August 27, 201016 yr comment_54443 Magazinul care s-a nascut la Torino si care acum are si alte locatii in Italia se deschide marti si la New York. Pe linga magazine mai sunt si restaurante si o cofetarie a lui Luca Montersino, cel cu care am facut eu cursul acum citva timp si cu care o sa mai fac unul in octombrie. Produsele sunt de calitate exceptionala, multe daca nu toate sunt presidii Slowfood.Deci daca sunt amatori ai calitatii gastronomice italiene vi-l recomand cu caldura, pe cel de la Torino l-am vizitat cu Stella, eu si Eataly = Lili suntem "indragostite" de el Asa ca daca aveti ocazia vizitati-l, aici e articolul in italiana, in engleza vad ca nu l-au tradus.http://www.eataly.it/index.php/eataly-a-new-york/ Report
July 15, 201115 yr comment_96371 Magazinul care s-a nascut la Torino si care acum are si alte locatii in Italia se deschide marti si la New York. Pe linga magazine mai sunt si restaurante si o cofetarie a lui Luca Montersino, cel cu care am facut eu cursul acum citva timp si cu care o sa mai fac unul in octombrie. Produsele sunt de calitate exceptionala, multe daca nu toate sunt presidii Slowfood.Deci daca sunt amatori ai calitatii gastronomice italiene vi-l recomand cu caldura, pe cel de la Torino l-am vizitat cu Stella, eu si Eataly = Lili suntem "indragostite" de el Asa ca daca aveti ocazia vizitati-l, aici e articolul in italiana, in engleza vad ca nu l-au tradus.http://www.eataly.it/index.php/eataly-a-new-york/ Imi pare rau Adriana ca nu am văzut postul tau mai repede, săptămâna trecută am fost la NY si ne-am plimbat pe strada cu pricina. Report
July 15, 201115 yr Author comment_96406 Of, ce rau imi pare, gaseai o bucatica de Italia acolo Report
July 17, 201214 yr comment_157620 Buna Adriana, mi-ai rascolit amintiri..In momentul respectiv ti-am trimis poze si ti-am povestit cat de incantata am fost in Eataly-N.Y. Pentru fetele care vor calatori pe acolo am crezut ca e bine sa pun cateva poze Mai intai asta: Eataly, the largest artisanal Italian food and wine marketplace in the world, is finally here in New York. Two years after Oscar Farinetti opened his groundbreaking food and wine market in Turin, Italy, he has teamed up with Mario Batali, Joe Bastianich, and Lidia Matticchio Bastianich of Batali-Bastianich (B& Hospitality Group to transform a 50,000 square - foot space in the Flatiron District into New York City’s premier culinary mecca. Report
July 17, 201214 yr comment_157621 Cladirea e imensa (Pe Fifth Avenue si la 23 West) cred ca are vreo 14 etaje si la rooftop e beraria, unica in lume, cu muzica pe viu si bauturi si mancare organica. trebuie rezervat din timp. Acolo mananci ce cumperi, te asezi la o masa si infuleci. De asemeni sant o droaie de restaurante de paste, pizza, carne, bere vin,licoruri, cofetarii. totul cu produse italiane, iar pastele se fac pe loc, astepti si apoi cumperi cat vrei.Absolut totul, pana si sarea, e importat din Italia.Cand am fost eu era o promotie de aperitiv (prosciutto e melone) gratis. Report
July 17, 201214 yr comment_157624 Aici se pregateau pastele sau pizza si se bagau la cuptorSant multe zone cu restaurante, dupa specificul mancarii. Tot ce am pus eu era doar la parter!! Report
July 17, 201214 yr Author comment_157630 Nici nu stii cit sunt de fericita ca ti-a placut.Ti-am micsorat pozele pentru ca erau foarte mari, sper ca n-am ametit ordinea in care le-ai pus, iarta-ma Report
July 17, 201214 yr comment_157633 haolică ce preţuri ... da' nu'ş de ce mă mir, că in Manhattan am păpat buratta importată din Italia care costa 32 de dolari şi nu cred că avea mai mult de 500g.cică mâna dreaptă e lu' Farinetti e un român, ştie cineva cum îl cheamă? Report
July 18, 201214 yr Author comment_157658 E prima oara cind aud asa ceva, mina dreapta la New York sau oriunde? Report
July 18, 201214 yr comment_157743 Nici nu stii cit sunt de fericita ca ti-a placut.Ti-am micsorat pozele pentru ca erau foarte mari, sper ca n-am ametit ordinea in care le-ai pus, iarta-ma Cum sa nu imi placa, eu ador tara ta inca de pe vremea saraciei neorealismului pe vremea cand bunicul imi facea mamaliga din alune pisate, zicea ca asa a mancat in Italia.... Report
July 18, 201214 yr comment_157747 E prima oara cind aud asa ceva, mina dreapta la New York sau oriunde? nu mi-e clar dacă la new york sau peste tot, l-am văzut la tv pe fugă, discuţia era in contextul lui new york ... Report
July 19, 201214 yr comment_157798 intr-un articol se vorbeste despre un roman, care e pe locul intai, dar la sectorul painenu am gasit altceva, poate despre asta era vorba Report
April 28, 201610 yr Author comment_236829 Frittura di calamari?Maioneza cre' ca e adaptare la gustul american Report
April 28, 201610 yr comment_236830 fritto misto - maioneza era "tartar sauce" care pe continentul nord american este musai la animalele marine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/violent1.gif PS am mîncat și înghețată Grom, nu la eataly, aveau magazin propriu. acum vă gelozesc pentru ce aveți la Torino Report
April 29, 201610 yr Author comment_236835 Grom nu-mi place, i-am dat 2 sanse, a treia nu i-o mai dau, din fericire aici e plin de alte persoane care fac inghetata mult mai buna dupa parerea mea. Dupa aceea cind devin prea mari pierd farmecul de mic producator care foloseste produse locale si de calitate, pina la urma eu nu-i consider 2 producatori de inghetata de calitate, ci 2 buni manageri care au reusit sa creeze o afacere profitabila Report
April 29, 201610 yr comment_236841 coup de foudre la prima vedere și îmbucătură Acum ma intelegi?? Report
April 29, 201610 yr comment_236852 fritto misto - maioneza era "tartar sauce" care pe continentul nord american este musai la animalele marine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/violent1.gif PS am mîncat și înghețată Grom, nu la eataly, aveau magazin propriu. acum vă gelozesc pentru ce aveți la Torino Arata supercalifragilisticexpialidocious! Sa le incerci si cu marinara sauce Report
April 29, 201610 yr comment_236858 lili, dacă aș avea eataly la îndemână cred ca aș fi acolo tot timpul adriana, incă un motiv de gelozeală, înghețata locală bună lapo, am notat combinația cu toate că nu mă omor după pește-tomate, mai bine ar fi ceva cu usturoi și vin Report
April 29, 201610 yr comment_236860 lili, dacă aș avea eataly la îndemână cred ca aș fi acolo tot timpul adriana, incă un motiv de gelozeală, înghețata locală bună lapo, am notat combinația cu toate că nu mă omor după pește-tomate, mai bine ar fi ceva cu usturoi și vin Nici eu, dar a, descoperit combinatia asta intr-un restaurant italian in New Jersey. Mor-tal! Report