December 3, 200916 yr comment_4686 Pentru ca am fost foarte cuminte anul asta i-am cerut mosului un aparat digital SLR...da nu stiu care, de la ce firma, voi ce recomandati? Va dati seama ca nici nu-l pot pune pe mos sa sparga o banca , asa ca indicele calitata/pret e important Multam Report
December 3, 200916 yr comment_4755 Pentru ca am fost foarte cuminte anul asta i-am cerut mosului un aparat digital SLR...da nu stiu care, de la ce firma, voi ce recomandati? Va dati seama ca nici nu-l pot pune pe mos sa sparga o banca , asa ca indicele calitata/pret e important Multam Canon! Acu,modelul si restul,depinde în functie de bujet. Report
December 3, 200916 yr comment_4869 Si eu votez tot pentru Canon, eu am 1000D, cu obiectiv de baza, la Media Galaxy este acum 1900 lei. Merita! Report
December 3, 200916 yr Author comment_4958 Of...sunt atatea din care sa alegi :roll: Mie imi surade ideea de Pentax...mai demult am avut un Pentax SLR pe film si tare l-am iubit , dar si pozele Silviei m-au dat pe spate Report
December 3, 200916 yr Author comment_4964 Da, acum m-am mai uitat la ceva review-uri. Se pare ca la Pentax se potrivesc toate obiectivele pentru el, facute din anii 70 incoace si m-ar avantaja, ca mi-a ramas un tele-obiectiv de la cel vechi pe care nici nu prea l-am folosit... Report
December 5, 200916 yr Author comment_5847 Fetelor...se pare ca mosul s-a decis. Daca am putin noroc, zilele urmatoare vi-l prezint pe don' Fentax k100D al meu (cum ii zice al meu sot la Pentax ). Nu-i nou, n-am ce-i face, n-am putut sa sparg o banca si la bugetul care l-am avut a fost cea mai buna solutie. Sper sa fie cu noroc! Report
December 29, 200916 yr comment_12660 Fete si baieti, va rog sa ma ajutati daca suneti prin zona. La Saturn este in oferta Canon 1000D cu 2 obiective, de 17-55mm si celalat de 75-300mm la 500 euro. Scuze ca scriu din amintiri. Aici e reclama: http://www2.saturn.de/webapp/wcs/stores ... sort=price Si nu stiu ce sa fac. Ma tenteaza, dar ma intreb oare nu e prea complicat pt una ca mine care adora sa faca poze, dar n-are nici un habar despre aparate foto? Mi-ar fi placut sa faca si filmulete dar nu face. Mai e un Nikon in oferta, dar nitel mai scump, face filme, dar nu stiu daca e de mine. Va rog, dati-mi un imbold sau puneti-ma sa stau in banca mea. Report
December 29, 200916 yr comment_12680 Fete si baieti, va rog sa ma ajutati daca suneti prin zona. La Saturn este in oferta Canon 1000D cu 2 obiective, de 17-55mm si celalat de 75-300mm la 500 euro. Scuze ca scriu din amintiri. Aici e reclama: http://www2.saturn.de/webapp/wcs/stores ... sort=price Si nu stiu ce sa fac. Ma tenteaza, dar ma intreb oare nu e prea complicat pt una ca mine care adora sa faca poze, dar n-are nici un habar despre aparate foto? Mi-ar fi placut sa faca si filmulete dar nu face. Mai e un Nikon in oferta, dar nitel mai scump, face filme, dar nu stiu daca e de mine. Va rog, dati-mi un imbold sau puneti-ma sa stau in banca mea. E o alegere buna pentru început iar pretul este cît se poate de corect. Doar verifica daca obiectivele sînt sau nu stabilizate M-as cam mira la pretul asta, dar daca e cazul, obiectivele ar valora mai mult decît kitul. Report
December 29, 200916 yr comment_12756 Alexandru, multumesc! N-au stabilizator de imagine, asa cum bine ai banuit. L-am luat, n-am decat sa-i pun pe toti sa stea nemiscati cand le fac poze. Deja mi-e drag de el, am facut pana acum 350 de poze, asa de test. E mult peste ce am avut peste acum, asa ca e un progres. Report
July 20, 201016 yr comment_48862 Canon vs Nikon, funny.Nu stiam unde sa-l pun. http://www.youtube.com/watch?v=H_H8TOKcfjg Report
July 20, 201016 yr comment_48889 Canon vs Nikon, funny.Nu stiam unde sa-l pun. http://www.youtube.com/watch?v=H_H8TOKcfjgMorala de la poveste... Canon vs.Nikon = Always Coca-Cola! Report
August 15, 201016 yr comment_53165 [u][b]Lizura[/b][/u],întrebai de pretul unui Canon EOS 50D în Europa.Aici costa body în jur de 700 euro,deci fara niciun obieciv.Ce preturi are în alte parti prin EU,nu stiu.Cît costa la tine? Report
August 16, 201016 yr comment_53230 La mine e in magazin aproape 1300 si online 1100 cu tot cu obiectiv.Dar il are cineva? Va place? sinteti multumiti? Report
August 16, 201016 yr comment_53313 La mine e in magazin aproape 1300 si online 1100 cu tot cu obiectiv.Dar il are cineva? Va place? sinteti multumiti?Egal daca-l are sau nu careva,te asigur eu ca e scula tare...you can't go wrong with Canon 1300 ce? dolari sau euros? Report
August 16, 201016 yr comment_53335 Revin: cu un singur obiectiv? http://www.amazon.co...81980850&sr=8-1 Product Features 15.1-megapixel CMOS sensor with improved noise reductionEF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM standard zoom lens includedEnhanced Live View shooting includes Face Detection Live modeNew Lens Peripheral Illumination Correction setting; HDMI outputCapture images to Compact Flash Type I or II memory cards (not included) Report
August 16, 201016 yr comment_53345 La mine e in magazin aproape 1300 si online 1100 cu tot cu obiectiv.Dar il are cineva? Va place? sinteti multumiti?Egal daca-l are sau nu careva,te asigur eu ca e scula tare...you can't go wrong with Canon 1300 ce? dolari sau euros?Ok Maya! Te cred pe cuvint! La pozele care le faci tu! Report
June 6, 201214 yr comment_152156 Buna seara!!Am rugamintea sa-mi spuneti ce parere aveti despre Canon 400D? Am o oferta tentanta si nu stiu daca ma voi descurca cu el. Abia maine o sa-l tin in brate sa vad cum ne potrivim, dar pana atunci vreau sa stiu in mare daca e ok. Multumesc. Report
June 7, 201214 yr comment_152254 Buna seara!!Am rugamintea sa-mi spuneti ce parere aveti despre Canon 400D? Am o oferta tentanta si nu stiu daca ma voi descurca cu el. Abia maine o sa-l tin in brate sa vad cum ne potrivim, dar pana atunci vreau sa stiu in mare daca e ok. Multumesc. Nu e rau, dar e un model de acum vreo 6 ani. Acum depinde si de pret, si de obiectivele cu care vine Report
June 7, 201214 yr comment_152273 Nu e rau, dar e un model de acum vreo 6 ani. Acum depinde si de pret, si de obiectivele cu care vine Pretul e 700lei, nu e nou, e un second iar obiectivul habar n-am de care e. Pe el scrie asa: EFS 18-55mm, daca asta o fi tipul obiectivului. Ideea e ca eu vreau un aparat care sa scoata torturile mele cat mai apropae de realitate ceea ce sapuniera mea nu poate face.Stiu ca pentru asta as avea nevoie de un aparat mult mai bun si de o generatie mai noua dar deocamdata nu mi-l permit.Nu stiu ce sa fac. Inafara ca e un tip vechi ar mai fi si alte dezavantaje? Crezi ca pot sa obtin cu el ce-mi doresc? Asta bine-nteles daca invat si sa-l folosesc.Multumesc!!! Report
June 7, 201214 yr comment_152292 Ramo eu am un 500D, cerd ca-i un pic mai nou decat cel pus de tine.Eu il am deja de 3 ani.Si sper sa-l mai am inca pe atat.Mi-e tare drag.Am inceput cu obiectivul baza, am invatat, am studiat, am dat cu capul, m-am enervat, m-am insultat singura si-am luat-o iar de la capat.Acum am alt obiectiv(50mm), nu cel de serie.Desi pentru inceput e bun cel de serie. Eu cred ca pentru inceput si la pretul ala(cam 200 de euro, nu?) e bun. Dar asigura-te ca-i in buna stare.Dupa umila(si inexperta) mea parere e numai bun de invatat cu el.La inceput e normal sa-l lasi pe automat si face el treaba. Nu stiu daca te-am ajutat cu ceva, dar da-ne de stire ce ai facut ca vrem sa te mai vedem ca ne-a fost dor de tine. Report
June 7, 201214 yr comment_152309 Eu am EOS 400 D si înca sînt foarte multumita de el, cu toate ca e mosh! Modelul nu face poza, ci fotograful! (Nu întelegeti gresit, ca m-as lauda cumva. Nu fac vreo aluzie la taletele mele. Sînt oceane departare de a ma numi fotograf!!! )Nici macar nu stiu de cînd îl am. De mult! Report
June 7, 201214 yr comment_152314 Modelul nu face poza, ci fotograful! () Asa zic si eu.Se pot face miracole si cu o compacta.Daca te aplici, experimentezi si te documentezi un pic, normal. Report
June 7, 201214 yr comment_152323 Modelul nu face poza, ci fotograful! () Asa zic si eu.Se pot face miracole si cu o compacta.Daca te aplici, experimentezi si te documentezi un pic, normal.Multumesc mult fetelor de raspuns. In procent de 99 din 100 il iau. Maya nu pot sa cred ca faci pozele alea cu un aparat ca asta. Nu poti imprumuta ochiul si degetele tale macar pana invat si eu cate ceva? E ca un avion pentru mine, sper sa reusesc maine sa-l bibilesc, l-am primit acuma seara de proba. Acuma postere nu ma astept sa fac dar macar o poza care sa scoata in evidenta subiectul vreau si eu. Eataly, sa stii ca mai dau pe aici destul de des asa in fuga. Traiesc cu voi multe emotii. Inca n-am mers la dezvirusare de forum Report