June 1, 201016 yr comment_39841 Fenicul in salata, crud, ca fiert nu-mi place.Dar asa la cuptor(finocchio chips) e o bunatate.L-am taiat solzi, in lung, l-am asezat intr-o tava, l-am stropit cu ulei de masline extra, am introdus in cuptor 200 de grade pentru 10 minute. I-am presarat cu parmigiano din abundenta si i-am introdus iar in cuptor pentru inca 5 minute. Noua ne-au placut foarte mult, chiar si lui Manu! Report
June 1, 201016 yr Author comment_39846 Nu puteam sa nu va pun poza. La noi parmigiano se mananca asa: Nu gaseam bucata pe masa! Report
June 1, 201016 yr comment_39848 As minca-o cu parmigiano cu tot Interesanta combinatia, mie feniculul crud nu-mi place, o sa il incerc asa Report
June 1, 201016 yr Author comment_39850 Eu mancam numai crud.Il puneam lui Manu in supita, cand era mica si ea-l manca fiert.Acum numai crud.Reteta am gasit-o pe un site american ! Report
June 1, 201016 yr comment_39943 Ce bunatate! eu il mananc oricum, asa ca o sa incerc si reteta ta mai, dar Manu e dulcica foc! sa va traiasca!!! Report
June 2, 201016 yr Author comment_40068 Ce bunatate! eu il mananc oricum, asa ca o sa incerc si reteta ta mai, dar Manu e dulcica foc! sa va traiasca!!! Multumesc Kira! Report
June 2, 201016 yr comment_40157 nici mie nu-mi place crud, e prea tare gustul pt papilele mele. ....am papacio si eu pe Manu,e o dulce si are niste ochi superbi Report
June 3, 201016 yr comment_40473 Nu puteam sa nu va pun poza. La noi parmigiano se mananca asa:...Nu gaseam bucata pe masa! Aici in Portugalia n-ai putea iesi pe strada cu Manu in siguranta, te-ar opri la fiecare cinci pasi s-o admire si sigur ti-ar deochea-o cineva. Blond cu ochi albastri = suprema belleza. Report
June 5, 201016 yr Author comment_40856 Aici in Portugalia n-ai putea iesi pe strada cu Manu in siguranta, te-ar opri la fiecare cinci pasi s-o admire si sigur ti-ar deochea-o cineva. Blond cu ochi albastri = suprema belleza. Multumesc Laura , m-am obisnuit.Asa e si aici.Dar "suprema belleza", inca nu ne-a spus nimeni! Report
June 5, 201016 yr comment_40915 Simplu si gustos.Mie feniculul imi place preparat in toate felurile.Combinat cu parmezan mi se pare perfect.Belleza e de belea ca de obicei.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Report
June 8, 201016 yr Author comment_41243 Mie mi s-a parut tare interesant, asa la cuptor, cu parmigiano, Lia. Transmit lui Manu complimentele. Report
June 8, 201016 yr comment_41255 Mie mi s-a parut tare interesant, asa la cuptor, cu parmigiano, Lia. Transmit lui Manu complimentele. Mi se pare interesanta ideea, dar printesa este de vis cum rontaie ea la parmezan!! Report
June 13, 201016 yr comment_42222 Lilly- Tudor ii transmite un big hello lui Manu si intreba daca vine la play date aici? Fenicul este cumva fenel? Report
June 14, 201016 yr Author comment_42330 Tudor, any time! Cred ca da, fenicul, fenel, finocchio. Zerda, ! Report
June 15, 201016 yr comment_42613 Nici nu ma gandeam ca o sa-mi placa asa mult.Poate ai sa razi ,dar n-am facut si n-am gustat pana azi. De-acu fenel scrie pe salata mea,e cruncy iar gustul de black licorice e divin.N-am avut parmezan si am pus niste red lester,(un fel de cascaval de -un portocaliu intens)si a mers la fix. Lily draga,iti multumesc de reteta,bine ai facut ca i postat-o! si pup si-o manuta de-a lui Manu [center] [/center] Report
June 16, 201016 yr Author comment_42656 Un succes neasteptat, nu-i asa?!Ce bine arata si al tau.E o garnitura de legume care merge langa orice fel de carne, si nu numai.La noi se mai cere! Report