Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mama lor de pete!

Featured Replies

mie imi trebuie sa scot ciunga din par( pe bune). si astia nu zic nimic

sara are ciunga in par si cred ca o sa tai bucata respectiva :lol:

Injer intunecos...nu stiu in par dar pe haine se da cu ghiata peste , sau se pune la congelator...ciunga se intareste ...si se ia usor.

incearca sa sa dai pe par cu una bucata ghiata, si vezi ce se inttampla .

Acum mai multi ani mi-a venit baiatul cel mare cu guma de mestecat lipita in par(glume proaste de-a copchiilor mai mari ca el)am crezut ca tre sa tai(ca avea si parul destul de marisor cam 5 cm)am incercat totusi intai sa salvez.Am muiat capatul unei carpe in apa oparita,cu grija sa nu oparesc copchilu',am atins guma care a inceput sa se intinda dupa carpa,am scos cat am putut repetand operatiunea tot muind alt capat de carpa in apa,si am reusit incet incet sa scot toata guma(gumoaia,ca era ditai chishtocu')...
  • Author

un mersi, ceva, mai dragose, pentru site-ul asta interesant?

ce uameni! :lol:

ce uameni! :lol:

mersi. :lol: da ceva fara chimicale nu gasisi?

• Author
bre, io pui ce gasesc prin peregrinarile mele internetice, nu ca as cauta in mod special.

ce uameni! :violent5:

Merci , mai Dragose...cand vii sa bei grappa??

Darky, mama ne scotea ciunga din par cu gaz, o topeste. E foarte posibil s amearga si cu diluant, dar gazul in mod cert nu le va face rau, diluantul e mai toxic.

am scos-o cu apa fiarta(pe carpa nu va ganditi ca am oparit fata :D ) si cu pieptanul. a cam marait ea ca o trageam de par dar n-a fost nevoie sa tai.

nici ca mai vede ciunga. desi ii dau cate un pic reuseste sa faca nebunii si asa

• Author

gazul in mod cert nu le va face rau

De unde si vorba "ai baut gaz?"

Cand eram mica si cu ciunga-n par iesea cu spirt. Bineinteles ca am aflat asta abia dupa ce mi-am taiat o suvita de par, eram prin clasa a 8-a.
  • Author
Io mi-am smuls ciunga din par, many moons ago, prin tragere cu unghiile. Apoi lasat doo zile si incercat de faramitat intre degete ce a ramas, si tot asa. Dupa o saptamana iesea tot. Fara foarfeca sau gaz sau apa fiarta sau mai stiu io ce metode criminale.

poate aveam rabdare daca avea par scurt, dar n-ai vazut ce pleata are sara mea? sa astept sa se lipeasca de mai mult par sa o tund direct? :)

sant bune si metodele criminale cand ai copii cremenali :)