January 10, 201016 yr Author comment_14701 Frumoasa painea ta, Misha, felicitari! Sunt sigura ca e si foarte gustoasa. Bubuleata mananca painica? Report
January 10, 201016 yr comment_14713 Frumoasa painea ta, Misha, felicitari! Sunt sigura ca e si foarte gustoasa. Bubuleata mananca painica?multumescbubu papa,ii placein special pt ea am cumparat masina,ca sa nu ii umplu ficatul cu amelioratorii din painea cumparata Report
January 12, 201016 yr comment_14893 Misha si cine mai posteaza retete de acum inainte, Issis nu ca ea e cea mai "cuminte" , va rog, cind postati o reteta sa ii dati si titlu ca sa o pot indexa. Mersi frumos. Report
January 12, 201016 yr comment_14918 Misha si cine mai posteaza retete de acum inainte, Issis nu ca ea e cea mai "cuminte" , va rog, cind postati o reteta sa ii dati si titlu ca sa o pot indexa. Mersi frumos.am inteles Report
January 12, 201016 yr comment_15050 Paine cu faina de griu durIngrediente in ordinea in care le pun in masina- 50 gr ulei (fara palete, invirt cuva ca sa se scurga si pe pereti apoi pun paletele)- 350 gr lapte- 1 lingura zahar- 1 lingurita sare- 500 gr faina de griu dur- 25 gr drojdie de bere proaspata.Programul rapid de 2 ore al masinii Bifinet.felia calduta Report
January 15, 201016 yr comment_15561 fetelor am o nelamurire:la voi mai framanta masina in timp ce dospeste?adica dupa ce a terminat cu framantatul?la mine din cand in cand mai framanta scurt si nu stiu daca e ok... Report
January 15, 201016 yr comment_15565 fetelor am o nelamurire:la voi mai framanta masina in timp ce dospeste?adica dupa ce a terminat cu framantatul?la mine din cand in cand mai framanta scurt si nu stiu daca e ok...da, dar la inceput de citeva oristai linistita ca e normal Report
January 15, 201016 yr comment_15572 fetelor am o nelamurire:la voi mai framanta masina in timp ce dospeste?adica dupa ce a terminat cu framantatul?la mine din cand in cand mai framanta scurt si nu stiu daca e ok...da, dar la inceput de citeva oristai linistita ca e normalADRIANA multumesc de raspunsul rapidte referi la inceputul dospirii?adica mai avea cam o ora si 20 min din dospiresi cred ca si mai incolo de timpul asta in timpul dospirii framanta cate putin mam panicat!!!! Report
January 15, 201016 yr Author comment_15578 Da, Misha, mai framanta scurt in timpul dospirii si da semnal sonor inainte de aceste framantari, in caz ca vrei sa adaugi unele ingrediente, cum ar fi nuci, seminte masline etc Report
January 15, 201016 yr comment_15579 Nu Issis, a mea, dupa ce incepe programul de dospire, da cite un impuls la palete, dar doar un tur, cred, nu e vorba de momentul in care framina si suna ca sa adaugi alte ingrediente. Report
January 15, 201016 yr Author comment_15590 Nu Issis, a mea, dupa ce incepe programul de dospire, da cite un impuls la palete, dar doar un tur, cred, nu e vorba de momentul in care framina si suna ca sa adaugi alte ingrediente. Da. Probabil difera de la masina la masina. A mea - Moulinex - mai da un framantat scurt: 2-3 invartiri de paleta i timpul dospitului. Aluatul e deja bine crescut, trecut de jumatatea cuvei, iar inainte de acest scurt framantat da un beep. La inceput adaugam semintele in acest moment, dar nu are putere sa le incorporeze. Report
January 15, 201016 yr comment_15597 asa e cum zice ADRIANA in timpul dospirii dupa mult timp de la sfarsitul framantarii (dupa beep-ul pt adaosuri si framantatul scurt de atunci) mai framanta in timp ce creste aluatulpoate ca e ok,dar eu mam panicat pt ca inca nam garantie la ea ca nu aveau hartii dinalea cand am cumparato si miau zis sa merg cam dupa o luna ca sa primesc si garantia si daca sar strica nu mias permite alta,,,cam asta e motivul intrarii in panica eu va multumesc oricum de raspunsurile date ADRIANA as avea o rugaminte:spunemi te rog cand anume scoti paletele ca am citit pe undeva ca tu scoti paletele dar nu stiu exact cand si miar placea sa le scot si eu ca,,,,,,,,,,cate o data mai ciupesc din paine si miar placea sa nu mai fie asa Report
January 15, 201016 yr comment_15644 ADRIANA as avea o rugaminte:spunemi te rog cand anume scoti paletele ca am citit pe undeva ca tu scoti paletele dar nu stiu exact cand si miar placea sa le scot si eu ca,,,,,,,,,,cate o data mai ciupesc din paine si miar placea sa nu mai fie asaLe scot cind incepe sa dospeasca, in cartea mea e o tabela cu toti timpii pentru fiecare program dar demult nu ma mai uit pe ea, oricum vad si aud cind a terminat de framintat, atunci scot paletele si o nivelez bine deasupra si gata. Report
January 17, 201016 yr comment_15877 pai si atunci ...daca scoti paletutele la inceputul framantatului,nu mai invarte aluatul la tura scurta de framantat din timpul dospirii?nu afecteaza????ioooooooiiiiii da cate intrebari pun!!!!!!! par mai proasta decat prevede legea asai?????? :? da nas vrea sa stric ceva sau sa nu iasa painica buna.... oricum multumesc de raspunsuri Report
January 17, 201016 yr comment_15883 pai si atunci ...daca scoti paletutele la inceputul framantatului,nu mai invarte aluatul la tura scurta de framantat din timpul dospirii?nu afecteaza????scot paletele la inceputul programului de dospire, deci daca dospeste nu framinta nu stiu de ce da turele alea dar sunt foarte scurte deci nu se strica absout nimiceu asa fac dintotdeauna si nu s-a intimplat absolut nimic cu piinea Report
January 17, 201016 yr comment_15941 pai si atunci ...daca scoti paletutele la inceputul framantatului,nu mai invarte aluatul la tura scurta de framantat din timpul dospirii?nu afecteaza????scot paletele la inceputul programului de dospire, deci daca dospeste nu framinta nu stiu de ce da turele alea dar sunt foarte scurte deci nu se strica absout nimiceu asa fac dintotdeauna si nu s-a intimplat absolut nimic cu piineaam intelesmultumesc Report
January 17, 201016 yr comment_15943 am facut si eu baghete cu ardei si branza o paine cu susanBaghetele cu ardei si branza:170 ml apa1 lg ulei1 lgta sare280 gr faina10 gr drijdie proaspata25 gr ardei gras rosu25 gr telemea de vaca au iesit mai bune decat ma asteptam,o sa fac si paine asala paine am folosit reteta mea de paine dupa care fac zilnic si am adaugat in plus 3 lg pline se susan Report
January 18, 201016 yr Author comment_16137 Faine baghete, Misha!Pacat ca maina mea nu are accesoriu pentru baghete. Dar o sa incerc sa le framant in masina si sa le coc in cuptor Report
January 20, 201016 yr comment_16587 fetelor sunt ffff tristami sa stricat masinutamaine o duc la serviceaveti idee cat o tin aia acolo?chiar vroiam sa fac pe sambata painica cu masline si paine cu sunca si ceapa calitaacuma... :cry: :evil: :| :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sunt ffff suparata pe chestia astasper sa o faca aia...anul asta... :cry: Report
January 20, 201016 yr comment_16589 fetelor sunt ffff tristami sa stricat masinutamaine o duc la serviceaveti idee cat o tin aia acolo?chiar vroiam sa fac pe sambata painica cu masline si paine cu sunca si ceapa calitaacuma... :cry: :evil: :| :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sunt ffff suparata pe chestia astasper sa o faca aia...anul asta... :cry: Nasol cu masinuta..... In service n-ar trebui s-o tina prea mult, uita-te pe garantie, zice ceva? La unele produse e vorba de maxim 10 zile lucratoare, la altele 30 de zile. Daca nu-i rezolva problema in timpul asta, tre' sa-ti dea alt aparat in loc! Bafta multa! Report
January 20, 201016 yr comment_16597 fetelor sunt ffff tristami sa stricat masinutamaine o duc la serviceaveti idee cat o tin aia acolo?chiar vroiam sa fac pe sambata painica cu masline si paine cu sunca si ceapa calitaacuma... :cry: :evil: :| :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sunt ffff suparata pe chestia astasper sa o faca aia...anul asta... :cry: Nasol cu masinuta..... In service n-ar trebui s-o tina prea mult, uita-te pe garantie, zice ceva? La unele produse e vorba de maxim 10 zile lucratoare, la altele 30 de zile. Daca nu-i rezolva problema in timpul asta, tre' sa-ti dea alt aparat in loc! Bafta multa! FOXYY multumesc de raspunsadica 10 zile...daca nu o repara in timpul ala o tin 30 zile daca nu...primesc alta noua sau second-hand?????sper sa se rezolve Report
January 20, 201016 yr comment_16600 fetelor sunt ffff tristami sa stricat masinutamaine o duc la serviceaveti idee cat o tin aia acolo?chiar vroiam sa fac pe sambata painica cu masline si paine cu sunca si ceapa calitaacuma... :cry: :evil: :| :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sunt ffff suparata pe chestia astasper sa o faca aia...anul asta... :cry: Nasol cu masinuta..... In service n-ar trebui s-o tina prea mult, uita-te pe garantie, zice ceva? La unele produse e vorba de maxim 10 zile lucratoare, la altele 30 de zile. Daca nu-i rezolva problema in timpul asta, tre' sa-ti dea alt aparat in loc! Bafta multa! FOXYY multumesc de raspunsadica 10 zile...daca nu o repara in timpul ala o tin 30 zile daca nu...primesc alta noua sau second-hand?????sper sa se rezolve Zilele cat poate fi tinuta masina in service depinde de garantia pe care o ai la ea (la laptop, par example, dureaza maxim 30 de zile reparatiile, iar la un mp3-player, maxim 10 zile lucratoare!). Daca masina ta nu mai poate fi reparata, capeti una nou-nouta inapoi, nu second hand!Intreaba maine, cand o lasi, cat o vor tine in reparatii. Sau, verifica pe actele tale de garantie, ar trebui sa scrie pe undeva. Report
January 24, 201016 yr Author comment_16926 Paine cu faina de grau neagra Ingrediente in ordinea adaugarii in masina de paine: 350 ml lapte caldut1 ½ lingurita sare2 linguri miere50 g unt moale400 g faina de grau neagra200 g faina de grau alba1 ½ lingurita drojdie granulata Programul de baza (1) rumenire medie Report
January 31, 201016 yr comment_18174 Paine alba cu seminte de floarea soareluiIngrediente in ordinea in care le pun in masina- 50 gr ulei (fara palete, invirt cuva ca sa se scurga si pe pereti apoi pun paletele)- 350 gr lapte- 1 lingura zahar- 1 lingurita sare- 500 gr faina alba- 25 gr drojdie de bere proaspata.Programul rapid de 2 ore al masinii Bifinet. Cind termina framintatul si incepe dospirea scot paletele si pun un strat de seminte de floarea soarelui. Report
February 1, 201016 yr comment_18260 Paine alba cu seminte de floarea soareluiIngrediente in ordinea in care le pun in masina- 50 gr ulei (fara palete, invirt cuva ca sa se scurga si pe pereti apoi pun paletele)- 350 gr lapte- 1 lingura zahar- 1 lingurita sare- 500 gr faina alba- 25 gr drojdie de bere proaspata.Programul rapid de 2 ore al masinii Bifinet. Cind termina framintatul si incepe dospirea scot paletele si pun un strat de seminte de floarea soarelui.ce fain arata painica taimi plac semintele alea pe painicaeu sunt fff bucuroasa ca azi mau sunat si am mers dupa masinuta de paineacuma dospeste painica si mai o ora si e gata Report