December 13, 201015 yr comment_67331 Am luat ceva asemanator de la Lidl, si cand am vazut ardeiasii astia mici si grasi, m-am hotarat sa-mi fac singura aperitivul. Deci, ardei grasi(dulci) si mici, spalati su curatati de seminte si cotor.Branza feta sau o telemea buna, zdrobita bine cu furculita.Ulei de masline extra.Oregan.O rosie(facultativ) taiata cubulete .Am facut jumatate cu si jumatate fara. Am presarat oregan si ulei peste branza feta si am amestecat bine. Daca prefarati adaugati rosia taiata cubulete la amestecul de feta.Am umplut ardeii cu branza. I-am pus intr-o tava unsa cu ulei, i-am stropit si pe ei cu un pic de ulei si i-am copt 45 de minute, la 180 de grade.I-am tot verificat, cand mi s-au parut moi si copti, i-am scos. Sunt buni calzi si dementiali... reci! Report
December 13, 201015 yr comment_67387 Buni si parfumati.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
December 13, 201015 yr comment_67406 Da eu ardei de astia mici nu o sa gasesc veci si pururi in Austria Report
December 13, 201015 yr comment_67499 Sunt buni calzi si dementiali... reci!te cred Lili, nu curge branza din ei la cuptor? e o tehnica anume de pus in tava? mi-e clar ca ii pui in picioare da' ma gandesc ca branza se topeste si de fleoshcaie... Report
December 14, 201015 yr Author comment_67644 Da, Boni, eu i-am pus in piciore in forma de chec-cozonac.Asa se sprijina unul de celalat.Ar merge cu ardei capia, dar nu exagerati de mari.Adica, n-ar fi o problema, ca s-ar manca oricum. Report