June 15, 201115 yr Author comment_92760 Lili sa va fie de bine. Ma bucur nespus ca va placut. Multumesc pentru flori si pentru tuica. Report
April 7, 201214 yr comment_141720 Lili si La-Chef-A daca treceti pe aici, imi spuneti ce fel de foc ati folosit? Gratarul nostru e pe carbuni, nu gaz, pot folosi scindura? Ne gindeam sa punem pe ea un piept de pui pentru miine la prinz. o sa-l tai in 2 pe orizontala ca sa se faca mai repede.Ma cam doare sufletelul la cit a costat sa o arunc dupa o singura folosire, dar sunt curioasa sa vad cum e. Report
April 7, 201214 yr comment_141722 Eu pe carbuni l-am facut.Deci l-ai gasit pana la urma?Eu am reusit sa fac somonul si pastravii.Deci doua ture. Report
April 7, 201214 yr comment_141724 Da, azi dimineata ne-am dus dupa carbune si le-am gasit, imi zisese tipul cind il intrebasem data trecuta ca sunt o noutate si ca tre sa le vina. Report
April 8, 201214 yr Author comment_141886 Gratarul meu e pe gaz dar daca Lili a facut la carbuni inseamna ca merge in ambele variante. Nu am incercat carne de pui pana acum, sunt curioasa cum iti iese. Report
April 8, 201214 yr comment_141889 Da, doar ca pe carbuni scandura are viata mai scurta.Dar ma declar satisfacuta, vazand ca pe o bucata am facut 2 bucati de somon si doi pastravi. Report
April 8, 201214 yr comment_141912 Am inceput pe placuta dar am terminat pe carbuni pentru ca era prea tirziu, probabil trebuia sa il puna de la inceput. Dar am gasit sursa de placute tre sa taiem dafinul pentru ca a inghetat asta iarna si s-a uscat tot deci din el poate face placute Report