December 3, 200916 yr comment_4879 Deci babuinii pot fi o adevarata pacoste, mie mi-au mincat sendviciurile din masina Report
December 3, 200916 yr comment_4900 Tot ce trebuie sǎ ştiu despre viaţǎ am învǎţat de la Arca lui Noe Unu : Nu pierde barca. Doi : Aminteşte-ţi că toţi suntem în aceeaşi barcă. Trei : Fă-ţi planuri în avans. Nu ploua când Noe şi-a construit arca. Patru : Fii pregătit. Când vei avea 600 de ani , e posibil ca cineva să-ţi ceară să faci ceva cu adevărat important. Cinci : Nu asculta criticile ; mergi înainte cu treaba care trebuie făcută. Sase : Construieşte-ţi viitorul pe premise înalte. Sapte : De dragul siguranţei , călătoreşte în pereche. Opt : Viteza nu e totdeauna un avantaj. Şerpii erau pe arcă împreună cu gheparzii. Nouǎ : Când eşti stresat , pluteşte pe apă o perioadă. Zece : Aminteşte-ţi , Arca a fost construită de amatori ; Titanicul de profesionişti. Report
December 3, 200916 yr comment_4904 [align=center]Asta am cumparat de la IKEA : Ultimele achizitii hot couture [/align] Am schimbat cauciucurle de vara si le-am pus pe alea de iarna. Report
December 3, 200916 yr comment_4961 Nu stiu cat a costa ca ie cadou de la Barbat ! Nu-i hranesc ca vreau sa-i impaiez. Canapeaua ie foarte comoda.Totul e sa-ti distribui unfiorm greutatea.Cava asemanator cu scandurica fachirilor ! Report