February 3, 201115 yr comment_75430 Am gasit reteta printre "documentele" de pe calculatorul meu si m-am gandit ca poate ar trebui sa o pun si aici.Am primit-o de la sora mea , am facut-o de multe ori atunci cand sotul meu era acasa pentru ca lui ii place foarte mult. Ingrediente:- 2 bucati piept de pui , 1 ardei iute , 1 ceapa , 2-3 catei de usturoi , 1 ardei gras , 1 lingura unt , 2 linguri ulei , 1 lingurita curry , ghimbir ras (eu nu mai pun pentru ca nu-mi place), 120 ml apa , 1 lingurita sos de rosii , sare Preparare:Pieptul de pui si ardeiul gras se taie fasii , ardeiul iute rotocoale , ceapa se toaca marunt , usturoiul se taie feliute. Ceapa si usturoiul se calesc intr-un amestec de unt si ulei , cca 4 minute Se adauga sare , curry , sos de rosii si ardeiul iute Se calesc putin , apoi se adauga pieptul de pui si se prajeste 5 minute. Se adauga apa si se mai lasa cateva minute , pana se face pipetul de pui .Se adauga apoi ardeiul gras si ghimbirul ras si se mai lasa putin pe foc. La final , servit cu orez . Report
February 3, 201115 yr comment_75457 Imi place ca n-are prea multe ingrediente "ciudate" pentru mine Report
February 6, 201115 yr comment_76098 L-am facut, un pic picantel pentru ca am pus aproape o radacina de ginger intreaga, dar toti au mincat si au tacut chitic E indispensabil insa acompaniamentul cu un orez in bianco ca ii ia din picanteala dupa parerea mea Report
February 7, 201115 yr Author comment_76149 L-am facut, un pic picantel pentru ca am pus aproape o radacina de ginger intreaga, dar toti au mincat si au tacut chitic E indispensabil insa acompaniamentul cu un orez in bianco ca ii ia din picanteala dupa parerea mea Daa, neaparat cu orez. Report
February 7, 201115 yr comment_76221 Nu stiu cum faceti voi, eu am eliminat pieptul de pui din mai toate retetele cu sos, din cauza ca iese cam uscat.Folosesc în schimb pulpe si copane dezosate si dezpielitate, ca n-am încotro . Report
February 7, 201115 yr comment_76259 Nu mi se pare ca iese asa de uscat cu sos, dar si eu am redescoperit pulpele superioare de pui care sunt foarte gustoase si costa foarte putin, poate pentru ca lumea prefera copanele, iar pieptul e cel mai scump. o sa fac ca tine, o sa il inlocuiesc in urmatoarea reteta In seara asta am terminat puiul, l-am servit pe orez basmati si a fost mult mai placut Report
February 7, 201115 yr comment_76284 Nu stiu cum faceti voi, eu am eliminat pieptul de pui din mai toate retetele cu sos, din cauza ca iese cam uscat.Folosesc în schimb pulpe si copane dezosate si dezpielitate, ca n-am încotro . in schimb pieptul de curcan este mai fraged (Cel putin aici) si are mai putin colesterol ... in caz ca ii pasa cuiva ... Report