July 9, 201016 yr comment_46637 Acum, dupa atitea ploi, ciresele sint crapate si patate. Dar, deh, sint in priza, asa ca am luat si de astea sa nu-mi ies din mina. Reteta o stitit deja: 1 farfurie adinca plina cu cirese - cca 1 kg1 kg zahar0.800 ml apazahar vanilinat - 2 plicurilamiie feliute Ciresele, nu chiat calitatea I, dar ma tem ca oricum nu voi mai gasi: Se pun in sirop dupa ce acesta a fiert binisor: Cind fierbe cu spuma mai groasa: Se pune lamiia, zaharul vanilinat sis e mai dau citeva clocote bune. Ca si la celelalte retete, se va raci sub un prosop umed, si abia miine o voi pune la borcane. Poate mai fac si ceva poze la lumina zilei, ca astea nu sint grozave Report
July 9, 201016 yr comment_46669 In mod oficial te urasc, eu nici mananc dulceturi si tot am facut, de ce pofta imi faci!!! Acum trebuie sa le fac cadou ca pe pelteaua de gutui care mi-a iesit mortala, si din care am mancat fix ce a ramas dupa ce am umplut borcanele!! Report
July 10, 201016 yr comment_46820 Vaaai, ultima poza e de revista! Subscriu la ce a spus Zerda. Report