July 7, 201115 yr comment_95045 Buna fetele, va multumesc mult pentru urarile de bine si toate gandurile bune! Gata, am facut si pasul asta, ieri chiar a fost ultima zi de controale si scoaterea firelor........... Totul e bine acum. I s-a facut lui Edi o grefa de os, s-a luat o bucata de 2 cm de os din tibie si s-a aplicat pe gingie, acolo unde avea lipsa masa osoasa. Ulterior operatiei, primele 10 zile au fost foarte grele, mancare doar lichida, fata foarte umflata, si dureri mari de picior. Recuperarea a fost dificila, cu multe momente critice, dar cu rabdare si multa speranta de bine am reusit si acum maxilarul lui Edi este pregatit pentru implant dentar si tratament ortodontic. Sa va dea Domnul numai bine si multa sanatate! Report
July 7, 201115 yr comment_95050 asta iti urez si eu tie si la toata familia: sanatate si putere sa treceti peste toate. Report
July 7, 201115 yr comment_95067 Pisicasor bravo de incercarea trecuta cu succes! multa sanatate si numai bine lui Edi si voua parintilor! Report
March 16, 201214 yr comment_136860 Silvana si Pisicasor, multa sanatate si foarte multa putere si rabdare va doresc ca puii vostrii sa parcurga cu bine drumul pana la capat si sa va bucurati de ei cat se poate de mult! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
May 9, 201214 yr comment_147758 Salutare,Am si eu o fetita de 4 luni care are aceeasi problema, cheiloschizis.Ea are doar buza despicata, cerul gurii e inchis, nu are probleme. Luna viitoare sau in iulie ne operam si am niste emotii groaznice...Postarea ta despre operatie m-a ajutat mult,mi-a dat forta...sper sa depasim cu bine situatia si sa nu sufere fetita mea. Report
May 9, 201214 yr comment_147767 Multa putere si mult succes Piticot si multa sanatate fetitei! operatie reusita iti doresc! Report