December 4, 200916 yr comment_5347 Biatina sa-ti traisca nepotica eu am nascut acum o luna si sincer vizitele la spital ar fi fost ultimul lucru pe care mi l-as fi dorit indiferent cat de "incarcati" ar fi fost musafiriiabia la o sapt dupa ce am ajuns acasa am primit primii musafiri Report
December 7, 200916 yr Author comment_6244 Sa va arat ce au primit nu am pozat ghiveciu cu flori si nici vinul spumos. Report
December 7, 200916 yr Author comment_6245 Biatina sa-ti traisca nepotica eu am nascut acum o luna si sincer vizitele la spital ar fi fost ultimul lucru pe care mi l-as fi dorit indiferent cat de "incarcati" ar fi fost musafiriiabia la o sapt dupa ce am ajuns acasa am primit primii musafiri Roxana nu am mai fost la spital, am ajuns acasa la ei. Report
December 7, 200916 yr comment_6376 Sa va arat ce au primit nu am pozat ghiveciu cu flori si nici vinul spumos. Superbe cadourile!!!! Report
December 7, 200916 yr comment_6388 Superbe cadourile alese, Biatina De numele fetitei (Olivia), nici nu mai vorbesc..Sa va traiasca si sa fie sanatoasa Report
December 7, 200916 yr comment_6414 Foarte frumoase sunt cadourile, Biatina! Sa-ti traiasca finuta si sa fie sanatoasa si norocoasa. p.s Imi plac cerceii amandurora desi eu not nu port astfel de bijuterii. Si cartea si tortul...asa nasa sa tot ai . Report
December 7, 200916 yr Author comment_6526 Sa va spun ce a avut succes, albumul pentru bebe au fost super incantati, taticul mi-a spus ca a cautat si el asa ceva si isi dorea, mi-a crescut inima Albumul este pentru nou nascuti pina la varsta de 5 ani unde poti sa scri tot felul de lucruri despre bebe, poti sa ii pui poze..etcCercei sint simpli pentru ca mama(cu ea mai greu dar este o dulce) nu este o tipa complicata ii place tot ce este simplu, ei nu ii place trend-ul Dora, Winnie the Pohh sau Mickei Mousse sau alte personaje.Cind a vazut marioneta Winnie sa uitat cu coada ochiului apoi las ca ii trece.Va multumesc pentru sfaturile voastre au fost foarte bune m-au ajutat sa ma decid mai bine. Report