March 31, 201016 yr comment_30684 Buna seara! Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva cu detalii, opini idei .Momentan abia am inceput sa studiez problema, si nu gasesc foarte multe informatii online la primaria de sector, la ADP.Din cauza ca nu mai am unde sa parchez masina, trebuie sa merg enshpe' blocuri mai incolo doar doar un locusor . Locurile de parcare, fiind pe o strada din spatele blocurilor, sunt jumatate pe trotuar, jumatate pe carosabil. Nu stiu daca exista sau nu vreo lege prin care sa se specifice, daca eu imi 'inchiriez' acel loc, pot beneficia de el doar intre orele 22-7 sau oricand. Deasemenea, am vazut si nu stiu daca exista vreo diferenta intre locurile care sunt marcate printr-o placuta (langa loc) sau cele care sunt inscriptionate pe jos cu vopsea? orice pareri, sfaturi imi vor fi de folos... Report
March 31, 201016 yr comment_30685 Hai sa iti spun ce stiu: ca sa obtii locul de parcare, iti trebuie acordul asociatiei de proprietari, schita amplasamentului, daca e trotuar cred ca trebuie sa aibe min 4 m latime, daca e spatiu verde nu cred ca primesti..., si cerere scrisa la primaria de sector, de unde iei o viza, cu care daca mai tin bine minte mergi la ADP. Taxa e mica, undeva la 50 ron pe an, poate s-o mai fi marit...nu mai stiu de citiva ani...In contract scrie ca e locul tau, insa pot parca si altii ziua, cit esti tu plecat, si ca nu ai voie sa il ingradesti in nici un fel. Atita mai tin minte. Report
March 31, 201016 yr Author comment_30687 merci frumos!deci asta cu trotuarul sa aibe 4m latime, chiar nu am stiut..probabil nu imi vor da..cred ca are..2 metrii maxim 2,5. ma tot uit, prin legislatie, da nu zice nimic concret domne locul tau nu trebuie sa fie ocupat intre orele si orele. am vazut ca nu potzi ingradi. eram curioasa, ca citeam acum pe diverse forumuri, ca cica daca gasesti pe cineva pe locul tau, potzi suna primaria, si sa vina sa-l ridice. adica sa.i iei boii de la bicicleta sunt furioasa.. ca din pacate nu am cu cine discuta , nu pot beneficia de 'mica intelegere' care cred eu ca ar fi convenabila pt. toti. toti vin injura ishi baga si isi scot si ei sunt cei mai tari..iar pe mine ma mananca cainii si imi rup spatele cu baxuri de apa inca o data iti multumesc frumos, mai studiez Report
April 1, 201016 yr comment_30710 Pai stai asa, ca da ce pentru aprovizionare s eobtine mai usor, din cite stiu... am dedus ca e aprovizionare dupa baxurile alea de apa dar iara nu exista garantii ca nu parcheaza altul pe locul tau, ca la citi mitici sint in orasul nostru drag...eu nu ma-s descuraja de latimea trotuarului, tu depune cererea, ca sint presati astia din primarii sa le cam aprobe. La parintii mei s-a aprobat si scoaterea 1 m din spatiul verde pentru parcari. Report
April 1, 201016 yr Author comment_30766 Pai stai asa, ca da ce pentru aprovizionare s eobtine mai usor, din cite stiu... am dedus ca e aprovizionare dupa baxurile alea de apa dar iara nu exista garantii ca nu parcheaza altul pe locul tau, ca la citi mitici sint in orasul nostru drag...eu nu ma-s descuraja de latimea trotuarului, tu depune cererea, ca sint presati astia din primarii sa le cam aprobe. La parintii mei s-a aprobat si scoaterea 1 m din spatiul verde pentru parcari.Nu nu e vorba de baxurile de apa 1-2 pt. mine acasa. nu este magazin sau ceva. dar de multe ori nu am timp nici macar sa le scot din masina si sa le urc. vin alte masini care nu mai au pe unde trece. deci trebuie sa gasesc parcare si abia apoi sa sun pe cineva sa vine sa ma ajute sa caram...oricum dupa Paste ma ocup de asta intens. sper sa obtin vreun rezultat. merci, te pup! Report
April 1, 201016 yr comment_30796 Succesuri in obtinerea de acorduri necesare la permisuri de parcari © PDL Report