February 16, 20251 yr comment_270624 Draga de ea. deja pare ca se simte acasa. Ai mei sunt btrani amandoi si nici nu vreau sa ma gandesc la momentul ala. Ufff.. Report
February 18, 20251 yr comment_270642 Sa va traiasca Mela si sa va bucurati de ea. Imi are tare rau de Puffy, e tare greu ? Report
February 18, 20251 yr comment_270644 Un husky batran care nu mai are curaj sa zburde in zapada si o rootweilerita nebuna care a auzit o pisica si trebuia sa alerge dupa ea. Report
February 19, 20251 yr comment_270648 Ce drăgălașă este! Îmi pare rău de Puffy, știu cum este, când am pierdut-o și eu pe Kitty, eu eram la Cluj și s-a ocupat soțul de ea. Nu spun cat a bocit!si la noi a fost asemanator, noi trebuia sa ajungem in dimineata aceea si am fi fost noi cu ea cind a venit veterinara pentru ca nu se mai putea face nimic, doar ca blestejajaljgagirajg-a de companie a anulat zborul si a trebuit sa schimbam orasul, aeroportul, si sa ajungem a doua zi Report
May 29, 20251 yr comment_270958 hai sa mai actualizam cu frumoasa cumintea si smecherasa de Mela Report
May 29, 20251 yr comment_270971 hai sa mai actualizam cu frumoasa cumintea si smecherasa de Mela Ii cam place intre flori. Are fata de smecherasa. De frumoasa nu mai zic. Report
May 29, 20251 yr comment_270974 Mi se pare mie sau ne face cu ochiul frumusica? ?da, cind m-am uitat pe poze (ca doar i-am facut vreo 10 ) am vazut ca ne facea cu ochiul si am zis sa o las ca era glumeata Ii cam place intre flori. Are fata de smecherasa. De frumoasa nu mai zic.ii place si sa le distruga bine ca-s multe si ceva mai ramine Report
May 29, 20251 yr comment_270976 Are figura de fotomodel, clar ������. am avut noroc, Puffy de acolo sus ne-a trimis-o linistita si cumintee inca mica pentru ca a facut un an in februarie dar e mult mai linistita decit era Puffy la virsta eieu nu as mai fi avut nici rabdare si nici nu am deloc timp sa o iau de la 0dar faptul ca a stat printre ciini atita timp a ajutat, pe Puffy am luat-o de la maica-sa ca avea aproape 2 luni si cum avusese 9 pui nu prea i-a educat Report
May 21May 21 comment_271626 Wow,la voi se coc vișinele? La mine sunt încă mici și verzi! Dar Mela, ce hoțomancă este Report
May 21May 21 comment_271627 Ciudat de tot, visinul e extraplin de visine si s-au copt in mare parte, ciresii au putine si sint in urma Report