July 31, 201016 yr comment_51235 Si mai vine inca o intarziataaaaaaaaa. Te pupppppppp draga mea si iti doresc un sincer La Multi Ani.pps! ...Iarta-ma pls ca am ajuns abia acum la tine desi virtual . Report
July 31, 201016 yr comment_51245 Si mai vine inca o intarziataaaaaaaaa. Te pupppppppp draga mea si iti doresc un sincer La Multi Ani! ...Iarta-ma pls ca am ajuns abia acum la tine desi virtual .Pentru urari de bine, nu-i niciodata prea tarziu! Iti multumesc! Report
July 31, 201016 yr comment_51246 la multi ani cu multa sanatate si tot binele din lume. Multumesc frumos! Report
August 1, 201016 yr comment_51451 La Multi Ani ,Foxxy!Sanatate,fericire si iubire si cat mai multe impliniri! Report
August 1, 201016 yr comment_51452 La Multi Ani ,Foxxy!Sanatate,fericire si iubire si cat mai multe impliniri! Nico, iti multumesc frumos pentru urari! Report
August 3, 201016 yr comment_51663 Si de la mine un calduros LA MULTI ANI, cam cu intarziere si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!!! Report
August 3, 201016 yr comment_51717 Si de la mine un calduros LA MULTI ANI, cam cu intarziere si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!!!Iti multumesc foarte frumos! Report
August 3, 201016 yr comment_51737 Foxy, La multi ani, iubita! Draga mea, iti multumesc din suflet pentru urari! Report
August 4, 201016 yr comment_51777 Foxxy, cu mare intarziere vin sa-ti spun un sincer si calduros la multi ani!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
August 4, 201016 yr comment_51783 Foxxy, cu mare intarziere vin sa-ti spun un sincer si calduros la multi ani!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifKiken, niciodata nu e prea tarziu! Iti multumesc frumos! Report
August 29, 201016 yr comment_54713 Foxule, La multi ani, cu foarte mare intarziere, dar din toata inima iti doresc sa se implineasca ce-ti doresti :) Report
September 26, 201015 yr comment_57873 Foxule, La multi ani, cu foarte mare intarziere, dar din toata inima iti doresc sa se implineasca ce-ti doresti :lol:Stella, cu o intarziere si mai mare, mii de multumiri pentru urari! Report
July 29, 201115 yr Author comment_98223 [center]Lamîi,sigur nu ai mai primit de ziua ta!Stiu ca le adori,si de aceea ti le ofer pe cele mai bune!La multi ani fericiti,multa sanatate,dragoste si muuuuuuuuuuuuuuuuult soare pe straduta ta! [/center] Report
July 29, 201115 yr comment_98229 'Epi börzdei tu iuuuu, 'epi börzdei liebe Moniiiique!!! Ia, pune-ti lämîile in bagaj Te strang in brate draga mea si te astept on this side , hehehe. Sa imi träiesti si sa-mi infloresti! De ziua ta iti daruiesc o Foxilica, la alegere Report
July 29, 201115 yr comment_98231 La multi ani, foxule!!!sa fi sanatoasa, fericita si sa ai o viata frumoasa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
July 29, 201115 yr comment_98232 [center]Lamîi,sigur nu ai mai primit de ziua ta!Stiu ca le adori,si de aceea ti le ofer pe cele mai bune!La multi ani fericiti,multa sanatate,dragoste si muuuuuuuuuuuuuuuuult soare pe straduta ta! [/center] Saru'mana pentru urari!Lamaile sunt foarte bune! Minunate si parfumate!!!!! Saru'mana pentru masa! Report
July 29, 201115 yr comment_98234 'Epi börzdei tu iuuuu, 'epi börzdei liebe Moniiiique!!! Ia, pune-ti lämîile in bagaj Te strang in brate draga mea si te astept on this side , hehehe. Sa imi träiesti si sa-mi infloresti! De ziua ta iti daruiesc o Foxilica, la alegere Ooo, am de unde alege..... bun asa! Mersi pentru urari, pentru poze si pentru.... tot! Lamaile le-am halit deja, ca n-am bagaj de cala si la bagajul de mana n-am voie cu mancare sau beutura. Candva, poate-oi reusi sa urc si dealu' pan' la tine, da' nu stiu cand. Ramane de vazut ce ne rezerva viitoru'! Report
July 29, 201115 yr comment_98236 La multi ani, foxule!!!sa fi sanatoasa, fericita si sa ai o viata frumoasa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifIti multumesc Boni! La fel si voi - sa fiti fericiti si sanatotsi intotdeauna! Report
July 29, 201115 yr comment_98237 La multi ani Multumesc, multumesc! Un pahar de suc? Ca n-am alcoale la mine, abia diseara ma cinstesc si io ca oama! Sa vedem cu ce m-asteapta giupanasu'... Report
July 29, 201115 yr Author comment_98242 Sa vedem cu ce m-asteapta giupanasu'... Poate cu pere în Chianti!Încerc sa ma concentrez,poate-l telepatez! Report