Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Bai, cine si-a dorit zapada sa vina sa si-o ia, ca mie nu-mi trebuie!

Mie sa-mi dati vara si sandale.

Giorgi, mai iau o cafeluta de la tine, ca arata tare bine, sanatate lu cupilu!

Fox, ma servesc cu o gustarica, bunbun, ca la gateau royal nici nu vreau sa ma uit, ca ma apuca pohtele instant!

O sa scot si eu Pufa pe pervaz cand ma duc acasa, presimt ca nu o sa fie prea incantata ca nici apa nu-i place :icon_fessee:

Bub' e foarte incantat ca ninge,iar a tzopait intr-un picior pan' la gradi' si mi-a spus sa vin sa-l iau cu manusile ca sa facem bulgheri'(ca data trecuta ca sa scap i-am zis ca am uitat manusile acasa :icon_fessee: era olea' de zapada umeda si mudara..)azi nu imi mai merge :scratch:

Bai, cine si-a dorit zapada sa vina sa si-o ia, ca mie nu-mi trebuie!

Mie sa-mi dati vara si sandale.

Giorgi, mai iau o cafeluta de la tine, ca arata tare bine, sanatate lu cupilu!

Fox, ma servesc cu o gustarica, bunbun, ca la gateau royal nici nu vreau sa ma uit, ca ma apuca pohtele instant!

O sa scot si eu Pufa pe pervaz cand ma duc acasa, presimt ca nu o sa fie prea incantata ca nici apa nu-i place :pupic:

Pai trimite zapada incoace. De fapt, nu chiar acu'. Asteapta intai sa ajung acasa, ca n-am chef sa ma inzapezesc la scarbiciu. Da' acasa nu m-ar deranja sa raman! :hungry:

Anul trecut, niste colegi din Franta au fost fortati sa ramana la birou peste noapte, din pricina ca traficul s-a intrerupt, la o zapada de 30 cm.... :D Pur si simplu nu i-au lasat sa plece de acolo. Sper sa nu le vina idei de genul asta si celor de aici..... :icon_fessee:

Io sper sa se poata face omuleti de zapada curand! :scratch:

Buna dimineata .

Uma mea draga :scratch:

Pe mine m-a trezit picea pe la 6 , tipa "mamaaaaa" de parca era sfarsitul lumii. Cand am intrebat-o ce are mi-a spus, aratand spre tavan "uite aia acolo , ia-o jos , de ce da cu piciorul ?!"Si-a tinut-o asa vreo 10 minute cu "ia aia de acolo" . A visat ceva cred :icon_fessee: Ea a adormit inapoi dupa un timp , eu ...pauza . Interesant e ca si cand s-a trezit mai tarziu , si-a adus aminte , zicea "uite , nu mai e nimic acolo".

'neata la fete cucuiete!

La noi a venit doar frigul si vantul... zapada ioc.

Azi noapte am pazit tavanul, insomnia a fost la putere, asa ca am simitit din plin primul cutremur de azi noapte... a tremurat fain patul cu noi. Ai mei dormeau ca valizele-n gara. I-am lasat in pace. In schimb azi dimineata, la al doilea, eram in pat cu fetele si l-au simtit si ele, da' nu au realizat despre ce e vorba. A tremurat un pic sifonierul... Giulia nu prea si-a dat seama, era prea ocupata cu desenele animate. Initial si eu am crezut ca face vreo traznaie Mara, da' cand am vazut-o ca statea cuminte langa mine, mi-am dat seama imediat despre ce e vorba.

Ne-a sunat soata de urgenta... eu am sunat-o pe mama... si tot asa o furtuna intr-un pahar cu apa. Toata lumea 'vesela' ca a fost cutremur. In schimb, mi-e cam teama sa dau drumul la Tv, sa nu aud ca s-a manifestat urat pe undeva. Bine ca la noi nu a fost nimic, da' in alte parti cum o fi fost?

Din fericire e doar sperietura peste tot, azi noapte eu nu am simtit nimic, nici nu stiu daca s-a simtit la noi, in schimb pe cel de la 9 l-am simtit bine eu, colegul din fata mea nimic, ferice de el ca traieste mai linistit decit mine :hungry:

Hazel, Fox si Georgi, merci de tratatie, iau cate o cafea si ceva dulce.

Uma :hungry: !

Sorina, bine ca n-a fost tare cutremurul si nu s-au speriat fetele.

Buna ziua la han

la noi ninge neincetat de aseara , e cod galben ,zapada e destula dar nu e frig si e o flescaraie pe strada de numa.

Daca o sa inghete atunci sa te tii

Va las un ceai si servesc si eu ceva din bunatatiile de pe aici si fug la treburi.

O zi buna sa aveti

post-1233-13274863212268_thumb.jpg

Georgina ..sanatate lui ALEX!

Foxy felicitari pt prajitura ...superba realizare eu nu am atita indeminare si rabdare...cred ca a fost divina!

Da stiu ca COCA nu mai are acelasi charme fara bule dar incerc si eu sa ma pacalesc

Pe de alta parte simbata seara as bea si eu o cupa...dar cu bule nu pot

In fine asta e!...ma multumesc cu faptul ca am slabit !

Atentie la cutremur ..;sa nu mai urmeze niste resturi.

Izukule mama dormi azi ca sa recuperezi dupa cosmarul fetitei!

E f frig in RO?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pup gasca!

La mine e un soare azi e super afara, senin si se vede si marea bine de tot.

Geany ti-e pofta de visinata, ai? Scoate visinata la interval!!

Fetelor va rog stiti cumva de un aparatel mic care scoate bulele de gaz din bauturi???

Stiti 'inelatele' nu au voie bauturi cu gaz dar eu rivnesc(simbata am invitat familia la restaurant si se va bea numai ...bule....deci eu ce beau ca imi e pofta.. :drool:

Da stiu o sa sara cineva cu :hungry: pt poftele mele dar daca as gasi aparatul chiar ca as bea si eu!

pupici si zi frumoasa!

N-am auzit de asa ceva pana acum... Dar apa plata nu exista? Sau sucuri naturale...

Sau, agiti sticla, ca sa iasa bulele. Ori, astepti sa iasa bulele din pahar (tot amestecand din cand in cand).

Foxy felicitari pt prajitura ...superba realizare eu nu am atita indeminare si rabdare...cred ca a fost divina!

Da stiu ca COCA nu mai are acelasi charme fara bule dar incerc si eu sa ma pacalesc

E f frig in RO?

Pup gasca!

Carmen, da-o-ncolo de coca cola ca nu e buna deloc.

Cred ca e mai important faptul ca ai slabit, asa-i? Chestia asta tre' sa te ajute sa renunti la anumite pofte, care nu fac bine deloc :hungry: .

E f frig in RO?

Pup gasca!

Intr-adevar, buna-tare prajitura! Divina, cum zici tu! :hungry:

Nu e foarte frig pe aici, dar bate vantul si viscoleste. E cam neplacut sa te plimbi acum pe-afara, ca sa zic asa....

Paii io' n-am ,m-am milogit de Fox' da se face ca ploua :hungry:

Paii io' n-am ,m-am milogit de Fox' da se face ca ploua :drool:

:hungry: :hungry:

Fetelor va rog stiti cumva de un aparatel mic care scoate bulele de gaz din bauturi???

Stiti 'inelatele' nu au voie bauturi cu gaz dar eu rivnesc(simbata am invitat familia la restaurant si se va bea numai ...bule....deci eu ce beau ca imi e pofta.. :drool:

Da stiu o sa sara cineva cu :hungry: pt poftele mele dar daca as gasi aparatul chiar ca as bea si eu!

pupici si zi frumoasa!

N-am auzit de asa ceva pana acum... Dar apa plata nu exista? Sau sucuri naturale...

Sau, agiti sticla, ca sa iasa bulele. Ori, astepti sa iasa bulele din pahar (tot amestecand din cand in cand).

Foxulyna stiu ca exista apa plata si sucuri naturale....vroiam si eu sa beau sampanica simbata..;da vorba ta incerc sa le scot asa invirtind o lingurita sau daca nu ...asta e!!

Visinata, uau, dar Coca Cola zic de cinci ori uuuuuau,ca n-am mai baut de vreo 2 ani , nici macar o gurita mica , mica .

M-am ferit sa cumpar din cauza de copil care numai asta voia si ce greu a fost sa il conving sa nu mai cumpram coca cola si sa bem mai bine altceva mai sanatos , of,of

Visinata, uau, dar Coca Cola zic de cinci ori uuuuuau,ca n-am mai baut de vreo 2 ani , nici macar o gurita mica , mica .

M-am ferit sa cumpar din cauza de copil care numai asta voia si ce greu a fost sa il conving sa nu mai cumpram coca cola si sa bem mai bine altceva mai sanatos , of,of

Eu coca cola nu beau, poate vreo 2-3 pahare pe an.

Nici inainte nu faceam exces, dar cred ca e mai bine fara.

Ma dusai la nea Gogu',cica da pe caiet.. :hungry:

Gata, nu mai striga atata! Am venit cu ghisinata. Am fost in beci dupa ea! :drool:

post-46-1327488531473_thumb.jpg

post-46-13274885382129_thumb.jpg

No, ajunge? Ori mai scot si diseara, cand ajung acas'? :floare:

Chiar ca n-am mai beut de ceva timp o ghisinata. Ar cam fi cazul sa recuperez! :hungry: :hungry: