February 4, 201115 yr comment_75641 Am gasit in multitudinea de documente salvate de ici colo decoratiuni simplw pt dulciurile facute acasa. sa deschis un topic ca sa le adaug? Daca da veniti va rog cu o sugestie de titlu . Asta ca sa va fie mai usor sa nu cautati la decoratiunile fetelor care presteaza torturi complicate. Report
April 3, 201115 yr comment_84446 Si eu consider ca isi au locul aici si blaturile si cremele. De asemenea mai vin cu o propunere: imi place foarte mult site-ul rusesc pentru ca au torturile structurate pe categorii, adica torturi barbati, copii, masini etc. Oare nu ar merge si la noi facute asa? Sa fie postate si la torturile noastre, dar in acelas timp sa fie trecute si in categoria de care apartin. Spun asta pentru ca am rasfoit o gramada de pagini ca sa caut modele de torturi pentru botez si pana la urma (spre rusinea mea) tot la vechiul site (stiti voi unde) m-am uitat. Sper sa nu supar pe nimeni cu propunerea mea si astept si parerile voastre pro sau contra. Report
May 5, 201115 yr comment_87821 Tunde vorbesc acum din punctul meu de vedere. Decat sa vin sa pun tortul in 2 locuri mai bine ma las pagubasa. Ar trebui sa fie un moderator care sa faca asta. Desigur ca venind din cealalta parte e ok. Adica atunci cand cauti te-ar ajuta enorm. Dar eu stii cum fac? Cand posteaza careva un tort care imi place mi-l salvez : Asa am scapat de o bataie mare de cap. : Report