Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham..

Featured Replies

Pai cele doua cateluse sunt deja sterilizate de noi, pe banii nostri, si nu e chiar ieftin, plus vaccinuri, tratamente.

Si am dus in aceeasi curte si trei pisoi, pe rand, niste frumuseti, tot asa, sterilizati, cu vaccinuri si carti de identitate.

Doamne, ce-am ras, unuia care era portocaliu tigrat, omul i-a trecut in carnet numele de Sher Khan - stiti, Cartea Junglei.

Si ptr ca veterinarul s-a uitat cam circumspect si a recomandat nume mici, cu impact sonor, omul a plusat si a declarat drept parinti pe Man O War si Zenyatta. Astia sunt niste cai de curse celebri in America, ptr care omul meu are o pasiune neobisnuita :rolleyes: (ptr cursele de cai, in general) stie tot, pedigree, curse, trofee, ani...tot! Si a insistat sa fie trecuti corect, i-a dictat litera cu litera numele complete :rolleyes: Ce-o fi zis doctorul in gandul lui!!!!

Eh, oricum, toata lumea i-a zis pisoiului Tomita, ca provenea de la un salariat pe care-l chema Toma si pe care-l stiau toti :lol:

Din pacate, nici Tomita, nici ceilalti doi nu s-au "aclimatizat" si au plecat, ca erau din neamul motanilor liberi, nu inchisi intr-o curte, chit ca acu', sterilizati, le mai scazuse prestanta.

Dupa ultima trauma cu evadarea, i-am interzis sa mai aduca vreun pisoi, ca nu faceam decat sa cheltuim bani si sentimente :crying: aiurea.

Oooo, cate-as avea de povestit despre animalele care-au trecut prin curtea aia!!!

Aveti tot respectu si admiratia mea.

Vreau sa va spun ca pana si in Canada, unde nu prea vezi pisici pe strada, catei deloc, si tot e o mare problema in adaposturi mai ales cu pisicile. Doar asociatia de unde l-am adoptat eu pe pisoi are in prezent 200 de pisici pentru adoptie, si asta este doar una din asociatiile de voluntari, deci nu Humane Society sau SPCA, cele doua mari asociatii de animale din Nord America. Iar clinica ce colaboreaza cu asociatia de care spun, de fapt una din clinicile colaboratoare ca sint 2 in Ottawa, au sterilizat in total vreo 600 de pisici prin programul asta- in toti anii de colaborare adica, dar nu stiu cati ani sint.

• 1 month later...
  • 4 months later...
Si milogul cel bolnav....azi sper sa se hotarasca doctorul ce-i face in final ca tare greu imi vine sa fac naveta zilnic la tara.

post-343-0-85981700-1570333667_thumb.jpg

post-343-0-69466000-1570333674_thumb.jpg

io sper sa-l faca bine, ca tare haios arata!

Asa sper si eu..azi vedem ce ne mai zice. E posibil sa scape doar cu cauterizare, fara operatie.

A inceput de azi cauterizarea tumorii. Doctorul zice ca a mai facut asta doar la o vaca, dar pentru catel e premiera si spera sa fie totul bine in final. Ne-a spus ca metoda asta este mai putin traumatizanta decat operatia de extirpare a falangelor. Abia astept sa se termine tot calvarul asta.
  • 9 months later...
  • 3 years later...

post-2320-0-07844800-1714421607.jpg

Da ca e topic separat pentru caini, imi cer scuze

Edited by Ica

• 4 months later...
Adriana, te rog sa stergi ca eu nu mai am cum. Multumesc. Imi cer scuze.

Ai mei, cand erau mai tinerei

In primul rand, sa-ti traiasca, ma bucur sa-i cunosc!

Avem si topic de catei, cred ca Adriana o sa poata sa iti mute postul acolo.

El, Husky, are 13 ani, ea 11.

Sa-ti traiasca! Si mosulicul meu tot 13 ani are. Aici isi incalzea oasele la soare

post-178-0-40620900-1726056656.jpg

Fix asa sta si a mea, nu intege cum poate, sta asa minute bune.

Ce drăgălășenii :love7: , să vă trăiască! Eu doar pe Masha lui G o mai am, cu ocazia asta l-am revăzut și pe blanosul meu bătrâncios, care a mai trăit un an și jumătate după intervenție.
  • 5 months later...

reusesc in sfirsit sa va zic ca Puffy nu mai e cu noi din iulie, nu adaug nimic pentru ca mi-e tare tare greu

Dar de o saptamina vineri e cu noi Mela

asta e prima vizita cind ne-au adus-o sa o vedem

31.01.2025_I visita_p.jpeg

dupa o saptamina cind s-a intors ca sa ramina s-a asezat imediat in culcusul cel nou cumparat special pentru ea :wub:

07.02.2025_cuccia seduta.jpeg

si prim plan

08.02.2025_I piano cuccia.jpeg

Ce drăgălașă este! Îmi pare rău de Puffy, știu cum este, când am pierdut-o și eu pe Kitty, eu eram la Cluj și s-a ocupat soțul de ea. Nu spun cat a bocit!
:

reusesc in sfirsit sa va zic ca Puffy nu mai e cu noi din iulie, nu adaug nimic pentru ca mi-e tare tare greu

Dar de o saptamina vineri e cu noi Mela

asta e prima vizita cind ne-au adus-o sa o vedem

post-4-0-92323900-1739724001.jpeg

dupa o saptamina cind s-a intors ca sa ramina s-a asezat imediat in culcusul cel nou cumparat special pentru ea :wub:

post-4-0-16160800-1739723792.jpeg

si prim plan

post-4-0-11356600-1739723830.jpeg

A stiut ca e casa si familia ei! :wub: Draga de ea!

Ce tristă este în prima poză și ce frumos zâmbește în cea de a doua! Știe ca va fi iubită, draga de ea :love7: