November 30, 200916 yr comment_3232 intai de toate ce tre' sa fac sa imi apara si mie numele, pardon nick-ul, colorat. in al doilea rand gatesc rar si bine. cel putin sper ca nu m-au mintit cei care au mancat. in al treilea rand, ma cheama cornelia, sunt nascuta iarna, locuiesc in bucuresti, dar mi-as dori sa man oile prin fagaras.poate ne cunoastem deja de pe alt forum... fie vorba intre noi n-am inteles niciodata de e considerat de prost gust sa vorbesti pe un forum despre alte forumuri. dar nahdaca nu ne cunoastem, nu-i bai. de-aia exista comunitati la urma urmei, ca sa ne cunoastem. mmm, acuma bravez un pic, dar da bine la CV. Alex, super site-ul. m-ai dat pe spate cu rosul asta portocaliu. tre' sa-l felicit si pe vaxile? astea fiind zise, ne-om mai auzi. promit sa fac mancaruri colorate. poate asa capat si eu un nick colorat seara buna sa aveti. si ma scuzati ca am zis lucrurile pe dos decat cum se cade. se pare ca deja ma simt ca acasa aici.intai ma trantesc in pat si-apoi imi scot pantofii. Report
November 30, 200916 yr comment_3236 Ca sa primesti nick colorat, trebuie numai sa-l tragi de manecuta pe Alexandru Bine ai venit! Report
November 30, 200916 yr comment_3240 Cornelia, bune venit!Avem si topic special de colorat id-urle, dar pentru asta trebe sa comunici direct cu nava mama Report
November 30, 200916 yr comment_3254 Bun venit Cornelia. Maya parca m-as colora si eu oleaca. ezit intre verde-si bleu.decide tu Report
November 30, 200916 yr comment_3263 Bun venit Cornelia. Maya parca m-as colora si eu oleaca. ezit intre verde-si bleu.decide tu Verde,te prinde bine! Report
December 1, 200916 yr comment_3324 intai de toate ce tre' sa fac sa imi apara si mie numele, pardon nick-ul, colorat. in al doilea rand gatesc rar si bine. cel putin sper ca nu m-au mintit cei care au mancat. in al treilea rand, ma cheama cornelia, sunt nascuta iarna, locuiesc in bucuresti, dar mi-as dori sa man oile prin fagaras.poate ne cunoastem deja de pe alt forum... fie vorba intre noi n-am inteles niciodata de e considerat de prost gust sa vorbesti pe un forum despre alte forumuri. dar nahdaca nu ne cunoastem, nu-i bai. de-aia exista comunitati la urma urmei, ca sa ne cunoastem. mmm, acuma bravez un pic, dar da bine la CV. Alex, super site-ul. m-ai dat pe spate cu rosul asta portocaliu. tre' sa-l felicit si pe vaxile? astea fiind zise, ne-om mai auzi. promit sa fac mancaruri colorate. poate asa capat si eu un nick colorat seara buna sa aveti. si ma scuzati ca am zis lucrurile pe dos decat cum se cade. se pare ca deja ma simt ca acasa aici.intai ma trantesc in pat si-apoi imi scot pantofii. pi mine nu tre' sa ma felicitz decit pen' c-am reusit sa pun storurile in camera la cupil (cu ocazia asta am descoperit ca drillu' meu stie si hammer drill). . la forumuri nu ma mai bag. Report
December 1, 200916 yr comment_3664 'na seara, Cornelia! Nascuta iarna ... cand? Sper sa ne cunoastem si sa-ti vedem mancarurile colorate! Report
December 1, 200916 yr comment_3691 daca se poate mi-ar place si mie 'sa fiu ' bleumultumesc anticipat Report
December 1, 200916 yr comment_3696 daca se poate mi-ar place si mie 'sa fiu ' bleumultumesc anticipatAsa sa fie! Report
December 2, 200916 yr Author comment_3823 multumesc tuturor. frumos albastrul. imi aminteste de tavernele din grecia. mersi Report
April 3, 201016 yr comment_30958 La mine e neata cand am dat de voi...si cat v-am cautat si cat de depresata am fost ca nu stiam unde v-ati ascuns/evaporat Uf, ca sa vezi si sa nu crezi in minuni Doamne-doamne se pare ca a vazut ca am fost fetita buna si am tinut post, iar acum in vinerea mare m-a rasplatit cu varf si indesat. Deci, dragii mei ma bucur ca v-am regasit, reintalnit, etc, etc Report
April 3, 201016 yr comment_30964 bine-ai venit cornelia MC vin sa te pup de revedere. ma bucur sa te vad din nou! Report
April 3, 201016 yr comment_30966 La mine e neata cand am dat de voi...si cat v-am cautat si cat de depresata am fost ca nu stiam unde v-ati ascuns/evaporat Uf, ca sa vezi si sa nu crezi in minuni Doamne-doamne se pare ca a vazut ca am fost fetita buna si am tinut post, iar acum in vinerea mare m-a rasplatit cu varf si indesat. Deci, dragii mei ma bucur ca v-am regasit, reintalnit, etc, etc Girl, you-made-ma'-day, girl!Vino sa te strang la pieptu'mi bombat! Ma gandesc tare des la tine! Report
April 3, 201016 yr comment_30975 La mine e neata cand am dat de voi...si cat v-am cautat si cat de depresata am fost ca nu stiam unde v-ati ascuns/evaporat Uf, ca sa vezi si sa nu crezi in minuni Doamne-doamne se pare ca a vazut ca am fost fetita buna si am tinut post, iar acum in vinerea mare m-a rasplatit cu varf si indesat. Deci, dragii mei ma bucur ca v-am regasit, reintalnit, etc, etc Mirela, ce bucurie! Unde te-ai pitit atîta timp? Acu ca ai aflat drumul, sa faci bine sa vii mai des. Foarte des! Report
April 3, 201016 yr comment_30989 Salut MC! Desi n-am apucat sa te cunosc, am auzit si-am citit doar lucruri bune si frumoase despre tine! Sa vii mai des p-aici! Bun regasit!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
April 3, 201016 yr comment_31040 dark angelPupici cu nemiluita si de la mine! Lapona EnigelDo't make me cry!Si eu la tine draga mea, saru'mana mult pentru primire si imbratisari! stellaMercy frmos si la cat mai multe halbe pe-acilea! AlexandruMultumesc frumos de intampinare...Ma iemotionez! Pitita n-am fost doar ca graiul imi pierise dincolo, iar acum ca v-am gasit (pe google tastand Maya si Adriana Nicoleta asa intr-o doara sa vad ce s-o arata...surpraiz!) mi-a revenit din nou. Ce ti-e si cu minunile astea, domle. MayaMai fetita mea draga, cum te-ai indurat sa ma lasi asa de izbeliste, mai. Nu te-o apucat mila si de mine sa ma anunti unde va mutati caruta? Bine te-am regasit si te pup cu foc, asa ca de revedere. zoazorelBine te-am reintalnit si multumesc frumos pentru primire si cuvintele frumoase. Da... o sa va sufoc cu prezenta mea de-acum incolo. nraresThank you for welcoming me in your home, Mr Rares! Report