Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

'na seara

Featured Replies

intai de toate ce tre' sa fac sa imi apara si mie numele, pardon nick-ul, colorat.

in al doilea rand gatesc rar si bine. cel putin sper ca nu m-au mintit cei care au mancat.

in al treilea rand, ma cheama cornelia, sunt nascuta iarna, locuiesc in bucuresti, dar mi-as dori sa man oile prin fagaras.

poate ne cunoastem deja de pe alt forum... fie vorba intre noi n-am inteles niciodata de e considerat de prost gust sa vorbesti pe un forum despre alte forumuri. dar nah

daca nu ne cunoastem, nu-i bai. de-aia exista comunitati la urma urmei, ca sa ne cunoastem. mmm, acuma bravez un pic, dar da bine la CV.

Alex, super site-ul. m-ai dat pe spate cu rosul asta portocaliu. tre' sa-l felicit si pe vaxile?

astea fiind zise, ne-om mai auzi. promit sa fac mancaruri colorate. poate asa capat si eu un nick colorat :)

seara buna sa aveti. si ma scuzati ca am zis lucrurile pe dos decat cum se cade. se pare ca deja ma simt ca acasa aici.

intai ma trantesc in pat si-apoi imi scot pantofii. :)

intai de toate ce tre' sa fac sa imi apara si mie numele, pardon nick-ul, colorat.

in al doilea rand gatesc rar si bine. cel putin sper ca nu m-au mintit cei care au mancat.

in al treilea rand, ma cheama cornelia, sunt nascuta iarna, locuiesc in bucuresti, dar mi-as dori sa man oile prin fagaras.

poate ne cunoastem deja de pe alt forum... fie vorba intre noi n-am inteles niciodata de e considerat de prost gust sa vorbesti pe un forum despre alte forumuri. dar nah

daca nu ne cunoastem, nu-i bai. de-aia exista comunitati la urma urmei, ca sa ne cunoastem. mmm, acuma bravez un pic, dar da bine la CV.

Alex, super site-ul. m-ai dat pe spate cu rosul asta portocaliu. tre' sa-l felicit si pe vaxile?

astea fiind zise, ne-om mai auzi. promit sa fac mancaruri colorate. poate asa capat si eu un nick colorat :pupic:

seara buna sa aveti. si ma scuzati ca am zis lucrurile pe dos decat cum se cade. se pare ca deja ma simt ca acasa aici.

intai ma trantesc in pat si-apoi imi scot pantofii. :)

pi mine nu tre' sa ma felicitz decit pen' c-am reusit sa pun storurile in camera la cupil (cu ocazia asta am descoperit ca drillu' meu stie si hammer drill). :D. la forumuri nu ma mai bag.

'na seara, Cornelia! Nascuta iarna ... cand? Sper sa ne cunoastem si sa-ti vedem mancarurile colorate! :lol:
  • 4 months later...
La mine e neata cand am dat de voi...si cat v-am cautat si cat de depresata am fost ca nu stiam unde v-ati ascuns/evaporat :lol: Uf, ca sa vezi si sa nu crezi in minuni :pupic: Doamne-doamne se pare ca a vazut ca am fost fetita buna si am tinut post, iar acum in vinerea mare m-a rasplatit cu varf si indesat. Deci, dragii mei ma bucur ca v-am regasit, reintalnit, etc, etc :-h

bine-ai venit cornelia

MC vin sa te pup de revedere. ma bucur sa te vad din nou! :pupic:

La mine e neata cand am dat de voi...si cat v-am cautat si cat de depresata am fost ca nu stiam unde v-ati ascuns/evaporat :-h Uf, ca sa vezi si sa nu crezi in minuni :pupic: Doamne-doamne se pare ca a vazut ca am fost fetita buna si am tinut post, iar acum in vinerea mare m-a rasplatit cu varf si indesat. Deci, dragii mei ma bucur ca v-am regasit, reintalnit, etc, etc :-h

Girl, you-made-ma'-day, girl!

Vino sa te strang la pieptu'mi bombat! Ma gandesc tare des la tine! :lol: :-h :-h

La mine e neata cand am dat de voi...si cat v-am cautat si cat de depresata am fost ca nu stiam unde v-ati ascuns/evaporat :lol: Uf, ca sa vezi si sa nu crezi in minuni :-h Doamne-doamne se pare ca a vazut ca am fost fetita buna si am tinut post, iar acum in vinerea mare m-a rasplatit cu varf si indesat. Deci, dragii mei ma bucur ca v-am regasit, reintalnit, etc, etc :-h

Mirela, ce bucurie! :-h

Unde te-ai pitit atîta timp? Acu ca ai aflat drumul, sa faci bine sa vii mai des. Foarte des! :pupic:

Salut MC! Desi n-am apucat sa te cunosc, am auzit si-am citit doar lucruri bune si frumoase despre tine! Sa vii mai des p-aici! Bun regasit!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

dark angel

Pupici cu nemiluita si de la mine! :)

Lapona Enigel

Do't make me cry!

Si eu la tine draga mea, saru'mana mult pentru primire si imbratisari! :floare:

stella

Mercy frmos si la cat mai multe halbe pe-acilea! :angryfire:

Alexandru

Multumesc frumos de intampinare...Ma iemotionez! :) Pitita n-am fost doar ca graiul imi pierise dincolo, iar acum ca v-am gasit (pe google tastand Maya si Adriana Nicoleta asa intr-o doara sa vad ce s-o arata...surpraiz!) mi-a revenit din nou. Ce ti-e si cu minunile astea, domle.

Maya

Mai fetita mea draga, cum te-ai indurat sa ma lasi asa de izbeliste, mai. Nu te-o apucat mila si de mine sa ma anunti unde va mutati caruta? :) Bine te-am regasit si te pup cu foc, asa ca de revedere. :)

zoazorel

Bine te-am reintalnit si multumesc frumos pentru primire si cuvintele frumoase. :wasted: Da... o sa va sufoc cu prezenta mea de-acum incolo. :D

nrares

Thank you for welcoming me in your home, Mr Rares! :drool: