March 17, 201016 yr comment_27598 Mi s-a spus ca s-au primit dese reclamatii referitoare la postarile mele deocheate. Nu toata lumea a "gustat" postarile mele desucheate. De aceea imi cer scuze pentru ofensa neintentionata dar totusi adusa. Nu mi s-a spus sa nu mai postez asa ceva, nu mi s-a dat un sut in popou pentru ca am postat asa ceva, nu mi s-a spus sa sterg postarile deocheate, nu mi s-a spus sa-mi pun cenusa-n cap, sa ma dau prin catran si apoi prin fulgi si apoi sa defilez prin piata mare. Multumesc pentru asta. Pentru a impaca si capra si varza am propus onor administratiei deschiderea unui subforum inchis (sau "inchiderea" unui subforum nou creat, cum vreti s-o luati), subforum unde accesul sa fie doar pe baza de "legitimatie" acordata la cerere persoanelor care se jura ca nu vor fi deranjate de chestii mai deocheate sau de discutii mai fara perdea. Ar mai fi si varianta ca eu sa nu mai postez chestii deocheate pe un forum culinar insa asta ar insemna sa nu mai fiu cine sunt din moment ce avem aici un mare subforum numit "off topic". Ar mai fi si varianta sa postez asemenea chestii in alte locuri insa nu as mai putea imparti "chestii" cu grupul de care, in timp, m-am atasat. Adica, cu voi. Repet, nu vreau sa lezez pe nimeni cu cele ce le postez si inca o data imi cer scuze celor carora le-am jignit sentimentele. Report
March 17, 201016 yr comment_27599 Dragos,ti-am scris un MP,deci probabil în urmtoarele zile vom face un subforum mai special(unde mutam posturile cu pricina),si nu se pot vedea din avion cucii si pupezele tale Report
March 17, 201016 yr comment_27600 Dragos,du-te iute si pune o poza cu domnia ta si cu chifteaua din dotare,sau cu chftelele,cum vrei.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/lovestory.gif Pana atunci eu ma duc sa-mi fac legitimatie la subforumul tau.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
March 17, 201016 yr comment_27613 Dragos, pe mine ma amuzau postarile tale daca le inchideti, nu-s sigura ca voi gasi drumul fara pietricelele lui petit poucet Report
March 17, 201016 yr comment_27614 Pot sa cer si eu 2? legitimatii adica. Si-i dau una lui MdeB. Legitimatie, adica. Report
March 17, 201016 yr comment_27636 Si io, si io vreau acces! Mai ales c-am mai si ghicit cate ceva.... Macar premiul asta il merit si io, ce ziceti? Pliiiiiiiiizzzzzz!!!! Report
March 17, 201016 yr comment_27665 Si io, si io vreau acces! Mai ales c-am mai si ghicit cate ceva.... Macar premiul asta il merit si io, ce ziceti? Pliiiiiiiiizzzzzz!!!! Taci tu, ca tre' sa ne dea acces si noua, ca n-o sta singur acolo-n topic. Report
March 17, 201016 yr comment_27666 Si io, si io vreau acces! Mai ales c-am mai si ghicit cate ceva.... Macar premiul asta il merit si io, ce ziceti? Pliiiiiiiiizzzzzz!!!! Taci tu, ca tre' sa ne dea acces si noua, ca n-o sta singur acolo-n topic. Corect!Io v-am zis ca mi-s blonda, am venit si cu probe, deci, va rog io frumos, nu dati cu rosii stricate! Numa' cu de alea bune si cate una, rand pe rand, sa le pot prinde! Report
March 17, 201016 yr comment_27670 nu as mai putea imparti "chestii" cu grupul de care, in timp, m-am atasat. Adica, cu voi.Pentru asta ai de la mine un Report
March 17, 201016 yr comment_27678 ...Pentru a impaca si capra si varza am propus onor administratiei deschiderea unui subforum inchis (sau "inchiderea" unui subforum nou creat, cum vreti s-o luati), subforum unde accesul sa fie doar pe baza de "legitimatie" acordata la cerere persoanelor care se jura ca nu vor fi deranjate de chestii mai deocheate sau de discutii mai fara perdea.... Te rog sa-mi trimiti si mie parola, cateodata ma mananca sub limba si as raspunde la cate o postare de-a ta. Report
March 17, 201016 yr comment_27718 Yote mai la Laura si la Cassia,si yo care le credeam sfioase.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
March 17, 201016 yr comment_27732 Eu sfioasa? Tre' sa fac ceva sa va schimb impresia ca azi maine ma si inchideti in vreo manastire! Report
March 18, 201016 yr Author comment_27741 Taci tu, ca tre' sa ne dea acces si noua, ca n-o sta singur acolo-n topic. Ca n-o sta singur cuc acolo-n topic!!! Report
March 18, 201016 yr Author comment_27742 Dragos,ti-am scris un MP,deci probabil în urmtoarele zile vom face un subforum mai special(unde mutam posturile cu pricina),si nu se pot vedea din avion cucii si pupezele tale Si rog adminii sa numeasca locu' ala... "Pupaza din tei" Pentru cei interesati, legitimatiile vi le faceti la adminarie. Ca io putere adminareasca... cucu! Mai propun ca persoanele sfioase sau cele care nu vor pete pe hainele de duminica sa urce-n... tei, ca sa zic asa, cu alt nick (anuntand adminii cum ca "nu trage, dom' Semaca, sunt io, Lascarica!), doar adminii stiind astfel cine, de fapt, umbla cu... cioara vopsita. Report
March 18, 201016 yr comment_27743 Cei care doresc acces la pupăza lui Dragoș pot să mă contacteze pentru parolă. Report
March 18, 201016 yr Author comment_27744 Cei care doresc acces la pupăza lui Dragoș (...) http://i305.photobucket.com/albums/nn225/blacktechnicolor/smileyROFL.gif Report
March 18, 201016 yr Author comment_27745 Mai demult vroiam sa postez o reteta da' acu' mi-e si frica sa va spun de "lapte de cuc" ca, cine stie, mai primesc, colac peste pupaza, fun avertisment. Report
March 18, 201016 yr comment_27746 De acum îți asumi riscurile. Cum s-ar spune, pupăza ta are cuib, așa că ai grijă unde o lași. Report
March 18, 201016 yr comment_27930 Booii deci mii'miii' rushani' sa' cer parola.... nu-mi da sha mie asea ceneva din gresala??!!! Report
March 18, 201016 yr comment_27940 Taci tu, ca tre' sa ne dea acces si noua, ca n-o sta singur acolo-n topic. Ca n-o sta singur cuc acolo-n topic!!! Pai exact asa am vrut sa scriu, dar cred ca am uitat fix esentialul. Report
March 18, 201016 yr comment_27955 se mai dau parole? ca pe mine nu m-au deranjat subiectele aduse de dragos la off topic:D Report
March 18, 201016 yr comment_27958 Am auzit ca tre' sa depun cerere. Deci: Cerere oficioasaa: Domnule Nrares rog a-mi aproba cererea de a viziona pupezele lu' domnu' Dragos' si a-mi transmite si mie parola. Multumesc anticipat. Semnat: Geany Data:18.03 2010 Report