April 3, 20197 yr comment_251816 Pai cele doua cateluse sunt deja sterilizate de noi, pe banii nostri, si nu e chiar ieftin, plus vaccinuri, tratamente.Si am dus in aceeasi curte si trei pisoi, pe rand, niste frumuseti, tot asa, sterilizati, cu vaccinuri si carti de identitate.Doamne, ce-am ras, unuia care era portocaliu tigrat, omul i-a trecut in carnet numele de Sher Khan - stiti, Cartea Junglei.Si ptr ca veterinarul s-a uitat cam circumspect si a recomandat nume mici, cu impact sonor, omul a plusat si a declarat drept parinti pe Man O War si Zenyatta. Astia sunt niste cai de curse celebri in America, ptr care omul meu are o pasiune neobisnuita (ptr cursele de cai, in general) stie tot, pedigree, curse, trofee, ani...tot! Si a insistat sa fie trecuti corect, i-a dictat litera cu litera numele complete Ce-o fi zis doctorul in gandul lui!!!!Eh, oricum, toata lumea i-a zis pisoiului Tomita, ca provenea de la un salariat pe care-l chema Toma si pe care-l stiau toti Din pacate, nici Tomita, nici ceilalti doi nu s-au "aclimatizat" si au plecat, ca erau din neamul motanilor liberi, nu inchisi intr-o curte, chit ca acu', sterilizati, le mai scazuse prestanta.Dupa ultima trauma cu evadarea, i-am interzis sa mai aduca vreun pisoi, ca nu faceam decat sa cheltuim bani si sentimente aiurea.Oooo, cate-as avea de povestit despre animalele care-au trecut prin curtea aia!!!Aveti tot respectu si admiratia mea. Vreau sa va spun ca pana si in Canada, unde nu prea vezi pisici pe strada, catei deloc, si tot e o mare problema in adaposturi mai ales cu pisicile. Doar asociatia de unde l-am adoptat eu pe pisoi are in prezent 200 de pisici pentru adoptie, si asta este doar una din asociatiile de voluntari, deci nu Humane Society sau SPCA, cele doua mari asociatii de animale din Nord America. Iar clinica ce colaboreaza cu asociatia de care spun, de fapt una din clinicile colaboratoare ca sint 2 in Ottawa, au sterilizat in total vreo 600 de pisici prin programul asta- in toti anii de colaborare adica, dar nu stiu cati ani sint. Report
October 6, 20196 yr comment_256180 Si milogul cel bolnav....azi sper sa se hotarasca doctorul ce-i face in final ca tare greu imi vine sa fac naveta zilnic la tara. Report
October 7, 20196 yr comment_256197 io sper sa-l faca bine, ca tare haios arata! Asa sper si eu..azi vedem ce ne mai zice. E posibil sa scape doar cu cauterizare, fara operatie. Report
October 7, 20196 yr comment_256206 A inceput de azi cauterizarea tumorii. Doctorul zice ca a mai facut asta doar la o vaca, dar pentru catel e premiera si spera sa fie totul bine in final. Ne-a spus ca metoda asta este mai putin traumatizanta decat operatia de extirpare a falangelor. Abia astept sa se termine tot calvarul asta. Report
July 21, 20206 yr comment_263442 Vai Mino ce dulcica e ??Mai ales cand doarme cu cu limbuta afara ? Report
April 29, 20242 yr comment_269328 Da ca e topic separat pentru caini, imi cer scuze Edited April 29, 20242 yr by Ica Report
September 10, 20242 yr comment_269734 Adriana, te rog sa stergi ca eu nu mai am cum. Multumesc. Imi cer scuze. Report
September 10, 20242 yr comment_269735 Ai mei, cand erau mai tinereiIn primul rand, sa-ti traiasca, ma bucur sa-i cunosc!Avem si topic de catei, cred ca Adriana o sa poata sa iti mute postul acolo. Report
September 11, 20242 yr comment_269740 El, Husky, are 13 ani, ea 11.Sa-ti traiasca! Si mosulicul meu tot 13 ani are. Aici isi incalzea oasele la soare Report
September 11, 20242 yr comment_269742 El, Husky, are 13 ani, ea 11.Sa-ti traiasca! Si mosulicul meu tot 13 ani are. Aici isi incalzea oasele la soareFix asa sta si a mea, nu intege cum poate, sta asa minute bune. Report
September 11, 20242 yr comment_269743 Ce drăgălășenii , să vă trăiască! Eu doar pe Masha lui G o mai am, cu ocazia asta l-am revăzut și pe blanosul meu bătrâncios, care a mai trăit un an și jumătate după intervenție. Report
February 16, 20251 yr comment_270613 reusesc in sfirsit sa va zic ca Puffy nu mai e cu noi din iulie, nu adaug nimic pentru ca mi-e tare tare greuDar de o saptamina vineri e cu noi Melaasta e prima vizita cind ne-au adus-o sa o vedem dupa o saptamina cind s-a intors ca sa ramina s-a asezat imediat in culcusul cel nou cumparat special pentru ea si prim plan Report
February 16, 20251 yr comment_270614 Ce drăgălașă este! Îmi pare rău de Puffy, știu cum este, când am pierdut-o și eu pe Kitty, eu eram la Cluj și s-a ocupat soțul de ea. Nu spun cat a bocit! Report
February 16, 20251 yr comment_270616 : reusesc in sfirsit sa va zic ca Puffy nu mai e cu noi din iulie, nu adaug nimic pentru ca mi-e tare tare greuDar de o saptamina vineri e cu noi Melaasta e prima vizita cind ne-au adus-o sa o vedem dupa o saptamina cind s-a intors ca sa ramina s-a asezat imediat in culcusul cel nou cumparat special pentru ea si prim plan A stiut ca e casa si familia ei! Draga de ea! Report
February 16, 20251 yr comment_270617 Ce tristă este în prima poză și ce frumos zâmbește în cea de a doua! Știe ca va fi iubită, draga de ea Report