January 13, 201115 yr comment_71975 Fara maio imi place si mie. Omul de zapada imi place cel mai mult cum ti-a iesit....e cel mai vesel si inovator. Are si fular rosu. Bravo! Report
January 13, 201115 yr comment_71976 Fara maio imi place si mie. Omul de zapada imi place cel mai mult cum ti-a iesit....e cel mai vesel si inovator. Are si fular rosu. Bravo! Mersi,hehe!Sper ca ai observat si zapada,da?! Report
January 14, 201115 yr comment_72100 Frumos omul Petunie, am senzatia ca ti-as putea face o vizita oricand, imi place cum gatesti!! Nu, te speria ca nu vin, doar m-as simti bine dac-ar fi !! Report
January 14, 201115 yr comment_72107 Cin' m-o fi pus sa intru' (si) pe aici?Acuma mi-i s-o facut o poftaaaa!Foarte frumoase creatii,felicitari! Report
January 14, 201115 yr comment_72123 of course! cum sa nu observ! are si cusma! place la mine! Da,are si cusma(ce-i aia? ) Ma bucur ca-ti place! Frumos omul Petunie, am senzatia ca ti-as putea face o vizita oricand, imi place cum gatesti!! Nu, te speria ca nu vin, doar m-as simti bine dac-ar fi !! Ma bucur ca-ti place!Fac si eu ce si cum pot si stiu.Ce nu stiu,invat de pe la voi,si uite-asa Cin' m-o fi pus sa intru' (si) pe aici?Acuma mi-i s-o facut o poftaaaa!Foarte frumoase creatii,felicitari! Sa stii ca si eu as manca acum o lingura de salata de boeuf Report
December 12, 201213 yr comment_174439 Ia si un mos frumos din aluat! (poza de pe net) Super!!!! Report
December 12, 201213 yr comment_174440 Ia si un mos frumos din aluat! (poza de pe net) Super!!!! Mhhaammm!!!!! http://www.tasteofhome.com/recipes/Golden-Santa-Bread Report
December 12, 201213 yr comment_174441 Ia si un mos frumos din aluat! (poza de pe net)Super!!!! Mhhaammm!!!!! http://www.tasteofhome.com/recipes/Golden-Santa-BreadOooooooo, da! Saru' mana! Report
December 12, 201213 yr comment_174442 Ia si un mos frumos din aluat! (poza de pe net)Super!!!! Mhhaammm!!!!! http://www.tasteofhome.com/recipes/Golden-Santa-BreadOooooooo, da! Saru' mana! Mai multe idei Aici pt. inspiratie,cateva sunt chiar dragute (se da clik pe imaginea care te intereseaza si te duce la reteta) Report
December 12, 201213 yr comment_174444 Mai multe idei Aici pt. inspiratie,cateva sunt chiar dragute (se da clik pe imaginea care te intereseaza si te duce la reteta)Ioiiiiiii!!!!!!!Tu ne-ai pus gand rau, recunoaste!!! Report
December 12, 201213 yr comment_174446 Mai multe idei Aici pt. inspiratie,cateva sunt chiar dragute (se da clik pe imaginea care te intereseaza si te duce la reteta)Ioiiiiiii!!!!!!!Tu ne-ai pus gand rau, recunoaste!!! ..stii ca nu pot sa sufar singura,asa ca va fac tovarasi de suferinta Report
December 12, 201213 yr comment_174453 Si daca tot sunt la acest capitol,va povestesc pana nu uit am vazut ieri la tv.(prova del cuoco rai 1) o frumoasa idee de a recicla panetonele(sau cozonacul avansat) facut din felii de panetone rulada,insiropate,unse cu crema de unt cu cacao (crema de ciocolata)se ruleaza ajutand cu folie alimentara(film) ,mi s-a parut f. interesanta ideea ca sa mai schimbam clasicul tort din felii de cozonac avansat(mai ales daca nu sunt f. multe felii...)Aici Report
December 12, 201213 yr comment_174493 Interesant! a iesit ca un tort trunchi de copac.Mhhaamm! Si mie mi-a placut ,chiar am retinut ideea si am zis sa va impartasesc si voua! Report
February 5, 201313 yr comment_183752 5 pasi simpli ca sa faci oua fierte in forma de inima (sursa food story) Surprinde-i pe cei dragi cu un mic dejun altfel. Te invatam cum sa obtii niste oua fierte delicioase si deosebite. Pentru inceput, trebuie sa ne asiguram ca ai tot ce-ti trebuie, si anume: oua, un chopstick, o bucata de carton din ambalajul de la lapte, elastice. Pasul 1: Ia bucata de carton si impatureste-o in doua pana obtii o cuta pe lungime. Pasul 2: Fierbe oul bine ca sa fie tare. Pasul 3: Curata oul de coaja si, cat inca este cald, pune-l pe carton. Pune chopstickul in centrul oului, pe lungime si leaga varfurile de carton cu ajutorul elasticelor. Citeste si: Nu le mai arunca la gunoi. 6 moduri ingenioase sa folosesti cojile de ou Pasul 4: Lasa oul sa stea asa aproximativ 10 minute. Pasul 5: Inlatura chopstickul si elasticele si taie, cu grija, oul in doua parti egale. Vei avea doua inimi Toti pasii ii poti vedea in imaginile de mai jos: Report
February 5, 201313 yr comment_183780 aia cu inimioare de ou poate inspira pe romanticoase de valentainBravo, Giani, acuma am vazut si decoratiile alea de craciun, ce frumoase! Report
February 6, 201313 yr comment_183880 Eu am tot respectul si consideratia pentru decoratii! Mi-a duc aminte de un revelion la care 3 persoane au adus salata de boeuf, s-a mancat prioritar aia mai frumoasa,alelalte doua au cam somat, dovada de la sine inteles ca suntem o specie distructiva, pana n-au hartanit-o pe aia tablou nu s-au linistit!Adevarul este ca cea mai buna era era aia mai amarata!! Muncise saraca fata atata la potrivit gustul ca n-a mai avut nervi si de decoratii! Eu am dus o salata de mixt de ciuperci, a mea s-a mancat toata si era ornata cu patrunjel si lamaie! Report
February 6, 201313 yr comment_183886 Eu am tot respectul si consideratia pentru decoratii! Mi-a duc aminte de un revelion la care 3 persoane au adus salata de boeuf, s-a mancat prioritar aia mai frumoasa,alelalte doua au cam somat, dovada de la sine inteles ca suntem o specie distructiva, pana n-au hartanit-o pe aia tablou nu s-au linistit!Adevarul este ca cea mai buna era era aia mai amarata!! Muncise saraca fata atata la potrivit gustul ca n-a mai avut nervi si de decoratii! Eu am dus o salata de mixt de ciuperci, a mea s-a mancat toata si era ornata cu patrunjel si lamaie! Eu cu siguranta ma infingeam in aia neornata.Eu asa o prefer, asa o si fac. Salata beof in sine e greoaie, asa ca prefer sa n-o ingreunez si mai tare. Dar felicitari cui se chinuie si le orneaza. Report