Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fetelor,dulcegareselor! :P

Featured Replies

La propunerea Carmellei am creat acest subforum,special dedicat torturilor.

Numele si descrierea sînt facute la repezeala.Daca aveti propuneri mai bune,spuneti si modific :occasion14:

Daca am mai uitat vreun subiect pe dincolo la Tehnici,spune-ti si-l mut aici.

am si eu un bai: sa punem idei si pentru decorari de torturi simple, simple. Stiu ca exista un topic de decorari simple si complicate (parca!), dar alea nu sunt nici pe departe ceea ce numesc eu simple :rolleyes: Mie imi place sa fac torturi, dar cand vine timpul sa-l decorez sunt in plop. Nu vreau sa fac torturi de expozitie, ci doar pentru familie si prieteni, deci ceva simplu si frumos.

asta e un exemplu de tort simplu, in opinia mea

post-341-12960581044752_thumb.jpg

• Author

am si eu un bai: sa punem idei si pentru decorari de torturi simple, simple. Stiu ca exista un topic de decorari simple si complicate (parca!), dar alea nu sunt nici pe departe ceea ce numesc eu simple :rolleyes: Mie imi place sa fac torturi, dar cand vine timpul sa-l decorez sunt in plop. Nu vreau sa fac torturi de expozitie, ci doar pentru familie si prieteni, deci ceva simplu si frumos.

https://forum.artaculinara.ro/topic/89-decoratii-de-torturi-simple-si-complicate-deopotriva/

Eu nu le am cu decoratul deloc.Ma rezum la decoratii simple...cu ceva fructe,frunze,flori naturale...

No ofence dar pentru asa un tort nu e nevoie de topic separat. Torturile cum sunt ele, ornate sofisticat sau nu le gasim la torturile noastre.

Dar nu am nimic impotriva sa deschideti un astfel de post. Daca considerati ca e util.

Tulai..........ce m-am speriat! Am intrat la tehnici si goolllllll!

Noroc c-am dat inapoi si m-am luminat! :rolleyes:

No ofence dar pentru asa un tort nu e nevoie de topic separat. Torturile cum sunt ele, ornate sofisticat sau nu le gasim la torturile noastre.

Dar nu am nimic impotriva sa deschideti un astfel de post. Daca considerati ca e util.

fetelor, ornamentele voastre sunt minunate, dar pentru un muritor de rand ca mine, crede-ma ca doar o frunzulita din aia ar fi o mare incercare...

Nici macar la topicul de torturi de pe net nu am gasit un exemplu mai usor, doar torturi pe care nu as reusi in veci sa le fac. Ar fi grozav daca toate am avea talentul si indemanarea voastra, dar din pacate nu e asa. Normal ca pentru tine exemplul meu e o bagatela (am vazut ce poti sa faci, felicitari maxime!) si nu necesita un topic separat, dar eu ma gasesc in situatia de a cauta in alta parte ceva idei simple pentru tortul meu, pentru ca toate torturile prezentate aici sunt extra, ultra sofisticate pentru mine.

Aura,eu o sa stau sa vad ce modele de torturi simple,simple mai apar.Ma asez langa tine si astept cumintica :rolleyes:

Tulai;ma scuzati,m-am gandit eu ca oare de ce ma pune sa bag nu stiu ce cod ca sa postez :rolleyes: ;nu eram logata

Deci,in orice caz,inteleg perfect ce simti,aura,dar lasa,ca ne facem si noi mari :bounce:

Tulai;ma scuzati,m-am gandit eu ca oare de ce ma pune sa bag nu stiu ce cod ca sa postez :rolleyes: ;nu eram logata

Deci,in orice caz,inteleg perfect ce simti,aura,dar lasa,ca ne facem si noi mari :bounce:

nu stiu daca o sa am rabdare sa ma fac mare :lol: si mai e si faptul ca am 2 maini stangi :lol:

BTW, mi-a placut tortul tau de la concursul din decembrie :-*

maya, cremele daca le poti muta tot aici;

aura, chiar si ideile simple se pot prezenta la cele 3 topice existente deja (decoratii simple sau complicate, idei, sfaturi, tehnici), nu vad de ce s-ar crea inca un topic, pt ca la un moment dat, se vor amesteca (cum s-a intamplat dincolo...);

unele idei, foarte simple sunt prezentate printre paginile de prezentare ale torturilor; sunt sigura ca fetele vor ajuta pe oricine are nevoie, simplu sau mai complicat;

Edited by anasia

• Author

fetelor, ornamentele voastre sunt minunate, dar pentru un muritor de rand ca mine, crede-ma ca doar o frunzulita din aia ar fi o mare incercare...

Ele nu stiu asta!(ca mai existam si noi) :bounce: Daca vrei modele simple o sa deschid eu un topic cu putinele mele "torturi" :rolleyes:

Maya, eu te inteleg f bine de ce sustii topicu' asta. Te sustin la randu-mi. :rolleyes:

pies, offf: eu de ce nu apar la users care reading acest topic? am debifat ceva?

• Author

Maya, eu te inteleg f bine de ce sustii topicu' asta. Te sustin la randu-mi. :rolleyes:

pies, offf: eu de ce nu apar la users care reading acest topic? am debifat ceva?

Esti ascunsa,de aia :lol:

Cînd ma uit la torturile fetelor de aici,mi-e jena de ale mele.Ca nu stiu sa decorez,nu-i secret...dar daca ati vedea ce jena de dulcegarie am facut de Craciun...va împrastiati!Chiar si pentru nivelul meu...a fost un dezastru :bounce:

Ele nu stiu asta!(ca mai existam si noi) ;) Daca vrei modele simple o sa deschid eu un topic cu putinele mele "torturi" :lol:

merci maya. :rolleyes: Chiar vroiam sa te rog sa pui cateva din torturile tale.

anasia, eu inteleg ce spui tu. Teoretic ai dreptate, dar practic eu am vazut mai multe exemple complicate si nici una simpla :lol: Dar poate nu am avut eu rabdare sa citesc toate paginile...Si ai dreptate, fetele dragutele raspund chiar si la intrebarile cele mai stupide :bounce: , m-am convins chiar azi.

Dupa cum vad eu, ar fi mult mai comod sa pastram ideile simple (dar simple!) separat de cele complicate (sigur, complicate din punctul meu de vedere :-*). Parerea mea ;)

Esti ascunsa,de aia :rolleyes:

fa-ma sa ma vad, ca nu mai stiu de unde.

cand te loghezi apare undeva sa bifezi daca vrei sa fii in lista invizibililor.Poate ai bifat din greseala acolo.

Apropo de subiect,m-ati facut sa caut pozele putinelor torturi realizate de mine :rolleyes: Mi-e si rusine ca am postat pe vremea aia asa ceva.

Deci am nevoie de ajutor!

Vreti exemple?Sper ca nu!Ma duc sa caut subiectul de drame culinare.

bine ca nu mi-am pozat capodoperele ca altfel va detronam pe toate :rolleyes: Acum arata decent (sigur, chestie de gust :bounce:), dar in primii doi ani de incercari sotul meu cel gentil, mereu venea cu un tort cumparat, ca nu ma mai "obosesc" sa fac eu unul.
ma bag si eu in seama :floare: eu zic sa faceti un topic cu torturi decorate mai simplu , unde sa puneti ce ati facut pana acum , si de unde se poate inspira un om care e in pana de idei . acum nu stiu exact ce intelegeti prin `simple` . si eu mai fac torturi cu decoruri simple , gen bilute , fluturi si floricici ; dupa mine asta e simplu rau de tot .
Buna idee ai avut Maya, cred ca aici ar trebui mutate si blaturile, nu crezi? Si sa stii ca torturile tale sunt foarte admirate, tocmai pentru simplitatea si eleganta lor :floare: .

Ele nu stiu asta!(ca mai existam si noi) :floare: Daca vrei modele simple o sa deschid eu un topic cu putinele mele "torturi" :floare:

Deschide tu topicul ca o sa mai pun si eu cateva poze cu ce fac pentru noi in casa, lucruri simple (sper sa nu fie prea simple)si o sa pun si filmulete explicative pe unde gasesc. Pentru acasa toate metodele trebuie sa fie ultra rapide ca altfel las tortul nedecorat :floare: