July 5, 201016 yr comment_45519 Cea mai simpla metoda de a face dulceata: 1 kg zahar1 lamiie1 farfurie adinca plina cu fructe Peste capsunile spalate se pune zaharul si se da la foc mic Cind s-a topit tot zaharul, se mareste focul, si cind spuma apare cu bulbuci mai grosi se pune lamiia. Cind sosul isi tine forma, e gata. Iat-o: Si la borcan: Report
July 5, 201016 yr comment_45525 Ce culoare superba!!!! Iar la gust, cred ca-i si mai si! Bravo! Ai muncit ceva zilele astea!!! Report
July 5, 201016 yr Author comment_45600 Fetelor, ma dau si peste cap daca e nevoie sa imi iasa culoare frumoasa la dulceata asa de obsedata am ajuns. Report
July 6, 201016 yr comment_45666 Am turbat la culoarea asta! M-as uita tata ziua prin borcanul ala. Pfuai in ce fel arata...aoleooo. Anul asta va trece si el fara dulceturi, fara conserve, muraturi... Off, viata! Report
July 6, 201016 yr Author comment_45684 Lasa, Lori, ca iese soarele si pe strada ta!Pina atunci, la mine in pivnita e inca loc de depozitare si un borcanel se poate pierde usor ... Report