January 27, 201115 yr comment_74399 Pregatesc reteta asta de cativa ani, dar niciodata n-am reusit sa fac poze si s-o postez ... Ei! in sfarsit m-am organizat, am facut poze si iata ca i-a venit vremea sa apara pe forum. Asadar, doi piepti de pui fara piele si fara os pe care i-am desfacut un pic cu cutitul si i-am aplatizat cu ciocanul de snitele, ca sa aibe grosime uniforma (aproximativ 1 cm). Am pus cele doua bucati de carne intr-o tava cu hartie de copt un pic stropita cu ulei apoi le-am sarat si piperat. Intr-un bol am amestecat o lingura de maioneza, una de iaurt, o lingurita mustar de Dijon si ceva coaja de lamaie. Cu pasta obtinuta am tartinat carnea. Deasupra am presarat parmigiano si pesmet panko (se poate folosi fara probleme si pesment normal). Gata pentru copt. Se coace in cuptorul incalzit la 400F (200C) aproximativ 15 - 20 minute. Servit langa un risotto cu ciuperci. Report
January 27, 201115 yr comment_74402 Arata super bine!Idee foarte bine venita la noi,pieptul de pui fiind cam cel mai consumat dintre carnuri Multumesc,Ria! Report
January 27, 201115 yr Author comment_74403 Arata super bine!Idee foarte bine venita la noi,pieptul de pui fiind cam cel mai consumat dintre carnuri Multumesc,Ria! Merci Maya! Cam asa si la noi, pestele si pieptul de pui sunt cele mai consumate. Fiind copt la temperatura destul de mare si avand pasta de deasupra, carnea ramane frageda si nu se usuca. Evident, reteta se poate adapta dupa gustul fiecaruia. Eu am incercat-o si in alte variante, am folosit de exemplu numai maioneza si coaja de lamaine, numai iaurt si ierburi (rosmarin sau cimbru), am amestecat parmezanul in pasta in loc sa-l presar deasupra, etc .... Astept varianta ta! Report
January 28, 201115 yr comment_74445 Am tot: am iaurt, maioneza, mustar, pesmet, parmigiano.N-am piept de pui.Ca-l faceam la cina.Incerc cu prima ocazie. Report
January 28, 201115 yr comment_74448 Am tot: am iaurt, maioneza, mustar, pesmet, parmigiano.N-am piept de pui.Ca-l faceam la cina.Incerc cu prima ocazie.Hi hi hi! Si mie tot pieptul imi lipseste (de pui normal ) Report
January 31, 201115 yr Author comment_74934 Am tot: am iaurt, maioneza, mustar, pesmet, parmigiano.N-am piept de pui.Ca-l faceam la cina.Incerc cu prima ocazie.Hi hi hi! Si mie tot pieptul imi lipseste (de pui normal ) Eataly, Geany, imi pare bine ca va tenteaza reteta Fetelor, v-ati facut aprovizionarea? Cum stati cu pieptii ... de pui, evident ? Report