Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

'na seara

Featured Replies

[color=#800080]Mirela,imi permit sa-ti urez si eu "bun venit"!

Nu stiu daca ai sughitat vreodata,dar eu ti-am rugat de multe ori la sanatate,pentru multele lucruri interesante pe care le-ai postat pe culi.:angryfire:[/color]

Maya

Mai fetita mea draga, cum te-ai indurat sa ma lasi asa de izbeliste, mai. Nu te-o apucat mila si de mine sa ma anunti unde va mutati caruta? :) Bine te-am regasit si te pup cu foc, asa ca de revedere. :)

Mirela,cu ceva timp înainte de a ne muta aici,ti-am scris un MP pe culinar,la care nu am mai primit raspuns.Si nici nu te-am mai vazut deloc.Am crezut ca ne-ai parasit de tot(ca na,se mai satura omu :D )...de aceea nu am mai scris cînd am plecat.Despre forumul nou si ca ne mutam am spus cred,la mai putin de o mîna(cred ca nici macar la 5 persoane) .Cu toate astea am fost acuzata ca m-am folosit de rangl meu înalt :) si am trimis mail/MP în masa,ca sa atrag userii aici.Sa stii ca ne-a fost dor de tine,si ne-am întrebat oare ce-o fi,ca nu mai zici nimic.Egal,ma bucur ca ne-ai gasit,si ma bucur ca ne-ai aratat armata ta de lalele.Sa mai pui poze cu toate înflorite! :occasion14:

mona

Multumes tare fain de primire, Mona! :( O ho si-nca cum... ma apucase odata un sughit de nu m-a lasat nici dupa ce am pomenit toate numele de care mi-am adus aminte, nici dupa ce m-am unflat cu o cisterna de lichid(apa plata, nu te gandi la altceva) :( . De un'sa stiu eu ca mai era si altcineva care se gandea la mine... :)

Maya mea, draga mea/ vreau sa-ti spun si eu ceva... /PM eu nu am primit/ de-aia rau m-am sucarit /pe aia de-acolosa,/ ca mi-au taiat macaroana si mi-au taiat limita/ si dintr-o dat' m-am trezit /c-aveam spatiul depasit/ si PM nu mai venea.(de Mirela-poet al poporului :) )

Intelegi matale ce patii eu, mamica? Sigur ca da, ca si voua presupun ca vi s-a intamplat asisderea. Mi-au pus limita cred ca de vreo 50 de mesaje si dintr-o data casuta s-a umplut si nu mai puteam primi nici trimite nici un mesaj si nu numai...toate mesajele mele salvate in timp de 3-4 ani care aveau oaresce valoare sentimentala mi-au fost sterse cu nesimtire si fara nici macar un mic anunt in prealabil. Pai cum sa nu te nervozezi cand cineva te calca asa de rau pe bataturi...

Lasa acum ca v-am gasit si ma bucur din suflet si promit sa nu ne mai desparta nica pana la moarte si mai incolo. :)

mona

Multumes tare fain de primire, Mona! :( O ho si-nca cum... ma apucase odata un sughit de nu m-a lasat nici dupa ce am pomenit toate numele de care mi-am adus aminte, nici dupa ce m-am unflat cu o cisterna de lichid(apa plata, nu te gandi la altceva) :( . De un'sa stiu eu ca mai era si altcineva care se gandea la mine... :)

Maya mea, draga mea/ vreau sa-ti spun si eu ceva... /PM eu nu am primit/ de-aia rau m-am sucarit /pe aia de-acolosa,/ ca mi-au taiat macaroana si mi-au taiat limita/ si dintr-o dat' m-am trezit /c-aveam spatiul depasit/ si PM nu mai venea.(de Mirela-poet al poporului :) )

Intelegi matale ce patii eu, mamica? Sigur ca da, ca si voua presupun ca vi s-a intamplat asisderea. Mi-au pus limita cred ca de vreo 50 de mesaje si dintr-o data casuta s-a umplut si nu mai puteam primi nici trimite nici un mesaj si nu numai...toate mesajele mele salvate in timp de 3-4 ani care aveau oaresce valoare sentimentala mi-au fost sterse cu nesimtire si fara nici macar un mic anunt in prealabil. Pai cum sa nu te nervozezi cand cineva te calca asa de rau pe bataturi...

Lasa acum ca v-am gasit si ma bucur din suflet si promit sa nu ne mai desparta nica pana la moarte si mai incolo. :)

Asta da comportament! Halal! Cum ma, sa iti stearga mesajele? Ma duc sa vad daca eu le mai am pe ale mele. Pfui!

• 3 weeks later...

Buna

Bine v-am gasit(sau regasit).Ma bucur din tot sufletul pt ca imi era dor de Maya si chiar ma intrebam ce s-o fi intamplat de nu mai posteaza(stiti voi unde!!!!!!!)!

Imbratisari virtuale! :) :D

Bun venit noilor [i]artiste https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif [/i] si din partea mea .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif
Bine-ati (re)venit, artistelor! Si la multe postari!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif