de vopsit inca nu am avut timp.Nici nu stii ce bucurie mi-ai facut Report
September 4, 201214 yr comment_161965 Ghiciti cu cine m-am intalnit?ce faina e poza!!!! Să vă fie de bine întâlneala https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
September 4, 201214 yr comment_161968 Lili, asa-i n-am avut prea mult timp la dispozitie.Am stat o luna acasa dar nici nu stii cum zboara timpul.Si la Brasov veneam doar cand aveam nevoie.Adica rar.Dar nu puteam sa ratez ocazia sa te cunosc. Sper la anul sa ne vedem la o cafea asa cum ai spus. Am icercat si sa-ti fac o gluma, dar m-a pufnit rasul si n-a iesit. Multumim fetele! Report
September 4, 201214 yr comment_161971 Lili, asa-i n-am amvut prea mult timp la dispozitie.Am stat o luna acasa dar nici nu stii cum zboara timpul.Si la Brasov veneam doar cand aveam nevoie.Adica rar.Dar nu puteam sa ratez ocazia sa te cunosc. Sper la anul sa ne vedem la o cafea asa cum ai spus. Am icercat si sa-ti fac o gluma, dar m-a pufnit rasul si n-a iesit. Multumim fetele! Da, da si eu luasem pozitia de serioasa Report
September 4, 201214 yr comment_161985 ooo, s-au intalnit artistele! ce bine-mi pare ptr voi! mi se parea mie ca-i Lili. cat despre CoraLinda...ooo, da! a-nceput lumea sa prinda curaj! cam pe la sfarsitul petrecerii, da-i bine si-acu! Bine, Cora! Report
September 4, 201214 yr comment_162020 Multumesc fetelor dragute si frumoase pentru complimente. Adevarul este ca eu nu prea am curaj sa pun poze atat de "dezbracate" cu mine- singura explicatie e ca atunci cand am pus-o eram influentata de luna plina... Bulinele sunt o slabiciune de care n-o sa ma vindec niciodata Dar mie cel mai mult mi-a placut surpriza prin care cele 2 Lili frumoase si brasovence ne-au aratat ca nu exista distante intre oameni, si ca totul e posibil a iti doresti cu adevarat. Daca vreuna dintre voi ajungeti vreodata in Baia Mare, va rog sa-mi faceti o surpriza similara ( luni, miercuri lucrez la Scoala 18, marti, joi, vineri la Scoala "Al.I.Cuza" . Stau bine cu inima, dar poate o sa plang putin de emotie, nu conteza... ) Izuk, esti foarte frumoasa, ma bucur mult pentru frumoasa ta experienta turistica.Cami, te invidiez ... Report
September 4, 201214 yr comment_162030 "dezbracate" cu mine- singura explicatie e ca atunci cand am pus-o eram influentata de luna plina... Koralina, atunci ne rugam sa-ti fie viata mereu influentata de luna plina.Ca tare bine arati.Bulinata si nebulinata. Si inca ceva: ai grija ce-ti doresti! Ca eu am fost si-n Baia Mare asta vara.Dar cred ca erai in concediu. Report
September 4, 201214 yr comment_162036 Numa-n Bucuresti nu mai ajungi!Ce frumoase sunteti voi doua:Lili & Lili.Si Koralinda bulinata e superba! Stellina e o pustoaica... Report
September 4, 201214 yr comment_162040 Koral, arati de revista! m-ai lasat gura casca! cate kg doamna? keep going! adica dumneata ai "tara cu piscina" ? Lili & Lili felicitari de intalneala si surpriza! super! Stella, ce ferice de tine va fi dupa ce te retragi de la serviciu ... visez sa te vizitez pe plajele tale favorite... Report
September 5, 201214 yr comment_162092 Am lipsit putin si au aparut fetele ca florile pe campii.Koral, superba in costumul de baie imbulinat! Report
September 7, 201214 yr comment_162374 kaloogare calare si pe jos (interviu din seria "cautind pe elodia sh-asteptind-o pe maria") http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/543609_429714247059001_593636469_n.jpg http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/547344_10150990446866709_108808570_n.jpg Report
September 9, 201214 yr comment_162518 Nice to see you...ce mari ti-s flacaii. nu, mai, is miici. ala cu chelie-s eu Report
September 9, 201214 yr comment_162520 hahaha , ma refeream la Andrei si la Matei ( sper ca nu am incurcat numele ) Report
September 10, 201214 yr comment_162586 Ghiciti cu cine m-am intalnit? Pup dulce doua fete cucuiete, tize pe deasupra si brasovence!!! Report
September 10, 201214 yr comment_162588 kaloogare calare si pe jos (interviu din seria "cautind pe elodia sh-asteptind-o pe maria") Sa-ti traiasca printzisorii si sa te bucuri de ei!!!! Report
September 11, 201214 yr comment_162729 uite pe frun munte pe frun coclaur d-ala o sa-i duc si io p-aia mici (in special pe ala mare) poate mai obosesc dreaq' odata si dorm la prinz ca mi-au mincat sufletu' Report
September 11, 201214 yr comment_162732 Lili and Lili....frumoasa intilneala.....pacat ca nu am avut curaj sa i au trenul catre Brasov:(Nenea Calugaru....sa va traiasca viitorii 'doftorei'sa aibe noroc si sanatate si pina ajung mari sa va.... umple de ghidusii:)Georgi ca de obicei o zimbareata frumoasa:) Report
September 16, 201214 yr comment_163281 M-am imbwracat singuwra! (wr = r-ul englezesc. Poate scoate r-ul romanesc dar vrea doar daca-l pronunta singur. In cuvinte, nu vrea. Decat daca-s cuvinte frantuzesti si atunci pronunta in frantuzeste) (ea si-a ales din dulap cu ce s-a imbracat si n-a vrut in ruptul capului cu altceva "astea-m stau mie bine acum!" Report