August 5, 201016 yr comment_52074 Din cite stiu eu in Liguria exista pansotti ca paste umplute. Am auzit de acest doctor, evident glumeam Daca ar fi contraindicat sa amesteci pastele ne integrale cu altceva decit rosii, ulei si busuioc inseamna ca tot poporul italian ar fi obez si bolnav asa, pansotti erau. Nu am vazut stirea cu pastele eu (mi-a comunicat iubitul) sa-l mai itnreb diseara pentru ce au spus ca nu se recomanda cu branzeturi ci cu legume si mai ales cu rosii, busuioc si ulei (Eu stiu ca poti face dieta cu astea cu rosii, busuioc si ulei). La voi cum e considerata diferenta intre pastelea alea de grano duro clasice si cele integrale? au devenit cele din grano duro ca si faina alba de nerecomandate, sau amandoua tipurile sunt sanatoase? Eu am vazut numai interviul cu profesorul Mencinicopschi dimineata care spunea un nu hotarat dulciurilor si foietajelor si pentru adulti si mai ales pentru copii. Si povestea ce porcarii sinistre sunt jeleurile, napolitanele, cremele, chiar si ciocolata din comert a spus ca nu mai e ciocolata (nu se mai face cu unt de cacao si nici cu cacao veritabila ci in schimb are o gramada de grasimi saturate si toxice). A avut interviu la stirile de dimineata si a vb 10-15 minute despre continutul nefast al dulciurilor de astazi. dar profesorul a spus numai de Report
December 31, 201114 yr comment_118821 Nebunii de sarcina:- avand in vedere ca eu am avut greturi de pe la 2 saptamani pana pe la 16, si incepeau pe la 10 de dimi si se terminau cand ma culcam....multa vreme nu am suportat apa, decat un fel special in schimb am baut cola.... sa satur un bloc intreg.-intotdeauna am avut ceva cu combinatu; gusturilor : sarat cu dulce, iar in sarcina... hehe cine statea pe langa mine incremenea. cea mai tare combinatie a fost urmatoarea : icecafe cu extra frisca si cu inghetata de vanilie combinata cu...masline verzi . Report